A borító Sinka Luca munkája

Az e-book segít neked

 • segít más szemmel nézni az életedet

 • segít felismerni az érzelmi elakadásaidat

 • felismered, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal

 • megmutatja, hogy milyen megoldási lehetőségek vannak számodra

 • boldogabb és magabiztosabb életet tudsz saját magad számára kialakítani

„Ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, és a problémás élethelyzeteinkből ki tudjuk „verekedni” magunkat, sok idő kell. Már az is segítség, ha tudjuk, hol induljunk el ezen az ösvényen. Ez az ösvény pedig önmagunkhoz vezet, félelmek, rossz beidegződések nélküli, valódi önmagunkhoz, és egy magasabb szintű élethez. Nem mindegy, hogyan töltjük ezt az életünket, cipeljük-e, és meddig az előző életbeli vagy éppen gyermekkori sérüléseinket, vagy már csak a mostani feladatainkra fókuszálunk.”

Zephir Angel mondta az e-book-ról

Sokszor és sokakkal előfordul, hogy az élete menete rövidebb – hosszabb ideig kátyúba, gödörbe kerül. Ezek az időszakok rettentően megterhelik a lelket és az érintett életterületet is. Tudnod kell, hogy van kiút a gödörből! Ez hosszabb folyamat, de van megoldás! Soha ne add fel! A kiút a gödörből című írásommal éppen azzal segítek neked, hogy lépésről lépésre ki tudj mászni ebből a képletes gödörből.

Ebből a könyvből megtudhatod:

 • milyen gyermekkori hatások vezettek el odáig, hogy most a gödör mélyén csücsülsz

 • milyen érzelmi elakadások vannak, és felismerheted a saját érzelmi blokkjaidat

 • milyen megoldások léteznek arra, hogy kimássz ebből a gödörből

 • milyen terápiákat javaslok az egyes elakadások feloldására

Ha te is szeretnéd kiegyensúlyozottabb lelki állapotba kerülni, kimászni a saját lelki gödrödből, akkor mindenképp olvasd el ezt a könyvet!

Kinek szól a könyv?

Nehézségeid vannak az életed több területén?

A lelki problémáid akadályozzák a mindennapi életedet?

Könnyebben felismerheted az életed nehézségeit, és azok okát. A könyv segítséget a nehézségeid megoldásában.

Lelki problémák egy idő után teljesen eltorlaszolják az életed további folyását. Most elkezdheted ezeknek a torlaszoknak a feltárását és lebontását. Csak olvasd el az e-book-ot!

Érzelmileg labilis vagy, könnyen kiborulsz?

Nem jól működnek az emberi kapcsolataid?

Itt elolvashatod, milyen okok vezettek el ehhez az állapothoz. Ne aggódj! A könyv segítséget nyújt a problémák feltárásában, és megoldási módszereket is kínál.

Az emberi kapcsolataid minősége a te lelki állapotod függvénye. Ez az e-book segít javítani az érzelmi blokkjaidon, a fel nem dolgozott fájdalmas érzéseiden, ez által javulnak az emberi kapcsolataid is.

Kinek szól a könyv?

Nehézségeid vannak az életed több területén?

Könnyebben felismerheted az életed nehézségeit, és azok okát. A könyv segítséget a nehézségeid megoldásában.

A lelki problémáid akadályozzák a mindennapi életedet?

Lelki problémák egy idő után teljesen eltorlaszolják az életed további folyását. Most elkezdheted ezeknek a torlaszoknak a feltárását és lebontását. Csak olvasd el az e-book-ot!

Érzelmileg labilis vagy, könnyen kiborulsz?

Itt elolvashatod, milyen okok vezettek el ehhez az állapothoz. Ne aggódj! A könyv segítséget nyújt a problémák feltárásában, és megoldási módszereket is kínál.

Nem jól működnek az emberi kapcsolataid?

Az emberi kapcsolataid minősége a te lelki állapotod függvénye. Ez az e-book segít javítani az érzelmi blokkjaidon, a fel nem dolgozott fájdalmas érzéseiden, ez által javulnak az emberi kapcsolataid is.

