Az élőlények csodálatosan vannak megtervezve. Igen, tervezve, hiszen olyan bonyolult élő szerveződések alkotják őket, amit önmagában az evolúció nem hozhatott létre. Az élő entitások nem csak látható anyagokból állnak, mint a csont, izom, bőr, agy és más szervek. Mindezt körülveszi, védelmezi, irányítja egy energiarendszer. Ráadásul ez az energiarendszer nem csak a növényeknél, állatoknál, embereknél érzékelhető, hanem a kövek, a bolygó, és a tárgyak is rendelkeznek energetikai mezővel, bár ez más jellegű, mint az élőké.

Mitől gyengül az energiarendszered?

Az energiarendszer: minden élő entitásnak van egy szemmel láthatatlan, de más módon érzékelhető védőburka, energiapajzsa. A test nem ér véget a bőrnél, hanem egy több rétegű energia burok veszi azt körül, amit aurának nevezünk. Ehhez a rendszerhez kapcsolódnak még a csakrák, energiacsokrok is, amelyek egy része a testen belül, egy része a testen kívül helyezkedik el. A csakárk irányítják a hormonális rendszert, ami az egész testet behálózza, információt szállít és ezzel a teljes testi működésre hatást gyakorol. A testi, gondolati, érzelmi változások hatnak a hormonrendszerre, és ezen keresztül az energiarendszerre is, és ez fordítva is igaz.

A keleti orvoslásban ismert, hogy nem csak a testi problémákat kell kezelni, hanem az ahhoz kapcsolódó gondolati és érzelmi elváltozásokat, és emelett az energiarendszer sérüléseit is. Sajnos a nyugati orvoslás nem veszi figyelembe ezt, és a szükséges gyógyszeres, műtéti beavatkozások mellé nem teszi oda a mentális és energetikai gondozást. Természetesen nagyra értékelem a jelenleg fennálló orvoslást, nagyon fontos a szerepük. Emellett ne felejtsük el, hogy 1980-ban már bebizonyítota Dr. Hamer orvos professzor, hogy minden betegség hátterében érzelmi okok húzódnak meg. Ezt én kiegészíteném azzal, hogy az érzelmi okok kihatnak az egész energetikai rendszerre, ezért bármely fizikai, érzelmi sérülés esetében az energetikai rendszert is kezelni kell!

Mi gyengíti az energetikai rendszeredet?

  • A másoktól érkező átkok, rontások, mágiák: ezek negatív gondolatok, érzések, amit haragból, irigységből, bármilyen negatív érzésből mások feléd küldenek. Ezek kiküldésére bárki képes!
  • Durva mágiák: fekete mágustól, boszorkánytól, földönkívükívüliektől érkező mágiák.
  • Viták, veszekedések, konfliktusok, minden, amit egymáshoz „hozzávágtok” ilyenkor, ezek mind kilyukasztják az aurát.
  • Rosszul végzett spirituális gyakorlatok, ilyenkor kinyílhatnak átjárók, nyitott kapuk, amik nagyon veszélyesek! A kinyílt kapukon bármilyen entitás, megszálló, démon, szellemlény könnyen be tud jutni. A nyitott kapuk az energetikai támadások hatására is kinyílhatnak.
  • Rossz érzelmi állapotok, elkeseredések, depresszió, pszichiátriai problémák, betegségek a megszállók és démonok felszaporodását idézik elő az aurán. Amint az aura megsérül, ezek az entitások be tudnak jutni a test belső részeibe, a szervekbe is. Ott szaporodnak, piszkolnak, nagy károkat okoznak, rombolják az egészségi állapotot.
  • Az erős érzelmi, fizikai fájdalmak megélésekor is sérül a védelmi rendszerünk. Még olyan esetben is, ami végül örömmel teli, mint pl. egy gyermek születése. Ilyenkor is sérül a fizikai test, a lélek, az aura. A földre való leszületéskor is sérülhet a kisbaba, ez még erősíti az előző életekből hozott karmikus sérüléseket.
  • A fizikai test sérülése, sebek, műtétek nem csak a testet érintik, hanem az aurát is. Bár a műtétekkor, sérülésekkor a bőrfelszint, az érintett fizikai területet tisztítják, kezelik, de az energia rendszer „befoltozására” kevés figyelmet fordítunk, pedig fontos lenne!

A felsorolásba csak a legáltalánosabbakat tettem bele, de így is látható, hogy mindenki érintett a témában. Nincs olyan átlag ember, akinek ne lennének energetikai sérülései, amit időről időre rendbe kell tenni. A jó hír, hogy energetikai tisztítással ezek a dolgok orvosolhatóak. A segítséget kérő személynek érdemes eldöntenie, hogy a rossz állapoton akar javítani, vagy azon túlmenően fejlődni is akar. Aki hosszú távon gondolkodik, az a fejlődést választja. 1-2 havonta energetikai tisztítással, érzelmi és karma oldással, önismerettel szépen fokozatosan kitisztíthatja ezeket a sérüléseket, felismerésekre jut a saját életével kapcsolatban.

Azok a fejlődni vágyók, akik erőt és képességet éreznek magukban, és valamennyi sprituális gyakorlattal rendelkeznek, azok most meg is tanulhatják az energetikai tisztítást! Ez egy elég nehéz és sok gyakorlást kívánó tananyag. Mégis, aki elsajátítja, az olyan kulcsot kap a kezébe, amivel jobbá teheti a saját és a környezetében élő emberek életét! Szerintem ez megéri a befektetett időt és pénzt. Nem kell nagy mágussá válni, de ha rendszeresen saját magadról, a családtagjaidról, az otthonodról, munkahelyedről le tudod szedni ezeket a negatív energiákat, az sokat lendíthet az életeden, a lelki, szellemi fejlődéseden. Természetesen ez a tudás arra is felhasználható, hogy szélesebb körben segíts másoknak, spirituális segítővé válj, vagy az ez irányú tevékenységed körét szélesítsd.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra