Az év elején időszerűvé vált az éves jóslás. Természetesen nem csak az első napjaiban lehet ezt a kirakást kérni, de jó előrejelzés lehet az évre. El lehet készíteni születésnap környékén is, és tulajdonképpen bármikor. A lényeg, hogy 12 hónapot fog lefedni ez a kirakás.

Éves előrejelzés kártyával

Természetesen a saját 2023-as évemet is megnéztem, és rájöttem, hogy nem csak mint előrejelzés működik. Fontos lehet az önismeret kapcsán is, ugyanis az év fontosabb személyiségbeli elakadásait is megmutatja. Mivel kell foglalkozni, mit kell feloldani az év folyamán, hogy lelkileg, szellemileg, spirituálisan magasabb szintre juthassunk. Ezért nagyon ajánlom azoknak, akik komolyabban foglalkoznak önismrettel, és részt vesznek különböző terápiákon. Az általam adott információkat érdemes beépíteni a terápiákba is.

Az itt szerzett információkat nem csak a magánéletre lehet használni, hanem akár a munkára, vállalkozás fejlődésére is. A Tarot kártyával amúgy is meg lehet nézni nem csak a személyiséged működését, hanem a hozzád kötődő elvont személyiségű dolgok, fogalmak helyzetét is, pl. munka, siker, karrier, anyagiak, vállalkozás, emberi kapcsolatok, párkapcsolat. Ez igaz az éves jóslásra is.

Azt is tudnod kell, hogy ezeken az elvont fogalmakon is lehetnek negatív energiák, átok, rontás, mágia, amit le lehet tisztítani, és a nehézségek feloldódnak. Így az ott megjelenő elakadások feloldódnak, az élet újból beindulhat azon a területen is.

De visszatérve az éves jóslásra, ennél a kirakásnál 12 lapot kell húzni, csak a nagy arkánumból, amelyek személyiségjegyeket képviselnek. Minden kártya egy hónaphoz kapcsolódik, és a 12 lap megmutatja az egész év folyamatát. A kihúzott kártyalapokhoz asztorlógiai házak, és információk is kapcsolódnak, így egy teljesebb képet kaphatsz az előtted álló évről.

Úgy gondolom, hogy ha érdekel ez az éves előrejelzés a 2023-as fejlődésedről, nehézségeidről és lehetőségeidről, akkor január 15-ig érdemes ezt a jóslást elvégezni. Természetesen, ez nem jelent szigorú időhatárt, de azt tudd, ha ezt mondjuk áprilisban cisnáljuk, akkor áprilistól a következő év márciusáig szól a kirakás. Az éves jóslást össze lehet kapcsolni az általam leggyakrabban használt nagy kirakással is, ami kb. fél évet fed le, vagy párkapcsolati, egyéb kapcsolati kirakásokkal.

Az éves jóslás időtartama 1 óra. A web oldalon az időpont foglalóban megtalálod ezt a szolgáltatást éves jóslás néven, így könnyen tudsz rá jelentekzni. Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor gyere el hozzám, vagy csináljuk meg online videó hívásban ezt az előrejelzést! Ne hagyd ki, mert sok információt kaphatsz az előtted álló egy évről! A régebbi ügyfeleimnek, akikkel rendszeresen együtt dolgozunk, külön ajánlom! Ha energetikai tisztítás, oldás, karma oldás területén is együtt dolgozunk, akkor tudni fogom, hogy miben kell neked intenzívebben segítenem, mikor mit kell feloldani. Így a különböző tevékenységek jól egymásra épülnek.

Várlak szeretettel! Legyen sikeres, boldog a 2023-as éved!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra