Nehezen emészthető és sokak által vitatott témáról írok most. Mindenki kezelje hite szerint, senkit sem akarok erőszakkal a magam álláspontjára állítani. Nagyon sok energetikai tisztítást végeztem már el, és remélem, sokaknak segítettem ezzel. Azt tapasztalom, hogy eddig soha nem látott mértékben folyik a globális tudatmanipulálás, a megtévesztés és az emberiség energetikai támadása. Ez alól sajnos senki sem kivétel, mindenkit érint. Ez tulajdonképpen a 3. világháború, amit nem fegyverekkel, hanem tudati, lelki, szellemi támadásokkal vívnak meg!

Szellemi háború

A tudatmanipulálás egyik legjobb és legglobálisabb eszköze a TV, a rádió és az internet. Még mindig sokan azt hiszik, hogy amit ezeken a médiákon látnak és hallanak, azok valós információk, és ennél fogva valódi igazodási pontként kell rájuk tekinteni. Sajnos a hírek tartalmát az határozza meg, hogy mit akarnak vele elérni, milyen címre kapja fel az ember a fejét, amiért mindenképp elolvassa, meghallgatja azt. Rendkívül erőteljes a félelem beprogramozása ezeken a felületeken, hiszen a félelemben élő emberek tömegeit könnyű szerrel lehet irányítani, manipulálni. Nem lenne szabad ezeknek az álhíreknek bedőlni, sőt, aki teheti, szabaduljon meg minden ilyen irányú hírforrástól, semmit sem fog veszíteni.

A félelem manipulálás egyik legerőteljesebb eszköze most a vírus kampány. Nagy tömegek kezdek rettegni az életük elvesztése miatt, amivel felesleges vásárlásra és aggodalomra sarkallták őket. Az oltás valószínűleg nem nagyon használ senkinek sem, viszont genetikai változásokat képes végrehajtani a testünkben. Azt gondoljuk, hogy a genetika még gyerekcipőben jár, és nem képes erre. Ez is, mint oly sok minden katonai célú dolog sokkal előre haladottabb állapotban van, mint ahogy azt nekünk láttatni engedik. A magas szintű kutatások mindig a hadászatban jelennek meg először, utána ennek a butított változata kerül ki közfogyasztásba, tömeges használatra. Szóval a genetika és a chippek gyártása sokkal előbbre tart, mint azt mi sejthetnénk. A genetikai változások pedig előre nem látható hatásokat fognak kiváltani az emberi fajban.

Tudati és lelki szinten pedig folyik a globális támadás. Egyre több olyan emberrel találkozom, akinek a lelkét kivették, és a helyére robot szellemet, egy gépet raktak be. Ehhez kapcsolódnak még az egyéb tudati bevetítések, a hamis képek beülteétése, a lélek meghasítása, a nem aktív előző életi érzelmek aktiválása, a folyamatos, napi szintű energetikai támadások. Az érintettek arról számolnak be, hogy úgy érzik, be akarnak hatolni a fejükbe, folytogatják őket, irreális fizikai fájdalmakat élnek meg. Emellett erős félelmet éreznek, érzelmileg labilissá válnak, a nyugodt lelki állapotból egy pillanat alatt ok nélkül összeomlanak, vagy egyszerűen mindenféle indokolatlan rosszullét gyűri le őket. Ezekkel a tünetekkel sokszor az orvostudomány nem tud mint kezdeni, mert nem találják ezek fizikai okát. Ezeket olyan globális, több embert érintő tudatmanipulálásra képes „mágusok”, empaták végzik, akik valamely kormány, nagyhatalom megbízásából dolgoznak. Emellett még hasonló hatásokat fejtenek ki a rossz szándékú földönkívüli fajok, akik nem szeretnék, hogy az emberi faj felépbredjen.

Tudom, ez most ijesztően hangzik, annak ellenére, hogy nem az a célom, hogy bárkit is megrémítsek. Sajnos, ez maga a 3. világháború. Már nem szükséges a fegyveres jelenlét, elég, ha olyan félelmeket és energiákat juttatnak a fizikai testbe, lélekbe, szellembe, amitől az képtelen működni. Rengeteg nehézfémmel, méreganyaggal bombáznak minket, amelyek az élelmiszebe, a háztartási vegyi anyagokba vannak beletéve. Ezért is van az, hogy az 1920-30-as évekig született emberek még sokkal egészségesebbek voltak, mint mi, pedig milyen tudatosan igyekszünk figyelni az egészségünkre. Mondhatni teljesen feleslegesen, ha szinte semmilyen természetes, méreganyagtól mentes élelmiszer nem jut el hozzánk. Még a bioéleliszer valamelyest tiszta ezektől, de a légkörbe beleszórt nehézfémek a bioélelmiszereket sem kímélik. A földre hullva beszívódnak a talajba, amit a növények beépítenek magukba. A chemtrail (vegyi csík) apró részecskéit egyébként közvetlenül be is lélegezzük, ami a légszőrendszerre és a bőrre is rossz hatással van.

Tudom, mindez nagyon elkeserítő, és ennek a tudatmanipuláló rendszernek még sok elemét nem is vázoltam, vagy esetleg én sem láthatok rá mindenre. Mégis azt mondom, hogy nem szabad ezektől a dolgoktól kétségbe esni, hanem arra kell törekedni, hogy megőrizzük, sőt növeljük testi, lelki, szellemi egyensúlyunkat, tudatosságunkat! Nem rettegni kell, mert az nem visz előre, hanem fel kell ismerni a dolgok mögött megbújó alantas, manipulatív szándékokat. Már a felismerés is sokat segít, de a legfontosabb, hogy megőrizzük emberi mivoltunkat, és ne csússzunk le egy állatias, önsztönök alapján működő szintre. Nagyon fontos lenne az önfejlesztés, a lelki megbékélés, a harag, a félelem, a düh letétele, a jelen életi és előző életi érzelmi blokkok feloldása, és egy szeretetteljesebb érzésvilág kialakítása minden élő entitás iránt! Tudom, ez nem könnyű, és ennek elősegítésében én energetikai tisztítással, oldással tudok segíteni a hozzám fordulóknak. Aki nem nyitja ki a szemét, és nem kezd a saját lelkével, szellemével, isteni énjével összekapcsolódni, az ebben a háborúban el fog veszni. Muszáj egy magasabb szintű emberi tudatosságot kialakítani magunkban, mert ebből a helyzetből csak felfelé lehet kitörni!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com  tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!