Erre figyelj oda!

Ha új ügyfél vagy, kérlek, úgy válaszd ki a számodra ideális időpontot, hogy 1-3 munkanapot számolj rá, mert van néhány dolog, amit a munka elvégzése előtt egyeztetnünk kell!

Általában egy személlyel 2 órát dolgozom, de minimum 1 órával mindenképp számolj! Az első konzultáció 1 órás, ha 10-15 perccel több, akkor azt ajándékba kapod tőlem!

Az első alkalommal

Ha még nem dolgoztunk együtt, vagy nagyon régen (legalább 1 év eltelt), akkor kérlek, hogy először kérj időpontot tanácsadásra, és a szolgáltatásoknál válaszd ki az „első konzultáció”-t. Ez a tanácsadás 1 órát vesz igénybe.

 • Ekkor el tudod mondani a problémáidat, megbeszéljük, milyen szolgáltatást javaslok neked. Meg tudom nézni ingával a közös munkához szükséges információkat, és néhány kérdésre is választ kaphatsz.
 • Ha ezt a szolgáltatást jelölöd be, akkor 1 óra tanácsadásról automatikusan kiállítom a számlát, ami alapján utalni tudsz.

Fizetés

Minden online munka esetén utalással előre kell fizetni. Ha személyesen eljössz hozzám Jászkarajenőre (Pest megye), akkor előre utalással 20.000 Ft foglalót kérek tőled.

Az utaláshoz mindenképp számlát állítok ki, ezért kérlek, hogy a számlázási adatokat (név, teljes lakcím) pontosan add meg!

 • KATA-s vagyok, ezért csak magánszemélynek tudok számlát kiállítani!
 • Ha külföldi számláról utalsz, azt kérlek, jelezd felém az időpont foglaló ürlapon, mert akkor euro árat fogok neked írni.

Tanácsadás, beszélgetés, kérdezés

Az időpont foglalásra kérlek, használd itt az oldalon lentebb található időpont foglalási rendszert!

Minden telefon beszélgetés, kérdés, „csak egy kérdésem van”, többszöri e-mail váltás, a történeted leírása, elmondása már tanácsadásnak minősül! Kérlek, vedd figyelembe, hogy ebben az esetben is az időmet és a figyelmemet, a tudásomat adom neked, lecsatornázok számodra információkat, sőt, a szellemem bizonyos tisztítási, gyógyítási folyamatokat is elvégez ilyenkor. Ezért erre az időre is az éppen érvényben lévő tanácsadási díj érvényes, amit előzetes egyeztetés nélkül is kérlek, egyenlíts ki utalással a beszélgetést, e-mail váltást követő 3 napon belül!

A fentiekkel kapcsolatban megértésedet és együttműködésedet előre is köszönöm!

Az időpont foglaló rendszer használata

 1. Válassz a naptárak közül! Van egy „egyéni esetkezelés” és egy „csoportos események” naptár. A legtöbb szolgáltatást az „egyéni esetkezelés” naptárban találod meg (tanácsadás, jóslás, energetikai tevékenységek). A Facebook-on lévő Nóra – a lelkek segítője oldalra kitett fizetős eseményeket a „csoportos események” naptárban fogod megtalálni.
 2. Válassz a felsorolt szolgáltatások közül! Több szolgáltatás összevonásra került, hogy az időpont foglalót könnyebben használhasd. Az „Energetikai tevékenységek” név alá került be a korábbi energetikai tisztítás személyen, házon, vállalkozáson, állaton, tárgyon (átok, rontás, mágia levétel), érzelmi és karma oldás, az előző élet utaztatás, a médiumi tevékenység és a gyógyítási folyamatok is. Ugyanaz a szolgáltatás különböző idő igénybe vételével rögzítésre került, válaszd ki a számodra megfelelő időtartamot. Mivel a szolgáltatások óradíjasak, így az ár az idővel arányosan növekszik.
 3. Keresd meg a naptárban a számodra megfelelő időpontot! Figyelj arra, hogy a kiválasztott szolgáltatás időmennyiségére adott napon és időpontban még elegendő szabad foglalási idő legyen. Ha azon a napon már nincs elég hely, akkor másik napot kell keresned. Adott napra nem tudsz foglalni, mert foglalásodat 12 órával előtte le kell adnod!
 4. Add meg az adataidat, regisztrálj! Figyelj, hogy az e-mail címet pontosan add meg! A lakcímnél kérlek, írd le az irányítószámot, településnevet, utcát, házszámot, emeletet, külföldi címnél az országot, és ami még szükséges.
 5. Véglegesítsd a foglalásodat!
 6. A foglalást követően e-amil-ben fogok neked számlát küldeni a foglalásról. A lefoglalt időpontban csak akkor fogom elvégezni a kért szolgáltatást, ha a számlát a munka megkezdése előtt legalább 1 órával kifizetted, és erről értesítést kapok a banktól. Külföldi számláról több nap is lehet, amíg ideér a pénz. Ebben az esetben az utalás visszaigazolását küld el nekem. Rendezetlen számla esetén nem áll módomban a kért szolgáltatást elvégezni, a foglalt időpontot semmisnek tekintem! Ebben az esetben a kiállított számlát sztornózom.
 7. Lehetőség van arra, hogy előre nem látható okok miatt a foglalásodat módosítsd más időpontra, vagy lemond, a foglalt időpontot megelőző 48 órában. Ha egyeztetés nélküli számla sztornózást kell csinálnom, a következő foglalt időpontját annak a személynek töröni fogom, és nem fogok vele együtt dolgozni a jövőben!

A következő hónap időpontjait mindig az előző hónap vége felé, 20-25. körül tudom a naptárban beállítani.

Ha valami kérdésed van, kérlek írj a hello@noraalelkeksegitoje.hu e-mail címre! Köszönöm!

Egyéni esetkezelések időpontjai

Csoportos foglalkozások időpontjai