Szeretném, ha tudnád, hogy az én munkám sokkal előbb kezdődik el, mint hogy eljössz hozzám vagy távban együtt dolgozunk, és később is ér véget, mert még számos utómunka vár rám az után, ahogy befejezzük az effektív munkát.

Egyrészt rengeteget tanulok, tanfolyamokra járok, előadásokat hallgatok, hogy minél színvonalasabban tudjak neked segíteni. Ismernem kell az új irányzatokat, új gondolatokat, mert a világ folyamatosan fejlődik. Egy értékesebb tanfolyam, amire érdemes is elmenni, az 20-30-50-60-150 ezer forintba is kerülhet.

Másfelől pedig bárkivel is foglalkozom, előtte letisztítom magamat és a teret, ahol dolgozom! Ez rendkívül fontos! Leszedem az átkokat, rontásokat, mágiákat, negatív energiákat, leviszem az egó szintemet, hogy ne egóból, a gondolataimból beszéljek neked, hanem pontosan tudjak információkat lehívni, csatornázni. Ez a letisztítás kb. fél órát vesz igénybe. Ha máshová kell elmennem, akkor ez még több időbe kerül, mert nálam a tér alapvetően tiszta, mert rendszeresen tisztítom, máshol viszont nem. Egy energetikailag nagyon megterhelt térben nem lenne értelme dolgozni. Ha ki kell mennem házat tisztítani, akkor ez még több időt és energiát kíván tőlem.

Ha végeztem a munkával, utána újra le kell tisztítanom magamat és a lakásomat is, mert marad itt a rajtad lévő negatív energiákból. Ha pedig valami nagyon sötét fekete mágiát szedtem le rólad, akkor a fekete mágus visszatámad, és vagy engem betegít meg, vagy tönkre megy valami a lakásomban.

Ezeket azért osztom meg veled, hogy látsd, ez egy elég összetett és bonyolult munka, amit én nagyon komolyan veszek, és minden esetben lelkiismeretesen, a legjobb tudásomnak megfelelően végzek el. Mindegy, hogy adott esetben feltárásáról (tanácsadás, önismeret, jóslás), vagy energia munkáról (átok, rontás, mágia, negatív energiák levétele, energetikai tisztítás, oldás, karmaoldás, előző élet utaztatás) van szó.

Ha még nem dolgoztunk együtt, akkor először ezt a szolgáltatást érdemes kérned. Ekkor megismerkedünk egymással, elmondhatod a problémáidat, nehézségeidet. Ingával megnézem neked azt, ami a közös munkához szükséges, és hogy milyen szolgáltatást ajánlok neked.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1 óra
15.000 Ft/óra
20.000 Ft/óra

A beszélgetés, kérdésfeltevés, a proglémáid elmondása, „csak egy kérdésem van” típusú megkeresések is tanácsadásnak minősülnek, ezért minden ilyen esetben számolj az éppen aktuális tanácsadási díjjal!

Az életedben megjelenő problémák feltárása, elemzése, és a megoldási lehetőségek megbeszélése. Mivel én kívülállóként nézem a helyzetet, sokkal több mindent látok benne, mint te. Ez teljesen racionális segítő beszélgetés, így bárki igénybe veheti, nem kell, hogy spirituális érdeklődésű legyen. Természetesen a konzultáció során felteheted a spirituális témájú kérdéseidet is.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-2,5 óra
15.000 Ft/óra
20.000 Ft/óra

Pszichológiai módszerekre épülő kártyákkal mérjük fel a tudatalattidat, annak fájdalmas pontjait, amelyek nehézségeket hoznak létre az életedben. Ehhez a tevékenységhez én OH és Symbolon kártyákat használok, amelyek egyszerre alkalmasak mélyebb érzelmi feltárásokra és örömteli megélések kiváltására. Az OH kártya egyéni és kiscsoportos terápiára is alkalmas, ezért akár a barátaiddal együtt is jöhetsz! Nagyon jól használható az OH kártya csapatépítésre, közösségfejlesztésre is.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-2,5 óra
15.000 Ft/óra
20.000 Ft/óra

