Érdekel a spiritualitás? Sok mindent olvastál, tanultál már a témában? Szeretnél az életed energetikájába is belelátni, azt valamilyen szinten befolyásolni? Szeretnéd kiiktatni a negatív hatásokat, érzelmeket, gondolatokat az életedből? Szeretnél másoknak is segíteni ebben? Akkor csatlakozz te is az online tréningsorozathoz!

A tréningsorozat és a workshop segít neked

 • más szemmel nézni a világot

 • szélesítsd a spirituális témájú tudásodat és fejleszd ez irányú képességeidet

 • az energetikai támadások okozta sérüléseket felismerd és képességeidnek megfelelően kezdeld

 • leszedd a rád vagy más személyre tett átkot, rontást, mágiát

 • segíts magadon és másoknak azzal, hogy megtisztítod a lelküket, szellemüket a negatív hatásoktól

 • letisztítsd az otthonodat, a munkahelyedet vagy más fizikai teret

A tréningen megtanulhatod:

 • hogyan kapcsolódhatsz össze a Felsőbb Éneddel

 • hogyan készülj fel a spirituális tevékenységre

 • mi a megszálló, démon és más entitás, hogyan küld el őket

 • miként működnek az átkok, rontások és mágiák

 • hogyan szedheted le saját magadról vagy másról az átkot, rontást, mágiát

 • hogyan tisztíthatod meg a lelket és a szellemet

 • hogyan tisztítsd meg az otthonodat mindenféle negatív energiától

Készítettem egy vidót, amelyben részletesen beszélek erről a képzésről. Mindenképpen nézd meg!

Ha mélyebben érdekel a spiritualitás, az energiák,
és szeretnél kiegyensúlyozottabb életet élni, akkor jelentkezz a tréningre!

Az energetikai tisztítás nem könnyű dolog!

Az élet különböző helyzeteiben energetikai támadások érnek bennünket, és ez alól senki sem kivétel. Az a célom, hogy ezeket az energetikai támadásokat, átkokat, rontásokat, mágiákat, negatív entitásokat a tréning elvégzése és sok gyakorlás után le tudd szedni magadról, a szeretteidről és az otthonodról.

A negatív energiák leszedése nem könnyű feladat! Ezért csak olyan emberek jelentkezését várom, akit ez a téma érdekel, érez magában kellő erőt és kitartást. A tréning elméleti anyaga rendkívül nagy, sokat kell tanulni és gyakorolni. Alapvetően nem szükséges a tisztánlátás, de spirituális képességek szükségesek ahhoz, hogy a tanultakat használni tudd. Fontos, hogy kellő intellektussal, lelki-szellemi érettséggel és önismerettel rendelkezz, különben a tréningen rossz megéléseid lesznek. Akkor vágj bele, ha az életed fő életterületeit (szülőkkel, testvérekkel való viszony, emberi kapcsolatok, párkapcsolat, munka, anyagiak) már rendbetetted, ezek elég jól működnek, tudatos vagy, és már széles körű ismereteid vannak a spritualitás terén.

Hogyan épül fel a tréningsorozat és workshop?

Témakörök

 • A spirituális munka és a segítő tevékenység alapelvei

 • Test, lélek, szellem

 • A spirituális munkát megelőző lépések

 • A segítők

 • Felkészülés a munkára

 • Energetikai tisztítás, átok, rontás levétel

 • Mágia levétel

 • A lélek és a szellem tisztítása

 • Háztisztítás

Fontos információk a tréningsorozattal kapcsolatban

Az online tréningsorozat 9 témakörből, modulból áll, ami a gyakorló órákkal 12 alkalomat ölel fel. A tananyag egymásra épül, ezért nem lehet a következő modulra lépni az összes azt megelőző modul meghallgatása nélkül. Lehetőség van arra, hogy ha valaki nem érez magában annyi erőt és képességet, hogy megküzdjön a fekete mágiákkal, de szeretne a spiritualitásban elmélyülni, akkor csak az első 3 részen vegyen részt.

A tréningek egy online felületen keresztül zajlanak majd, ahol elmondom a szükséges információkat, és a hallgatóknak lehetőségük lesz kérdezni, beszélgetni. Mivel a tréning a Google Meet-en keresztül fog zajlani, ezért kérlek, hogy csak a Google által kezelt e-mail fiókkal regisztrálj!

A tréningek során gyakorlatokat is fogunk majd végezni, közösen kipróbáljuk a tisztítás egyes lépéseit. A gyakorlat mélyebb elsajátítását szolgálja a 2 gyakorló óra és a tréninget követő 2 napos kiscsoportos workshop. Fontosnak tartom, hogy mindenki megtapasaztalhassa ezeket az energiákat a gyakorlatban is, ami a résztvevők személyes fejlődését, tisztulását, oldódását is segíti majd.

Az online tréningek hetente egyszer 2 órás egységekben fognak zajlani a délutáni, esti órákban. Minden hónapban 3 tréningalkalom lesz, így a teljes elméleti képzés 4 hónapot fog felölelni, amihez még kapcsolódik a workshop.

A tréningsorozatra folyamatosan lehet jelentkezni, és kellő számú résztvevő jeletkezése után indul az online képzés. A következő képzési csoport várhatóan 2022. szeptember 5-el kezdődő héten fog indulni. Ennek pontos dátumát a jelentkezőkkel előzetesen egyeztetem. A szeptemberi képzés jelentkezési határideje: 2022. augusztus 31!

A jeletkezést követően, de a tréning megkezdése előtti időszakban 1 órás online konzultációt folytatok minden jelentkezővel! Minél hamarabb jelentkezel, annál hamarabb meg tudjuk csinálni ezt a konzultációt, vagy akár a jelentkező energetikai tisztítását.

