Önfejlesztő online tréning
Fókuszban a döntéshozatal

 • segít felelősséget vállalni a döntéseidért, cselekedeteidért, csak így veheted a kezedbe az életed irányítását,

 • segít más szemmel nézni a változásokra, így könnyebben tudod élvezni az életet,

 • segít a döntések meghozatalában, hogy mindig a legjobb döntéseket tudd meghozni!

Ha te is szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását, és szeretnél boldogabb, kiegyensúlyozottabb életet élni, akkor mindenképp jeletkezz erre az online tréningre!

A tréning időpontja: 2022. április 9. 14-18 óra között.

Jelentkezési határidő: 2022.04.07. éjfél!

Kinek szól ez a tréning?

Szenvedsz attól, hogy nem te irányítod az életedet?

Segítek neked abban, hogy felismerd az ilyen helyzeteket, és milyen módon vedd a kezedbe az életed irányítását. Ha tudod, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, ez is segíthet neked a saját utadra találni.

Félsz, rettegsz a változásoktól, változtatásoktól?

Segítek neked a szemléletedet átalakítani ebben a kérdésben, hogy bátran változtass, és felismerd, hogy a változások valójában a barátaid!

Félsz, hogy rosszul döntesz, és ezért mindig halogatod a döntéshozatalt?

Elmondom, hogyan tudsz úgy jó döntést hozni, hogy az a lehető legjobb legyen neked és minden érintett számára.

Hogyan fog megváltozni az életed,
ha részt veszel a tréningen?

Határozottabban fel tudod ismerni majd azokat a helyzeteket, amelyekben kiadod az életed irányítását a kezedből. Amikor te irányítod az életedet sok minden megváltozik, új, boldogabb életúton tudsz elindulni. A tréning hatására „szárnyakat kapsz” oly módon, hogy szemléletet tudsz váltani a változásokkal kapcsolatban, és a változások szárnyán utazhatsz tovább az életed útján. A döntéshozatal pedig ezt az egész folyamatot tovább erősíti, hogy kiteljesedett, boldog, kiegyensúlyozott életet tudj élni!

Vélemények

„Nóri nagyon központi témát választott, amivel könnyen tudunk azonosulni, így minden részvevő magáénak érezheti teljes mértékben.”

Gere Noémi

„Nóra tréningje nagyon hasznos, ha az ember tudatosabbá szeretne válni, meg szeretné ismerni, hogyan működik a döntéshozatal, és nagyobb önismeretre szeretne szert tenni. Emellett is nagyon érdekes összefüggésekere világított rá, melyek a világ jobb megismerését segítették elő. Köszönöm!”

Schirrmacher-Gavallér Szilvia

Mit kell tudni erről tréningről?

A döntéshozatali online tréning a Google Meet felületén fog zajlani, ezért kizárólag a Google fiókkal (pl. gmail) tudsz jelentekezni, és a tréningen részt venni!

A tréninget megelőzően bónuszként kapsz tőlem egy fél órás előkonzultációt, amelyen megbeszéljük, hogy mi okozza most a legnagyobb problémát az életedben. Az előkonzultációt 2022. március 28-tól április 8-ig tudjuk lebonyolítani.

A Google Meet online felületén tudsz majd csatlakozni a trénig résztvevőihez, úgy, hogy a csoport tagjai látják és hallják egymást, és hozzá is tudsz majd szólni.

Összeállítottam egy munkafüzetet is, amelybe bele írhatod a feltett kérdésekre a válaszaidat és a témával kapcsolatos felismeréseidet.

Ha a „Hatalmas lépés” csomagot választod, akkor a tréninget követően még kapsz tőlem bónuszként egy 1 órás egyéni konzultációt, amelyben segítek neked tovább lépni a problémád megoldásában.

A tréningen 3 fő témát fogunk érinteni:

 • felelősségvállalás
 • változások
 • döntéshozatal

A tréningre két csomagot hoztam létre, ebből választhatsz! A csomagok értékét is itt láthatod.