A jóslást én Tarot kártyával végzem, amellyel nagyon jól fel lehet tárni a jelenlegi helyzetetedet, a személyiségjegyeidet, és azokat a viselkedési mintákat, érzelmeket, amelyekkel rontod a saját életedet. A kártya megmutat néhány jövőváltozatot, de a jövő változó. Segítségemmel a legjobb időváltozat felé tudsz haladni, de ehhez neked döntéseket kell hoznod, és változtatnod kell az életeden! Igény szerint cigány kártyát is használhatok, de a Tarot kártya sokrétűbb és mélyebb információkkal szolgálhat számodra.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-2,5 óra
15.000 Ft/óra
20.000 Ft/óra

Az év fordulójakor (december végén, január elején) vagy születésnapkor érdemes ezt a jóslást kérni. Természetesen bármikor kérhető, mert az adott hónaptól számított 12 hónapot fed le. Elmondom, milyen tendenciák várhatóak egy-egy hónapban, és összefüggésében az év folyamán, mire kell odafigyelni. A jóslás időtartama 1 óra.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1 óra
15.000 Ft/óra
20.000 Ft/óra

Ha szeretnéd tudni, hogy energetikailag milyen állapotban vagy, van-e rajtad átok, rontás, mágia, vagy bármilyen más negatív hatás, akkor ezt megnézem neked. Így megtudhatod, hogy elegendő az általános energetikai tisztítás, vagy van rajtad nagyon kemény fekete mágia is, ami más árkategóriába tartozik. Azt is megnézem ilyenkor, hogy mi lenne az optimális idő a közös munkára, és hogy milyen tevékenység, szolgáltatás segítene neked leginkább. Ezt a felmérést meg tudom csinálni távban is, és vonatkozhat egy személyre, vagy házra, lakásra, autóra, házi kedvencedre is. Minden egyes személy, ház, állat megnézése külön számítandó.

Időtartama
Díja személyesen és online
15 perc
8.000 Ft

Az energetikai tisztítás nagyon összetett tevékenység, rengeteg elemből áll. Ide tartozik a negatív energiák, entitások, démonok, megszállók, szellemek levétele, a lélek, az aura és a csakra tisztítás, fájdalmak, betegségek energetikai kezelése, az egyszerűbb átok, rontás, mágia levétele. A durva átok, rontás, mágia levétel nem tartozik ide, ezt az első konzultáció alalmával megnézem, hogy van-e ilyen! Az egész energetikai rendszer rendbe hozása még optimális helyzetben is több tisztítást igényel! Egy komplett energetikai tisztítás átlagos hossza 2 óra.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

A házon, lakáson épp úgy lehetnek, negatív energiák, entitások, szellemek, mint egy emberen. A tisztítás során leszedem a megszállókat, démonokat, nem durva átkokat, rontásokat, mágiákat. Itt megjelenhet még a vízér és a Hartmann vonalak káros hatása is. Nem csak az épület, hanem a benne lévő tárgyak is hordozzák ezeket az energiákat. A házon lévő negatív energiák valamennyi ott lakó személyre és élőlényre hatással vannak. Ezeket a rossz hatásokat is meg lehet szüntetni, le lehet tisztítani. A háztisztítást is online végzem, de ha valamiért mégis személyes jelenlétet igényel, akkor egyedi árat számolok, ilyenkor kiszállási költséggel is számolj. A házon lévő durva átkok, rontások, mágiák leszedése nem tartozik ide, az más árkategóriájú!

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

Amikor létrehozol egy vállalkozást, egy céget, akkor az energetikailag élővé válik. Mivel a vállalkozások nagy felületen jelennek meg, sok ember látja (hirdetések, Facebook, Instagram, Youtube, ügyfelek), ezért nagyon ki van téve az enrgetikai hatásoknak. Az átok, rontás mágia, egyéb energetikai támadások tulajdonképpen információ halamzok, gondolatok, érzések elegye. Ha valaki haragszik rád, irigy a sikeredre, vagy nem elégedett a termékeddel, szolgáltatásoddal, akkor rossz gondolatiai és érzései lesznek azzal kapcsolatban. Ezek idővel megjelennek a vállalkozás energetikai környezetében, és elszennyezik azt. Ennek hatására sikeretelenségeket élhetsz meg, csökken a megrendelések, ügyfelek száma, vagy te és a kollégáid nem fogjátok szívesen végezni a tevékenységet, konfliktusos lesz a légkör. Ezek a problémák idővel meg fognak jelenni pénzügyi problémaként, de nincs értelme ezt megvárni. Energetikai tisztítással lehet oldani, tisztítani ezeket az energiákat, és fél-1 évente mindenképp érdemes ezt a tisztítást elvégezni a vállalkozásodon. Ezt a tevékenységet tanácsadással együtt végzem, ami sok fontos, értékes információval szolgálhat számodra.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

A legsötétebb fekete energiák, átok, rontás, mágia, cigány átok, -rontás, -mágia, egyiptomi mágia, elmebetegséget, balesetet, halált okozó mágia, nagy démoni erők, démonhadsereg, földönkívüli támadások levétele tartozik ide. Ezek a legerősebb negatív energiák, ezért ezek okozzák a legtöbb kárt az életed minden területén, megbetegítik a testedet és a lelkedet!

