75 éves férfit hasi műtét előtt energetikailag letisztítottam. Ezt a műtétet másfél évvel korábban már elvégezték, de kiújult a probléma, akkor nem volt tisztítása. A műtét kiírt időpontja látszólag rajta kívül álló ok miatt későbbre tolódott, pontosan akkorra, amikor én befejeztem a tisztítást. A 3 órás műtét után 3 órával a férfi már éber volt, beszélgetett a rokonokkal, majd 3 nappal később kiment velük a kórház ebédlőjébe. A kórházból való hazakerülés után nagyon energikus volt, jól érezte magát. Ez különösen azért érdekes, mert egy idős emberről van szó, aki leromlott egészségi állapotban volt.

Egy fiatal férfi azért jött el hozzám, mert szakított vele a barátnője, amit egyfelől nem értett, másrészt szerette volna visszarendezni a kapcsolatot. A helyzetet megnéztük Tarot kártyával, amiből kiderült, hogy nem biztos, hogy ez a kapcsolat számára a legjobb. A férfit energetikailag letisztítottam, és oldottam a kapcsolati elakadását. Úgy váltunk el, hogy azért ő szeretné még ezt a kapcsolatot. Kb. 2 hét múlva teljesen új tervei voltak már, az otthonteremtés felé fordult, és nem a működésképtelen kapcsolatát akarta visszarendezni, hanem nyitottá vált más kapcsolatra és az élet valamennyi területére.

Középkorú hölgy azért jött el hozzám, mert a házassága válságba került. Megnéztük Tarot kártyával ennek a válságnak az okát, amelyek belőle indultak ki. Ezáltal megértette, hogy mit kell változtatnia a saját viselkedésén, hogy a kapcsolat javuljon. Az elakadás érzelmi hátterét energetikailag is feloldottam. Kb. 2 hét múlva a hölgy jelezte, hogy változtatott a viselkedésén, és az oldással együtt megoldódott a párkapcsolati válságuk.

30 év feletti hölgy többszöri vetélés után kérte a segítségemet. Újból gyermeket várt, és szerette volna, ha a baba megmarad. A nagy távolság miatt csak távban tudtam rajta dolgozni. Az energetikai tisztítás során a vetélések érzelmi oka felszínre került, és a rajta lévő negatív energiákat is letisztítottam. A fiatal hölgynek elmondtam a tapasztaltakat, így felismerte, hogy mi volt a vetélések érzelmi oka, valamint elmondtam, mit kell változtatnia a saját viselkedésén. Ezt a hölgy meg is tette, és a terhességet ilyen módon ki tudta hordani.

Két hölggyel rendszeresen dolgozunk együtt, nem ismerik egymást, de a történetük szinte ugyanaz. Romboló és értelmetlen párkapcsolatban élnek együtt valakivel. A jóslások, tisztítások és oldások hatására felismerték, hogy ez nem vezet sehová, és jelentős változtatásokat hajtottak végre. Felismerték saját erejüket, hogy tudnak lépéseket tenni saját magukért, és a végrehajtott változtatások új lehetőségeket hoztak az életükbe.

Először az óvónő jelzett, majd a szülők háztisztítást kértek, mert az 5 éves kisfiú attól félt, hogy az apja meghal, ezért éjszaka nem aludt, hanem az apját őrizte. A házban voltak nyitott kapuk, nagy démoni erők, amelyeket a kisfiú érzékelt, és valamiért így kapcsolta össze a dolgokat. Az egész család és a kisfiú jelenlétében letisztítottam a házat, és megbeszéltem vele, hogy minden csúnya dolgot elküldtem, most már nem kell ezektől félnie. Később az óvónő azt mondta, hogy nem tudja, mit csináltam, de a kisfiút kicserélték, most már alszik éjszaka, megszűnt a kimerültsége, és újra vidám gyermek.

Háztisztítást kértek, mert a 6 éves kisfiú nem mert egyedül az egyik szobából átmenni a másikba, vagy WC-re elmenni, folyton kísérgetni kellett. A házat letisztítottam, és már a folyamat vége felé a kisfiú egyedül kezdett közlekedni a házban.

Egy fiatal nő pánikbetegséggel küszködött már hónapok óta. Kineziológiai kezelésen is volt, de jelentősen nem javult az állapota. 3 darab 1 órás energetikai kezelés után jelezte, hogy jól van, a pánikrohamai és a félelmei elmúltak, és az energetikai állapota stabilizálódott.

40-es éveiben járó nő veséjében egy nagy vesekő volt, amely elindult a vesőből. Mivel háromszor nagyobb volt, mint a vese vezeték, abban megakadt. Az orvosok elvégeztek egy olyan kezelést, amellyel szerették volna kimozdítani onnan a követ. Ez a beavatkozás nem sikerült, már csak a műtét lett volna a megoldás számára. A műtétet 1 héttel későbbre ki is írták, de javasolták neki, hogy fogyasszon sok folyadékot. Energetikai kezeléssel a vesekövet felaprítottam és kivezettem a vesevezetékből. Ilyen súlyos esetben természetesen nem szabad kihagyni az orvosi beavatkozást. Mivel úgyis várnia kellett a műtétre, nem volt veszteni valója. Az orvos nagyon meglepődött, mert a következő vizsgálat alkalmával már nem volt meg a nagy méretű vesekő, sőt semmilyen követ nem talált a vesében és a vese vezetékben. Mindenki örömére így nem volt szükség a műtétre.

45 éves nő évek óta nem tudott munkába állni, nem talált magának munkát. Oldás során felszínre jött, hogy ő igazából kisbabát szeretne, és arra vár, hogy megfoganjon. Ezért inkább tudattalanul elhárít minden munkalehetőséget. Felismerte, hogy valójában már el is engedné a gyermekszülést és a szülővé válást, ezért ebben segítettem neki az oldás során. Pár héttel később talált egy megfelelő munkalehetőséget.

Egy család kedves kis macskája nagyon rossz állapotba került, és mivel a család már többször kért tőlem segítséget, gondolták, megkérdezik, tudok-e segíteni. A cica rendkívül rossz állapotban volt, amikor ránéztem távban, és nem is akartam nagyon bíztatni a gazdáit, hogy életben marad. Ahogy jobban belemélyedtem a kis állat tisztításába, láttam, hogy a ház energetikai állapota nagyon rossz, erős negatív entitások vannak jelen. Mivel a macskák magukba szívják ezeket a negatív energiákat, a családtagok nem lettek rosszul, de a kis állat nem bírta leküzdeni ezeket az entitásokat. Letisztítottam a házat és a cicát, és a tisztítás végén a macska sokkal jobban kezdett mozogni, a viselkedése pozitív irányba változott. Ekkor már sokkal több esélyt láttam az életbe maradására, a felgyógyulására.