Vélemények az e-bookról

„Lényegre törő, nincs benne rizsa, szerintem könnyen emészthető még a “nem hívők” számára is, és legfőképpen igaz minden szava. Én a saját bőrömön tapasztalhattam meg a különböző kezelések életemre gyakorolt pozitív hatásait, amiért hálával és köszönettel tartozom Neked! Kívánom, hogy sokáig tudj még segíteni az embereknek!”

Dolla Cecília

„Sinka Nóra tanácsadó nagyon jó anyagot állított össze nekünk. Ebben az e-bookban részletesen elolvashatjuk, milyen elakadásai lehetnek egy embernek, és ezekkel mit lehet kezdeni. A lelki elakadások érthetően kifejtve megtalálhatóak az írásban, hozzá pedig a terápiák, módszerek, hogy tudjuk, miket alkalmazhatunk problémáink megoldására. Nóri mindezekben hathatós segítséget tud nyújtani szaktudásával mindnyájunknak. Ez az írás könnyen érthető, nem kell nagyon elvakultan spirituálisnak lenni hozzá, hogy valakihez elérjenek a szavai. Nyilván egyfajta nyitottság szükséges hozzá, és fejlődni akarás. Én személy szerint nagyon jó ötletnek találom, hogy Nóri megírta ezt az összefoglalást, mivel ez a téma nagyon sokrétű, rengeteg dolog okozhatja az elakadásainkat, problémáinkat, megoldhatatlannak tűnő feladatainkat. Ahhoz, hogy fejlődni tudjunk, és a problémás élethelyzeteinkből ki tudjuk „verekedni” magunkat, sok idő kell. Már az is segítség, ha tudjuk, hol induljunk el ezen az ösvényen. Ez az ösvény pedig önmagunkhoz vezet, félelmek, rossz beidegződések nélküli, valódi önmagunkhoz, és egy magasabb szintű élethez. Nem mindegy, hogyan töltjük ezt az életünket, cipeljük-e, és meddig az előző életbeli vagy éppen gyermekkori sérüléseinket, vagy már csak a mostani feladatainkra fókuszálunk. Mindenkinek sikeres tisztulást és fejlődést, valamint szép életet kívánok!”

Zephyr Angel

„Nóra, gratulálok ehhez a csodás összeállításhoz! Ilyen formában még sehol nem találkoztam ennyire összeszedetten és megoldást kínáló összefüggésekben a lelki problémákkal. Az önismereti út valóban nem egyszerű, de nagyon is megéri vele foglalkozni, sok feleslegesen cipelt hátizsáktól szabadul meg az ember. Bárcsak korábban találkozhattunk volna Nórával! kb. 15 évvel ezelőtt nagyon is kerestem a problémáimra a megoldást, nagyon nehezen találtam rá egy jó terapeutára. De örülök minden megtapasztalásnak. Így azt gondolom, hogy boldog lehet minden hozzáforduló ember, aki Nóra segítségedet veszi igénybe. Nem is tudjátok, hogy mekkora nagy áldás ö az életünkben. Erre majd később jöttök rá. Én ehhez a íráshoz semmit nem tudok hozzátenni, ez így tökéletes, ahogy leírta. Látszik, hogy sok munkája, energiája van ebben az írásban! Még egyszer gratulálok és köszönöm, hogy megosztottad velem!”

Várhegyi Alíz

Miről fogsz olvasni a könyvben?

Az élet nem könnyű, hiszen ezernyi érzelmi sérülést élsz meg már gyerekkorban. Ezeket még fel sem dolgozod, és már újabb, még nehezebb megéléseid vannak felnőttként. Ezt még tetézik a kamasz korban feljövő, és életed végéig ható előző életi, fel nem dolgozott karmikus sebeid. Ha nem kezdesz hozzá ezek tudatos és folyamatos feldolgozásának, kitisztításának, akkor olyan tetemes teher nehezedik rád 30-40 éves korodra, hogy szinte agyonnyom. Mivel a felismerés fontos, ezzel a könyvvel szeretném „felnyitni a szemed”, és hogy ne maradj a „gödör alján”, megoldási lehetőségeket, terápiákat is ajánlok ehhez az önmunkához.