Személy, ház, lakás, vállalkozás tisztításkor is ez a tevékenység külön kategóriába tartozik, külön díjazással. A háztisztításnál, ha szükséges, akkor a kiszállási költséget is figyelembe kell venni, így az ár előzetes megbeszélésen alapul!

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
0,5-1 óra
50.000 Ft
55.000 Ft

Az oldások tulajdonképpen az energetikai tisztítás egyik részfolyamata, ezért általában azzal együtt végzem, de egyes esetekben külön is lehet ezt csinálni. Különböző elakadásokat lehet feloldani, hogy ezáltal jobb legyen az életed. Az elakadások összetettségén múlik, de nagyon ritkán lehet egy oldással rendbe tenni az életedet.

 • elakadások feloldása: egy konkrét életterületen lévő elakadás feloldása pl.: munka, siker, karrier, anyagiak, kapcsolatok, párkapcsolat, egészség,
 • érzelmi oldás: korábban megélt érzelmi sérülések, fájdalmak, félelmek feloldása, fájdalomtest tisztítása, oldása, érzelmi terhek csökkentése, emberi kapcsolatok rendezése,
 • karmaoldás: az előző életekből hozott érzelmi elakadások, előző életi kapcsolatok feloldása. Különleges képességem, hogy látom az előző életeket, amelyeket oldás közben elmondok neked. Így az előző élet feloldatlan érzelmi csomói tudatossá válnak, párhuzamba hozhatók a jelenlegi életeddel, és fel is oldom őket. A karmaoldás sokat segít a romboló karmikus kapcsolatok lezárásában is.
Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

A médiumi tevékenység során meghalt lelkekkel, szellemllényekkel teremtek kapcsolatot, illetve átkísérem őket a nekik legmegelelőbb világba, ahol békére lelhetnek. A holtak megnyugtatása, a rendezetlenségek feloldása és átkísérésük kb. 1 órát.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

Az utaztatást nem mély hipnózisban végzem, ez más módszer, ugyan módosult tudatállapotba kerülsz, de teljesen uralod a testedet, nem ad módot visszaélésre. A történetet te meséled el, én pedig irányítom az elmondottakat, kérdéseimmel segítem a kifejtést. Az előző élet utaztatás fontos információkat adhat jelenlegi életed problémás helyzeteire. Az utaztatás végén a karmikus helyzetet fel is oldom.

Ezt a szolgáltatás csak személyes jelenléttel végezhető, ezért, ha ezt választod, mindenképp el kell hozzám jönnöd!

Az utaztatást megelőzően érdemes energetikai tisztítást is végezni, hogy a rajtad lévő negatív energiák ne korlátozzák, befolyásolják az utaztatást.

Időtartama
Díja személyesen és online
Díja hétvégén és sürgősséggel
1-1,5-2-2,5-3 óra
25.000 Ft/óra
30.000 Ft/óra

Különböző témákban csoportos tréninget tartok, amely áll egy elméleti és egy gyakorlati részből. Amikor kis csoportban dolgozunk, akkor az egyéni kérdésekre, problémákra is figyelni tudok, nagyobb csoportban ezt nehezebb kivitelezni. A tréninghez összeállítok egy munkafüzetet is, amelyet a tréningen vagy otthon is kitölthetsz. A tréninget megelőzően mindenkivel van egy fél órás problémafeltáró lélekbeszélgetés is, hogy jobban tudjak neked segíteni. A tréningek időpontjáról, helyszínéről, témájáról a Nóra – a lelkek segítője Facebook oldalon tájékozódhatsz, vagy iratkozz fel a hírlevelemre, hogy ne maradj le a friss hírekről!

Fókuszban a döntéshozatal

Összeállítottam egy kiscsoportos tréninget, amely a jó döntéshozatalra fókuszál. A tréningen három témával fogunk foglalkozni:

 1. felelősségvállalás
 2. változások
 3. döntéshozatal

Ez lesz az első tréningem, ezért most nagyon kedvezményes áron vehetsz részt ezen a fél napos programon! Segítek neked a kezedbe venni az életed irányítását!

