Sinka Nóra vagyok, 2001-ben végeztem el a főiskolát szociálpedagógusként, és azóta is folyamatosan emberekkel dolgozom. Minden hozzám fordulónak legjobb tudásom szerint igyekeztem segíteni.

2008-ban kezdtem el a spiritualitás felé fordulni, mert olyan helyzet állt elő, amit a való világ már nem tudott számomra megmagyarázni, megoldani. Rengeteg tanfolyamot elvégeztem, ezek azonban nem akkreditáltak vagy az állam által elismertek. Folyamatosan fejlesztettem és fejlesztem most is a tudásomat, képességeimet, és a segítségnyújtásomat a sok éves tapasztalataimra alapozom. Ma már elsősorban a spiritualitás eszközeit használom a másoknak való segítségnyújtásban, de a szociális ágazatban szerzett közel 20 éves tudásomat is beépítem ebbe.

Fontos, hogy tudd, nem vagyok orvos, sem pszichológus, nem végzek gyógyító eljárásokat és pszichoterápiát sem!

Születésemet követő agyhártyagyulladás miatt kórházba kerültem. Valószínűleg a kórházban átéltem a klinikai halált, és visszajöttem, de erre természetesen nem emlékszem, viszont később kiderült, hogy ekkor hoztam át magammal speciális képességeket. A betegség hatására a fizikai megjelenésem eltért a többi gyerekétől, furcsa és érzékeny gyerek voltam, amit ők úgy használtak fel, hogy folyamatosan gúnyt űztek belőlem, megaláztak. Elég sok lelki fájdalmat megéltem, de koromhoz képest elég bölcsen kezeltem.

A csecsemőkori betegségem következtében fizikai képességeim nem voltak jók, az iskola, és az élet mindent területe 20 éves koromig rettenetesen nehéz volt. Tízszer annyi energiát, időt kellett beletennem mindenbe, mint másnak. Talán pont ezért, már 14 évesen az volt az életcélom, hogy segíteni akarok másoknak, ez a küldetésem azóta sem változott. 21 éves koromra valószínűleg átidegződtek és beértek azok az agyi pályáim, amelyeket az agyhártyagyulladás tönkretett. Ekkor kerültem a főiskola szociálpedagógia szakára, ahol szinte minden könnyebb lett, végre azt tanulhattam, ami érdekelt, így ez nagyon jól ment.

A munka világában megint csak nagyon sok nehézség várt, hosszú ideig nem volt munkám, vagy, ha volt, akkor rövid ideig tartott. Mindig kilógtam a sorból, máshogy gondolkodtam, és ezt a főnökök és kollégák nehezen tolerálták. Persze nem voltam bunkó, vagy lusta, egyszerűen csak más, ezért itt is sok megaláztatást, elutasítást kaptam. A munkában megjelenő hullámvölgyek azt az elhatározást érlelték meg bennem, hogy nem elég egy diploma, még tanulnom kell. Így aztán a pécsi egyetemen még két diplomát szereztem. Annyira belejöttem a tanulásba, hogy munka mellett sok szakmai továbbképzésen is részt vettem.

A párkapcsolat is nagyon sok nehézséget, megpróbáltatást és megaláztatást hozott, minden kapcsolatom rombolta az amúgy is alacsony önértékelésemet és nőiességemet. Attól tartok, hogy több negatív megélésem volt az életem első 30 évében, mint másnak egy egész életen át. Meglehetősen „intenzív tanfolyam” keretében szereztem tapasztalatokat, amelyeket most fel tudok használni a munkám során, mert ismerem a fájdalmak mibenlétét.

2008-ban kerültem Balassagyarmatra, ahol végre a munkában megtaláltam a helyem, és évekig fogyatékkal élő embereket segítettem. Hiszen saját tapasztalatból tudtam, milyen kiszolgáltatottnak lenni. Ebben az időben ismertem meg egy férfit, aki életem egyik nagy szerelme lett. Ennek a kapcsolatnak az elvesztése vitt engem a spiritualitás útjára, mert racionális módon ezt a fájdalmas helyzetet képtelen voltam kezelni.

Jósnőkhöz jártam, majd elvégeztem egy angyaltanfolyamot. Megismerkedtem azzal a tanítóval, akitől először a cigány kártya, majd Tarot kártya jóslást tanultam, ezt követte az önismereti tanfolyam, végül a médiumitás. Közben voltam egy előző élet utaztatáson, ahol erről a párkapcsolatról hatalmas felismerésekre jutottam, mert természetesen a vele való korábbi életem jelent meg. Az élmény hatására megtanultam az előző élet utaztatást is.