Fejezetek

 • „Segíts magadon, az Isten is megsegít!”

 • Test, lélek, szellem

 • Néhány fogalmat tisztázzunk

 • Na, de hogy jutunk el a gödör aljától a boldogságig?

 • Az érzelmi elakadások 10+1 oka

 • Miért szükséges ezekkel a kérdésekkel foglalkozni?

 • Az érzelmi elakadások 10 + 1 okának részletes kifejtése

 • 3 megoldási lehetőség az elakadások kezelésére

 • Néhány szó rólam

 • A terápiák

 • Zárszó

Hogyan fog megváltozni az életed, ha elolvasod a könyvet?

A könyv sok olyan összefüggést taglal, amelyek megértése segít neked az érzelmi blokkjaid, elakadásaid felismerésében. Bátorságot ad, hogy segítséget kérj egy szakembertől, és tudatosan elkezdj különböző terápiákra járni.

Már fájdalmakkal való szembenézés is gyógyítja a lelket, de a terápiák hatására egyre több súlytól szabadulhatsz meg, könnyedebb és felszabadultabb lehetsz. A felismerések, a tudatosság pedig hosszú távon a boldog életet adja meg számodra!

A szerzőről és a könyvről

Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a Fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre!

2001 óta foglalkozom tanácsadással. Korábban a szociális és gyermekvédelmi szférában segítettem a leghátrányosabb helyzetű embereknek jobbá tenni az életüket. Most spirituális tanácsadóként és segítőként dolgozom.

A több évtizedes munkám alatt nagyon sok tapasztalatra tettem szert, hogy felismerjem az elakadásokat, feltárjam a problémákat, és megoldási lehetőségeket is kínáljak ezekre. Ilyenkor több megoldási lehetőséget is vázolok, de a kivitelezés, a probléma gyakorlati megoldása a te feladatod. Én ebben a nehéz folyamatban nyomon követem a változásokat, és újabb ötletekkel támogatlak, hogy végig tudd vinni a változásokat. Ezt a könyvet azért írtam, hogy segítsek szemléletet váltani az érzelmi elakadások kapcsolatban.

Már gyerek korom óta szerettem írni verseket, novellákat. Ez mostanra kibővült azzal, hogy közvetlenül a Teremtőtől „csatornázom”, kapom az információkat. Ezért ez az e-book számomra is meglepő felismeréseket hozott írás közben. Így a benne lévő információkat úgy kezeld, hogy ezek a Teremtő, az „Égiek”, angyalok üzenetei feléd. Én csupán egy eszköz és csatorna voltam számukra a közvetítésre. Írás közben én magam is gyógyultam lelkiekben, remélem, te is ezt fogod érezni, amikor olvasod ezt az e-book-ot.

Sinka Nóra
spirituális tanácsadó, segítő

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelem a

Kiút a gödörből

című e-book-ot.

Az e-book ára: 3.990 Ft

Hogyan kaphatod meg a könyvet?

 1. töltsd ki a megrendeléshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod az utaláshoz szükséges információkat (ha nem a te számládról utalsz, akkor a megjegyzés rovatban tüntesd fel a nevedet)
 3. a pénz megérkezését követő 3 munkanapon belül e-mail-ben küldöm az e-book-ot és a számlát

Köszönöm, hogy megrendeled a Hogyan hozz jó döntéseket? című e-book-omat!

Köszönöm, hogy megrendeled a Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és 3 megoldása című e-book-omat!

Az e-book ára: 3.990 Ft

Hogyan kaphatod meg a könyvet?

 1. töltsd ki a megrendeléshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod az e-book számláját, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges információk
 3. az utalást követő 3 munkanapon belül e-mail-ben küldöm az e-book-ot

Köszönöm, hogy megrendeled a Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és 3 megoldása című e-book-omat!

Az alábbi űrlap kitöltésével megrendelem a

Kiút a gödörből

című e-book-ot.

[contact-form-7 id=”1367″ title=”e-book-KAG”]