Varázsold teljesebbé az életedet!

Nagy és tiszta energiájú vezetett meditációk CD-ről. A hanganyagok rendkívüli gyógyító és oldó hatással bírnak. A meditáció fekve vagy ülve végezhető. Egy hanganyag általában 1 órás, de előtte és utána segítek a hanganyag értelmezésében, ráhangolódásban és a hallottak feldolgozásában. A meditáció alatt, ha valaki megakadna, elaludna, a lelkét én végig viszem a folyamaton, így az oldás nála is megtörténik.

Szervezek különböző témájú kiscsoportos tréningeket, amelyek modul szerűern egymásra épülnek. Ezeknek témái:

 • Ezotéria alapjai
 • Cigány kártya jóslás 1. (kezdő) – kártyák jelentése
 • Cigány kártya jóslás 2. (haladó) – kártyák használata, összeolvasása
 • Tarot kártya jóslás 1. (kezdő) – kártyák jelentése
 • Tarot kártya jóslás 2. (haladó) – kártyák használata, összeolvasása
 • Energetikai tisztítás 1.
 • Energetikai tisztaítás 2. – durva mágiák leszedése, gyógyítási folyamatok
 • Érzelmi, karma oldások, elakadások feloldása

A tréningek egy része történhet online, de valamihez személyes jelenlét szükséges, áruk modulonként változó.

Ha érdekelnek a képzések, akkor kérlek, hogy írj nekem az info@noraalelkeksegitoje.hu vagy a nora.lelkek.segitoje@gmail.com címre.

Jelenleg két e-book-om van szerkesztés alatt, nem sokára készen lesznek. Mindkét anyagban nagyon sok olyan információ van, amelyeket az írás közben „csatornáztam le”, ezért rengeteg felismerést tartogathatnak számodra is ezek az igen terjedelmes olvasnivalók.

Ha szeretnéd őket megrendelni, előrendelésedet leadhatod az info@noraalelkeksegitoje.hu e-mail címen!

Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és 3 megoldása

Egy kis bevezető utána ebből az e-book-ból megtudhatod, hogy milyen érzelmi elakadások a leggyakoribbak, ezekből 10+1-et részletesen ki is fejtek. Felismerheted, hogy te milyen elakadásban vagy jelenleg, vagy miket éltél meg korábban, amelyekből már tanultál. Ezt követően 3 megoldási módszert mutatok be neked, hogy ne csak szenvedj ezektől, hanem meg is tudd oldani! A saját magam által végzett terápiákat is megismerheted ebben a részben, és azt, hogy ezeket melyik elakadásra javaslom.

Az e-book ára: 4.490 Ft

Hogyan hozz jó döntéseket

Ebben az e-book-ban bemutatom neked a sorsfeladat fontosságát, amely irányt szabhat az életednek, de van benne szó a karmáról, és hogy mikor, miért avatkozik bele a sors az életedbe. Persze van, amikor nem a sors irányít, hanem te vagy döntési helyzetbe, és ezeket a helyzeteket nagyon jól ki kell használni, hogy az életed jó irányba változzon. Ezekben a döntésekben segít neked ez az e-book, és még a romboló kapcsolatokról is olvashatsz, mert az ezekből való kilépéshez szükséges döntés a legnehezebb az életben. Végül még 7 pontban össze is foglaltam, hogy milyen módon lehet ezekből a nehéz helyzetekből kijönni, a döntésedet végig csinálni.

Az e-book ára: 3.990 Ft

Három különböző témájú előadási anyagot állítottam össze, elsősorban intézményeknek vagy kisebb-nagyobb közösségeknek. Ezek díjazása előzetes egyeztetésen alapul.
A részletek külön menüpontban találhatóak.

 1. A problémák feltárása, az önismeret fontossága és a terápiás módszerek
 2. A vállalt életfeladatok – Vedd a kezedbe a sorsod alakítását!
 3. A párkapcsolati nehézségek a férfi és női energiák tükrében

Szeretteidet meglepheted egy szép és hasznos Ajándékutalvánnyal, amelyet odaadhatsz születésnapra, karácsonyra, vagy bármilyen ünnepre. Az utalványon szereplő összeget te határozhatod meg, és bármely szolgáltatásom igénybevételekor felhasználható.