Korábbi, a Szellemi háború című írásomban kifejtettem, hogy milyen energetikai támadások érnek minket minden nap. Ezek a negatív, főleg tudatmanipuláló, félelemkeltő hatások mindenkit érintenek, de a hatásukat érzékenység függvényében különbözőképp észleljük. Valakinél ezek egyáltalán nem érik el a tudatos szintet, ezért észre sem veszi, hogy ilyen hatás érte. Persze náluk is van hatása, mert rosszabb a kedvük, fáradékonyabbak, sikertelenséget élnek meg az élet különböző területein. Vannak viszont olyan emberek, akik érzékenyek az őket érő energiákra, és minden negatív behatás mélyen megviseli őket. Az ilyen emberek erős fizikai fájdalmakat, nagyon mély szorongást, félelmet, rettegést élnek meg. Előfordul, hogy képtelenek ilyenkor dolgozni, és ha rosszul kezelik, egy pillanat alatt összeomolhatnak az emberi kapcsolataik, párkapcsolatuk, és az egész életük is.

Változz szellemharcossá!

Energetikai tisztítással lehet ezen a helyzeten javítani, de ennek is megvannak a maga korlátai. Egy komplett, 2 órás energetikai tisztítás alatt nem lehet mindent leszedni, letisztítani, ami az eddigi élete során rákerült az illetőre, hanem csak rétegenként lehet haladni. Egy ilyen tisztítást 21 napnál gyakrabban nem lehet elvégezni, mert nagyon megterheli az illető fizikai testét. A finom energetikai változásoknak át kell íródniuk a fizikai testbe, ami általában 21 napot vesz igénybe. Emellett nagyon fontos az illető tudatosodása, hogy újraszervezze az életét, átalakítsa a gondolkodását, érzelemvilágát. Ha ugyanúgy gondolkodunk, és a korábbi érzelmeket tápláljuk saját magunk és embertársaink iránt, akkor semmi sem fog változni! A tisztítás során igyekszem a változásokhoz szükséges tanáccsal ellátni azt, akivel dolgozom. Én elindítom a szükséges energetikai változásokat, de a kapott „házi feladatot” mindenkinek el kell végeznie! Rendkívül fontos, hogy a jobb testi, lelki, szellemi állapot elérése elsősorban nem nekem fontos, hanem a tisztított személynek, ezért neki is bele kell tennie a saját, képességeinek megfelelő energiáját!

A „házi feladat” elvégzése mellett a legfontosabb, amit mindenkinek meg kell tennie, hogy felismeri és megtanulja kezelni a saját félelmeit! Aki pszichés problémákkal küzd, labilis, szorong, és elkezd azon gondolkodni, hogy „sikerült-e a tisztítás?”, „visszajönnek-e rá a korábbi támadások?”, az a hitetlenségével 3 nap alatt teljesen tönkre teheti az elindított energetikai változásokat. Akinél előre látom, hogy ennyire labilis, inkább nem is vállalom a munkát, mert az egész kidobott pénz lenne a részéről. Én pedig segíteni akarok, és nem az a lényeg, hogy valakin meggazdagodjak. A tisztításnak az is a célja, hogy a kezelt személy lélekben, szellemiekben megerősödjön, rátaláljon önmagára, az életfeladatára.

A lelki, szellemi megerősödés jelenti azt, hogy valaki szellemi harcossá válik. A szellemharcos nem harcol érdekből vagy ok nélkül. Tudását, képességeit, erejét magasabb rendű energiáknak rendeli alá, amelyek minden élő entitás javát szolgálják. A szellemharcos nem ijed meg és nem retteg az árnyékvilágtól, az őt támadó sötét energiáktól. Minden félelem alapja a haláltól való félelem, ezért tulajdonképpen meg kell tanulni kezelni ezt az érzést, hogy semmi se tudja elrettenteni. Amikor energetikai tisztítást végzek általában elmondom, hogy kiről mit és milyen mennyiségben szedtem le. Ezt viszont nem azért teszem, hogy ezzel riogassam a kezelt személyt, hanem azért, hogy tisztába legyen azzal, hogy milyen erők hatása alatt volt eddig. Így remélhetőleg érezni fogja az „elkoszolódott” és a tiszta állapot közötti különbséget, és könnyebben felismeri, hogy mikor igényel újbóli tisztítást.

Nagy probléma, ha valaki a tisztítás hatására rettegni kezd a körülöttünk lévő láthatatlan világtól, a negatív behatásoktól. Ezzel energiát ad ezeknek az entitásoknak, amelyek idővel leuralják majd az életét. Mindegy, hogy foglalkozik-e valaki spiritualitással, vagy sem, a lelkét mindenkinek rendbe kell tenni, meg kell erősíteni! Ezért is indítom el az egyéni kezelések, tanácsadások mellett a képzést is, hogy átadjam a tudásom, a tapasztalataimat. Fontos lenne, ha valamennyi alap spirituális vagy akár tisztítási tudással többen rendelkeznének, mert a folyamatos tisztításra mindenkinek szüksége van. Az az igazság, hogy bennem nincs félelem az ártó energiákkal, energetikai támadásokkal szemben, de úgy érzem, hogy ki kell dolgoznom azt a módszert, amivel másokat tudok megerősíteni, vagy ő saját magában ki tudja ezt alakítani. A szellemi háborút csak szellemharcosként tudjuk kezelni, és meg kell tanulni ennek a módját. Folyamatosan dolgozzatok a saját lelki, szellemi fejlődéseteken és legyetek bátrak! Kevesen születnek ennek a tudásával, meg kell hát tanulni, ezért ne szégyeljetek segítséget kérni!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!