Azért születünk a Föld bolygóra, hogy a 3. dimenziós világ sűrű közegében tanuljunk. Más bolygók, más dimenziók másféle tanulást biztosítanak a lélek számára. Itt azonban az anyag világáról kell tanulnunk, ezért is viseljük ezt a viszonylag nehéz és sérülékeny testet. Aki kijárja a földi tanulás minden iskoláját, annak módjában áll más bolygón, más dimenzióban megszületni, és más tanulságokat magához venni. Amíg azonban nem tanuljuk meg a leckét, addig a földi reinkarnációk sorába vagyunk bezárva. Én úgy gondolom, hogy más bolygón, más galaxisokban, és más dimenziókban is van élet, és rengeteg földönkívüli faj létezik, bármennyire is tagadják mindezt.

Nehézségek okai az anyagiak, a pénz terén

Tehát az anyag világáról tanulunk, és ennek egyik megnyilvánulási formája a pénz és a tárgyi világunk. Jelentős problémának látom, hogy sokan annyira bele vannak ragadva az anyag világába, hogy képtelenek abból kilépni. Nem ismerik fel, hogy minden ember elsősorban lélek és szellem, ezek a hallhatatlan részeink. Mert mi nem a test vagyunk, hanem a lélek, ami mindent képes megfigyelni és irányítani. Ezért ez áll a test felett, és nem fordítva. Igyekszenek mindent megadni a testnek, tárgyi dolgok egész sorával veszik körül magukat, mintha ez adná meg a boldogságot. Pedig a valódi boldogság belülről, a lélekből fakad, és nem feltétlenül a test gyönyöreiből, élvezeteiből. Igaz, hogy pont a testen keresztül tudunk a Föld bolygón tapasztalni, tehát ez is kell hozzá. A meghalt lelkek már nem tudnak tapasztalásokat szerezni itt.

Nagyon fontos az a mondás, hogy a „halotti ruhának be van varrva a zsebe”. Tehát a földi javakból semmit sem tudunk átvinni a magasabb dimenziókba, és ott nincs is rá szükségünk. Nyilván sok mindenre van szükségünk a kényelmes élethez, de a fogyasztói társadalomban mindenki nagyon túlvásárolja magát mindenből. Nem is lenne szükség ilyen sok mindenre. Élelmiszerből is nagyon sok szemétre kerül, mert sokan nem képesek a szükségeleteiket felmérni, míg mások éheznek. A ruhákat, vagy más használható tárgyat én szívesebben adom adományba, mint hogy a szemétre kerüljön, hátha másnak még segítek is vele. Nagyon fontos lenne a valós szükségeleteidet folyamatosan felmérni, és ennek megfelelően vásárolni mindent. Saját magad anyagi dolgokkal való körülbástyázása a tárgyi világba való beleragadásodat fogja előidézni, és nem fogsz tudni a szellemi, lelki fejlődéseddel foglalkozni. Pedig itt az anyag világában önmagad fejlesztése az elsődleges feladatod!

Ezen a bolygón érvényesül a karma törvénye, vagy más néven az adok-kapok törvénye. Amit másokkal teszel, vagy előző életedben tettél, az visszatér hozzád. Minden energia, és a kiküldött energiák mindig visszatérnek a teremtőjükhöz. Ez vonatkozik a gondolatainkra, érzéseinkre, szavainkra, cselekedeteinkre. Tehét ha most nehéz az életed, annak megvan az oka, lehet, hogy a jelen életedben keresendő, lehet, hogy az előző életeidben. Vannak olyan helyzetek, amelyeken lehet oldással, tisztítással segíteni, valamelyiken nem, mert a segítő azzal magára vállalja a segített személy nehéz karmáját, és ketten szenvednek. Semmilyen oldás nem segíthet annak, aki tudatosan nem ismeri fel, és nem vállalja saját kiküldött energiáinak következményeit, mert ezekkel mindig szembe kell nézni. Annak újból és újból fel fog jönni az életébe ugyanaz a probléma.

A jelen élet szintjén, ha te nem becsülöd valaki munkáját, befektetett energiáját, akkor a tiédet sem fogják megbecsülni. Az ilyen helyzetekben fordul az elő, hogy elveszíted a munkádat, mert más munkáját nem becsülted meg, vagy esetleg nem fizetted ki. Mindennek ára van, akár mérhető ez pénzzel, akár nem. Nem kell a pénzt isteníteni, csak egyszerűen most ez az elfogadott fizetőeszközünk, csereeszközünk. Tehát ha valaki segít neked, akkor azt vissza kell segíteni, amint csak módodban áll. Ha nem fizeted ki más munkáját, akkor az Univerzum a tartozás háromszhorosát hajtja be rajtad! Lehet hogy beteg leszel, és gyógyszerre kell költened, vagy ellopják tőled azt a pénzt, vagy elhagyod, teljesen mindegy. Tehát minden tartozást a lehető leghamarabb ki kell egyenlítened! Az ősök, felmenők tartozásait is ki kell egyenlítened, ha van ilyen, különben sosem tudsz kilépni az anyagi nehézségek spiráljából! Ugyanis nem véletlenül születtél abba a családba, és nem csak az előnyeit, hanem a terheit is magadra vállalod ezzel. Ha több generáció halmozott már fel tartozást, azt nagyon nehéz rendezni. Akkor érdemes másoknak nagyon sokat és önzetlenül segíteni, hogy ezzel csökkentsd az adósságodat.

Előfordul, hogy családi átok, karma súlyát cipeled. Valamelyik ősöd elkövetett valamit egy másik személlyel szemben, aki emiatt megátkozta őt és az utódjait. Vagy egyszerűen olyan méltatlan volt a tette, hogy ennek a terhe a családtagjaira is kihat. Ilyen általában, amikor az örökségből valakit kisemmiznek, kitagadnak, vagy azt nem megfelelő mértékben osztják el. Ez 7 generációig kiható probléma lesz, és lehet, hogy a gyerekeik, unokáik fognak nyomorúságosan, szegényen élni, mert az előző generációban valamelyik családtagjuk becsapta a másikat. Ezekkel is lehet dolgozni, ha az érintett személy ezzel szembe tud nézni, és bocsánatot tud kérni az ősök tetteiért.

Alapszabály, hogy semmit sem tegyél másokkal, amit nem szeretnél, hogy veled megtegyenek! Sajnos a cselekvés idején az adott lelki fejlettségi szinten cselekszünk, és csak később vesszük észre, hogy ezzel vétettünk az égi, isteni törvények ellen, ha egyáltalán felismerjük ezt. Ha sikerül felismerned a hibáidat, nem megfelelő cselekedeteidet, döntéseidet, akkor sosem késő bocsánatot kérni, rendezni a kibillenéseket. A holtaktól is lehet lélek szinten bocsánatot kérni, vagy oldásban is tudjuk ezeket rendezni. Ha sikerül szeretettel és elfogadással lenned embertársaid felé, akkor kevesebb hibát vétesz az isteni törvények ellen, és könyebb lesz az életed. Nincs olyan sok szabály, amit földi életünk alatt be kell tartani, mégsem olyan könnyű ez. Légy tudatos, és hallgass a lelked szeretet szavára!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!