Csoportos meditációs oldás

 • lehetőséget nyújt a másokkal való összekapcsolódásra, az azonosságok és különbözőségek meglátására

 • segít felismerésekre jutni az életed korábbi és mostani elakadásaival kapcsolatban

 • segít a fájdalmas blokkol újraélésében és feldolgozásában

 • segít a lelki, szellemi fejlődésedben

 • segít új energiák megismerésében, önmagadba integrálásában

 • segít boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni

Ha te is szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni, akkor mindenképp jeletkezz erre az online meditációs oldásra!

A oldás időpontja: 2023. október 12. (csütörtök) 19.00-20.30 óra között.

Az oldás témája: Elutasítások oldása

Jelentkezési határidő: még az oldás napján is tudsz jelentkezni, de a megadott időpont előtt 2 órával a jelentkezés automatikusan lezárul!

Kinek szól ez az oldás?

 • Aki még nem vett részt csoportos meditáción, de szeretné kipróbálni. Velem egy energetikailag biztonságos térben teheti ezt meg.
 • Aki már részt vett meditációkon, sőt gyakorló meditáló. Most nem csak ráláthat az elakadásokra, hanem együtt fel is oldhatjuk ezeket.
 • Akinek az egyéni esetkezelés, terápia túl drága, vagy ez még ismeretlen terep számára, vagy egyszerűen csak engem akar megismerni. A csoportos oldás keretében sok mindent megtapasztalhat.
 • Persze azoknak is jó ez az oldás, aki részt vesz valamilyen egyéni terápiában, mert a csoportos oldásnál a résztvevők energiája összeadódik. Emiatt a csoportos meditációs oldások nagyon nagy energiákat mozgatnak meg, és esetleg olyan is felszínre jöhet, ami egyéni terápiában nem.

Mit kell tudni erről az oldásról?

Az esemény a „Csoportos meditációs oldás” nevű  Messenger chat csoportban fog zajlani videó hívásban! Ezért mindenképp fontos, hogy legyen Messengered. Ha nem vagyunk ismerősök, akkor keress meg Sinka Nóra néven, írj rám a regisztrációt követően. Ha nincs kamerád, az nem baj, de mikrofonra szükséged lesz.

A Messenger csoport online felületén tudsz majd csatlakozni a trénig résztvevőihez, úgy, hogy a csoport tagjai látják és hallják egymást, és hozzá is tudsz majd szólni.

Csoportos oldást minden hónapban 1 alkalommal tartok. Körülbelül 1 órát vesz igénybe, néha 15-30 perccel hosszabbra sikeredik ez az együttlét. A meditáció egy téma köré szerveződik, de meglehtősen spontán módon, a résztvevők energiájának megfelelően szokott alakulni a meditáció. Aki nem lát, érez semmit, az sem baj, az próbáljon nyugodtan, elmélyülten pihenni. Én mindenkit végigvezetek a meditáción, és a megfelelő pontokon feloldom a blokkokat, elakadásokat.

Szeretnél, de nem tudsz részt venni a meditáción?

Akkor se keseregj! A meditációkat felveszem, és ha megrendeled, akkor utólag meghallgathatod. Nem kell mást tenned, csak a regisztrációnál jelöld be, hogy „utólag hallgatom meg a meditációt, kérem a linket”. Ebben az esetben is a számla kiegyenlítése után fogod megkapni a kért hanganyagot. A meditáció hanganyagát az esemény után kb. 1 héttel később fogom neked elküldeni e-mail-ben.

A meditációs oldás ára

Fontosnak tartom, hogy mindenki folyamatosan fejlessze saját magát.
Ha te jobban érzed magad, az a környezetedre is pozitív hatással van.
Ezért nagyon kedvező áron tudsz részt venni ezeken a meditációs oldásokon!

Ezért a meditáció ára csak

3.000 Ft/fő!

Rólam

Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a Fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre!

Mivel három humán diplomám van (szociálpedagógus, romológus és tanár), így nagyon sok pszichológiát tanultam a főiskolán és az egyetemen is. Mindig is érdekelt a lélek működése, és magamnak is elég sok lelki sérülésem volt, amelyeknek egy jelentős részét már helyre hoztam. Úgy látom, hogy nincs olyan ember, akinek valamennyi lelki sérülése ne lenne, vagy ne bukkannának fel nehézségek az életében, ezért senki se érezze rosszabbnak magát másnál.

Spirituális munkám során sokszor végzek érzelmi blokk oldást, vagy előző életi, „karma” karma oldást, vagy más elakadások feloldását. Egyéni esetkezelésben mindez nyilván sokkal személyreszabottabb, de ennél fogva drágább is. Azt szeretném, hogy olyan emberek is részt vehessenek ilyen oldásokon, akik az egyéni kezelést nem engedhetik meg maguknak.

Sinka Nóra
spirituális tanácsadó és segítő

Így jelentkezhetsz az online csoportos meditációs oldásra

 1. Kattints a „Jelentkezem a meditációra” gombra, ez a web olal naptárához visz. Kattins a naptárban a meditáció időpontjára, és szükséges adatok megadásával regisztrálj az eseményre. Ha már korábban regisztráltál nálam itt valamilyen szolgáltatásra, akkor a fiókod megadásával könnyebb dolgod lesz.
 2. Ezt követően kapsz tőlem egy e-mail-t, amelyben a számlán megadom az átutaláshoz szükséges adatokat.
 3. A részvételed a meditáció teljes összegének átutalásával válik véglegessé!
 4. Ezt követően meghívlak a Csoportos meditációs oldás nevű Messenger chat csoportba, amelyben az oldás zajlani fog. A meditáció kiírt időpontjában videó hívásban hívom a csoportot. Érdemes már előtte pár perccel felkészülnöd, belépni a chat csoportba, hogy gond nélkül csatlakozni tudj!

Miről maradsz le, ha mégsem rendeled meg a tréninget?

Fontos feladatunk, hogy lélekben és szellemben fejlődjünk itt a Föld bolygón. Sokan nem teljesítik ezt a feladatukat, de ezzel igazából a saját életüket nehezítik meg. Egy remek lehetőséget kínálok azok számára, akik szeretnék helyre tenni az életük problémáit, és ez által boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni! Természetesen mindenki dönthet úgy, hogy nem él ezzel a lehetőséggel, de vissza is veti ezzel a saját fejlődését. Te ne tartozz közéjük!