„Ahol a lelked, ott van a szabadság!

Ha a lelked bezárod, bedugod egy sötét odúba, – mert a hazugság, a pénz és a képmutatás fontosabb mint a tiszta lelkiismereted, – rabnak fogod érezni magad.
Hiába ígér a pénz, a hírnév, vagy a technika világa korlátok nélküli életet!

Ha szárnyalni akarsz, engedd szállni a lelked! Ha igazán szabad akarsz lenni, csak a tiszta szív, és a nyomában járó felszabadult lélek mutathatja meg az utat, tehet igazán azzá aki voltál, és aki lenni akarsz!

Juhász Zsolt”

Lelki problémák

Mindenki számára fontos lenne, hogy foglalkozzon a saját lelkével. Azt tapasztalom, hogy a magyar lakosság jelentős része lelki, pszichés problémákkal küzd, de legalábbis nagyon éretlen a személyisége. Nem tudja kezelni, ha elutasítják, ha nem neki van igaza, ilyenkor dühbe gurul, átkozódik, a másikat hibáztatja, ahelyett, hogy a saját lelkében vizsgálná meg, hogy mi van ennek a hátterében.

Mindannyiunkban rengeteg sérelem, fájdalom gyűlik össze a gyerek- és kamaszkor alatt, nem beszélve az előző életekből hozott érzelmi energiákról, amelyek kamaszkorban jönnek felszínre. Ezért mindenkinek érdemes lenne 20 éves korától elkezdeni feldolgozni a sérelmeit, fejleszteni és érlelni a saját lelkét, személyiségét, hogy ne egy haragos, megkeseredett, vagy akár megtört és gyáva felnőtt legyen belőle. Ugye, mindenki ismer ilyen személyiségeket? Ezek persze a végletek, de mindenkinek van mit rendbetennie a lelkében!

Az én tapasztalatom

Fontos feladatomnak tartom, hogy mindenkit önismeretre buzdítsak, hogy felismerd, hogy a felnőtt kor legfőbb feladata a lélek megtisztítása, a fájdalmas részek feldolgozása. Hidd el, sokkal boldogabb és teljesebb életet lehet élni ezáltal! Tudom, ez egy hosszú folyamat, fájdalmas is, és az eredmények nem azonnal jelennek meg, de a saját példám alapján merem mondani, hogy megéri! Nekem rengeteg gyerekkori sérelmem volt, sőt kb. 30 éves koromig nagyon sok negatív megélést éltem át. Biztos vagyok benne, hogy ha nem dolgoznék magamon tudatosan 20 éves koromtól, akkor már valami komoly pszichiátriai problémám lenne, amit már csak gyógyszerrel lehetne kezelni. A gyógyszerek azonban nem kezelik a lelki problémák okát, csak elnyomják a tüneteket.

Nemhogy nem szorulok pszichiátriai kezelésre, hanem egyre jobban érzem magamat. Ahogy egyre idősebb vagyok, és leteszem a lelki terheket, fizikai síkon pozitív irányba változott az arcom, rengeteget fogytam, és minden nehézséget sokkal könnyebben kezelek. Az emberi kapcsolataim javultak, nyugodt és kiegyensúlyozott vagyok, rendszeresen tanulok, és egyre több összefüggést értek meg, és folyamatosan nyílnak ki a spirituális képességeim is. Ezeket nem azért írom le, hogy saját magamat fényezzem, hanem mert a saját példa a legjobb talán, hogy lásd, milyen fontos az, hogy rendbetedd a lelkedet.

Nagyon kellenek a különböző terápiák, az energetikai tiszítások, de neked is tenned kell érte! Ezért hoztam létre az önfejlesztő tréningemet, hogy a közösség támogató ereje, és persze én is ott legyek melletted. Nem lehet csodát várni egy fél napos tréningtől, de el kell valahol kezdeni. Ez egy kiscsoportos (maximum 6 fő) tréning lesz Balassagyarmaton és Budapesten is. A tréningről a bővebb információkat és a jelentkezést itt találod meg:

https://noraalelkeksegitoje.hu/onfejleszto-trening-fokuszban-a-donteshozatal/

A tréningre kétféle jegyet tudsz megváltani: Apró lépések és Hatalmas lépések néven. Mindkettőhöz járnak még olyan segédanyagok, amelyek támogatnak téged hosszú távon is az önfejlesztésben. Gyere el, hozd magaddal a párodat, barátodat is, hogy ő is részese legyen az élménynek. Karácsonyi ajándékba is adhatod valakinek.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!