Apró lépés csomag

 • helyzetfeltáró lélekbeszélgetés – előkonzultáció (fél óra) – 6.000 Ft
 • önfejlesztő tréning – 25.000 Ft
 • munkafüzet saját használatra – 3.000 Ft
 • 50 megerősítő gondolat (hanganyag) – 3.000 Ft

A csomag értéke 37.000 Ft

Hatalmas lépés csomag

 • helyzetfeltáró lélekbeszélgetés – előkonzultáció (fél óra) – 6.000 Ft
 • önfejlesztő tréning – 25.000 Ft
 • munkafüzet saját használatra – 3.000 Ft
 • 50 megerősítő gondolat (hanganyag) – 3.000 Ft
 • önfejlesztő konzultáció a tréninget követően (1 órás egyéni konzultáció) – 12.000 Ft
 • ajándékkupon 2.000 Ft-os kedvezmény egyéni terápiáimból (a tréninget követő 2 hétben) – 2.000 Ft
 • A döntéshozatal spirituális útja című e-book – 3.000 Ft

A csomag értéke: 54.000 Ft

A tréning ára

Fontosnak tartom, hogy mindenki folyamatosan fejlessze saját magát.
Ha te jobban érzed magad, az a környezetedre is pozitív hatással van.
Ezért most nagyon kedvező áron kapod meg ezt a tréninget!

[table “18” not found /]

További kedvezmények

 • A koránkelő kedvezményre akkor vagy jogosult, ha 2022. március 31. éjfélig megrendeled a kiválasztott tréninget, vagy tréningeket, és a számlát 3 munkanapon belül kifizeted!
 • Ismétlő kedvezmény: aki 2020.01.18-án részt vett már ezen a tréningen Budapesten, az 50%-os kedvezményt kap!
 • Csoportos kedvezmény: aki egyszerre több csomagot rendel meg (például magának és a párjának, barátnőjének), és ezt egyben fizeti, további 10% kedvezményt kap a végösszegből! Lehet több, különböző csoportot is választani. Több csomag együttes megrendelésekor a „megjegyzés” rovatban tüntesd fel, hogy melyik csomagból hány darabot kérsz!
 • A különböző akciók és kedvezmények összevonhatóak!

Rólam

Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a Fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre!

Mivel három humán diplomám van (szociálpedagógus, romológus és tanár), így nagyon sok pszichológiát tanultam a főiskolán és az egyetemen is. Mindig is érdekelt a lélek működése, és magamnak is elég sok lelki sérülésem volt, amelyeknek egy jelentős részét már helyre hoztam. Úgy látom, hogy nincs olyan ember, akinek valamennyi lelki sérülése ne elnne, vagy ne bukkannának fel nehézségek az életében, ezért senki se érezze rosszabbnak magát másnál.

A főiskolán 3 féléven keresztül volt önismereti tréningünk, amelyeket én nagyon szerettem. Hálás vagyok, hogy ezek benne voltak a tananyagban, mert sok felismerést hoztak számomra. Úgy gondolom, hogy mindenkinek szükséges önmagát, a saját működéseit megismernie, és a felismerések tükrében saját magát, a gondolkodását, érzelemvilágát és a cselekedeteit fejleszteni, pozitív irányba változtatni.

Ezért fontos számomra, hogy a spiritualitás mellett az ennél sokkal racionálisabb önismerettel is foglalkozzak, mert ez nagyon sok mindennek az alapja. Nem sok értelme van a spirituális fejlődésnek önismeret nélkül! Ezért hozok létre egy Önfejlesztő tréning sorozatot, amelynek ez az első része lesz.

Sinka Nóra
szociális szakember, spirituális tanácsadó

Így rendelheted meg az online tréninget

 1. A weboldalon töltsd ki a megrendelő lapot.
 2. Ezt követően kapsz tőlem egy e-mail-t, amelyben megadom az átutaláshoz szükséges adatokat.
 3. A megrendelésed a tréning teljes összegének átutalásával válik véglegessé!
 4. 3 munkanapon belül elküldöm az e-mail címedre a tréning online felületének elérési módját, a munkafüzetet és a megrendelés többi „tartozékát”, valamint egyeztetünk egy időpontot a tréninget megelőző fél órás konzultációra.

Jelentkezési határidő: 2022.04.07. éjfél! Ebben az esetben a számlát 2022.04.08-ig ki kell fizetni! 2022.04.07-én történt jelentkezés esetében nem garantált, hogy idő hiányában az előkonzultációt meg tudom tartani! Ezért javaslom, hogy ha részt szeretnél venni a tréningen, akkor minél hamarabb add le a jelentkezésedet!

Alapértelmezett érték 1 db.
Alapértelmezett érték 1 db.

Miről maradsz le, ha mégsem rendeled meg a tréninget?

Fontos feladatunk itt a Föld bolygón, hogy folyamatosan tanuljunk. Sokan nem teljesítik ezt a feladatukat, de ezzel igazából a saját életüket nehezítik meg. Egy remek lehetőséget kínálok azok számára, akinek szükségük van megerősítésre a döntéshozatal témájában. Természetesen mindenki dönthet úgy, hogy nem él ezzel a lehetőséggel, de vissza is veti ezzel a saját fejlődését. Te ne tartozz közéjük!