Közben barátoknak, ismerősöknek jósoltam, de a tanulást nem hagytam abba, mert folyamatosan különböző tanfolyamokat végeztem el. Tanultam asztrológiát, 2016-ban az energetikai tisztítást, 2017-től Recall Healing-et, amelyből mostanra már 9 modult végeztem el. Ez a tanfolyam hozott igazán nagy átütő változást az életemben. Igaz, közben több önismereti táborban is megfordultam, sokféle terápiát kipróbáltam. Jártam kineziológushoz, családállításra, később Tetha Healing-re. Ezekkel nagyon tudatosan dolgoztam magamon, felismerésekre jutottam, és kioldottam magamból nagyon sok érzelmi elakadást, fájdalmat. Közben a nagy szerelem elvesztését is helyre tettem magamban.

2017 végén úgy döntöttem, hogy befejezem eddigi pályámat, és csak a spirituális munkában dolgozom. 2018. áprilisában elindítottam a vállalkozásomat, amely menet közben sok változáson ment keresztül, mire a „Nóra – a lelkek segítője” lett. Most is folyamatosan képzem magam pszichológiai, önismereti és spirituális témákban, és a vállalkozásom fejlesztésében.

Az energetikai tisztításokkal egyre jobb fizikai és lelki állapotba hoztam magamat, a lelki sérüléseimet elég jól feldolgoztam, persze mindig van mit fejlődni. Ahogy magamon dolgoztam, kiderült, hogy látom az előző életeket, és kivételes képességem van a karma oldásához, az előző életek érzelmi töltetének kikapcsolására. Sok fel nem dolgozott előző életi érzelem jött föl a saját életemben, és ezek oldása rengeteget segített nekem.

A több éves kitartó önismeret és spirituális munka végül meghozta a gyümölcsét, 2020. áprilisában megismerkedtem a jelenlegi párommal. A nagy fizikai távolság miatt júniusban összeköltöztünk Szombathelyen. Mivel ekkorra már többnyire online dolgoztam, így könnyen át tudtam tenni a vállalkozásomat,  és 2021. decemberéig itt éltünk. Már a párkapcsolatunk elején felmerült, hogy szeretnénk tanyára költözni, ahol az otthonunk mellett egy mások számára is használható spirituális, gyógyító helyet hoznánk létre. Nagyon sok kirándulást tettünk az országba keresve a megfelelő helyet, és emiatt 2022. januárjától júliusáig Veszprémben éltünk. Májusban találtunk egy számunkra megfelelő közel 5 hektáros tanyát Pest megyében, Jászkarajenőn, és júliusban már ide is költöztünk. Várhatóan az álmaink teljeskörű megvalósítása még hosszú időt fog igénybe venni, de a folyamat már elindult!

A mai napig az emberek segítését tartom a legfőbb feladatomnak, bár ez kibővült minden lélek, minden élő entitás segítésével.  A saját magamon végzett oldások során kiderült, hogy nagyon sok spirituális életem volt már, amelyek tudását a lelkem magában hordozza, csak ki kell bontani őket. Munkám során egyre több előző életből hozott képességem nyílik ki, amelyeket aztán használok is a másoknak való segítségnyújtásban. Most is folyamatosan képzem magam pszichológiai, önismereti és spirituális témákban, és a vállalkozásom fejlesztésében.

A párom, aki szintén rendkívül jó spirituális képességekkel rendelkezik, egyre több munkámba bekapcsolódik. Vannak ugyanis olyan durva mágiák, bonyolult, számomra is veszélyes energetikai helyzetek, amelyeket nem jó egyedül végezni. Az energiáink összekapcsolása összetet, sok energiát igénylő élethelyzetek megoldását is lehetővé teszi.

Az interjú

Pár hete készítettek velem egy hosszú interjút. Most megjelent a riportból készített cikk. Érdekes az elhangzottakat így összegezve olvasni, de mindenképp hálás köszönet jár az újságírónak, aki türelmesen végighallgatta azt a néhány órát, amig beszéltem. Remélem, a terveinkről egy újabb cikkben majd beszámohatunk. A tervek megvalósítása már folyamatban van!

A cikk itt olvasható:

https://www.szoljon.hu/helyi-kozelet/2024/05/josno-misztikus-jaszkarajeno-tanya