Javaslom, hogy a tréning megkezdése előtt kérj egy komplett energetikai tisztítást saját magadra, esetleg az otthonodra is. Ez nem kötelező, nem tartozik a tréninghez, ezért a tisztítás díját külön meg kell fizetni! Ez két szempontból is fontos:

 1. A rajtad, az otthonodon lévő negatív energiák, entitások megakadályozhatják a te személyes fejlődésedet, tanulásodat, sőt akár kellemetlen fizikai tüneteket is okozhatnak.
 2. Megtapasztalhatod, hogy hogyan dolgozom, milyen ez az energetikai tisztítás, hogyan hat rád, és remélhetőleg az energetikai tisztítás összefüggéseit is jobban fogod érteni, átlátni.

A tréningsorozat „eszközei”

Amit én biztosítok a tréninghez, és ezeket e-amil-ben meg is kapod majd:

 • az energetikai tisztítás teljes elméleti anyagát kinyomtatható jegyzet formájában
 • az energetikai tisztításhoz szükséges ingatáblákat – 6 db
 • Felkészülés a munkára + védelem (segédanyag)

Emellett minden jelentkező kapt tőlem ingyenesen 1 órás videós konzultációt, amelynek az a célja, hogy megismerkedjünk egymással. Ha esetleg úgy ítélem meg, hogy az illető nem kész még arra, hogy mágiákkal foglalkozzon, ezt is el fogom mondani. Azoknak az első 3 modul elvégzését javaslom.

Amit neked kell beszerezned:

 • Shungit (kristály) inga (ha ez nincs, akkor más fekete inga: onix, lávakő, hematit, esetleg lila: ametiszt)
 • fekete karkötő bal kézre (shungit, onix, lávakő, hematit)
 • piros karkötő bal kézre (tűzkorall, esetleg vörös jáspis, karneol)
 • nagy méretű fehér henger gyertya, esetleg lila, zöld, rózsaszín

A tréningsorozat témaköreinek, moduljainak bemutatása

Az 1. modul, a spirituális munka és „A segítő tevékenység alapelvei” mindenki számára kötelező, aki bármilyen más képzésemen szeretne részt venni, pl. cigány kártya és Tarot kártya tanfolyam.

Az 1., 2. és 3. modult azoknak is ajánlom, akik csak szeretnének egy kicsit belelátni a spiritualitásba, de nem akarnak abban elmélyülni, energetikai tisztítást tanulni.

1.A spirituális munka és a segítő tevékenység alapjai

A spiritualitás és ezen belül az energetikai munka veszélyes terület! Vannak olyan tevékenységek, amelyeket csak bizonyos felkészültséggel szabad elvégezni. Emellett a legnagyobb jószándékkal is előfordulhat, hogy olyat teszünk, amire nincs jogosultságunk, megszegjük az univerzális törvényeket, ezzel olyan karmát hozunk létre saját magunk számára, ami a jelen és akár több következő életünkre is kihathat. Ezért rendkívül fontosnak tartom, hogy bizonyos alapszabályokkal mindenki tisztába legyen.

2. Test, lélek, szellem

Ezzel a hármassággal dolgozunk a spirituális munka során. Hogy ugyanazt értsük a fogalmak alatt, megbeszéljük, hogy miként értelmezem én ezt, és elmondom azok jellemzőit. Az energetikai tisztítás során lélek szinten szoktunk dolgozni, illetve a lélek és a szellem tisztítása a 8. modul anyaga.

3. A spirituális munkát megelőző lépések

Ebben a modulban a következő témakörökről fogunk beszélni:

 • kézzel való érzékelés fejlesztése
 • gyertyaszentelés és programozás
 • inga tisztítása, programozása és használata
 • munkát megelőző védelem felépítése

Ebben a modulban az elméletet már a gyakorlat is kiegészíti.

A következő 6 modul már konkrétan az energetikai tisztításról, a negatív energiák levételéről szól. Az egyes modulok egymásra épülnek, egyet sem lehet belőle kihagyni ahhoz, hogy a tréningen résztvevő tényleg tudja használni ezt a tisztítási eljárást. Az elméleti anyag elsajátítása és megértése után is nagyon sok gyakorlást igényel a tisztítási folyamat használata. Hogy ezt segítsem, 2 gyakorló órát is beiktatok az elméleti anyagok mellé.

4. Segítők

Ebben a modulban megismerheted azokat az eszközöket, energiákat és szellemlényeket, akik segíteni fognak neked az energetikai tisztítások során.

5. Felkészülés a munkára

Az energetikai munkákat módosult tudatállapotban fogjuk végezni, ezért össze kell kapcsolódnunk a Felsőbb Énünkkel. Az elmélyülést segíti egy szöveg és az 1-es inga tábla, amely már bizonyos tisztítási folyamatokat is tartalmaz. Ebben a részben sajátíthatod el a nyitott kapuk bezárását, szellemlények, megszállók és démonok elküldését is. Felkészülés nélkül a tisztítás során feltett kérdéseinkre nem kapunk megbízható válaszokat.

6. Energetikai tisztítás

Az energetikai tisztítás ingatábla lesz a tisztítás főtáblája, amelyet más ingatáblák is ki fognak majd egészíteni. Ebben a részben fogjuk gyakorolni az inga használatát, illetve leszedni a megszállókat, démonokat, és megtörni az átkokat, rontásokat.

7. Mágia levétel

A mágiák levétele a legbonyolultabb feladat, ehhez két ingatáblát is használni fogunk. A két ingatábla elmagyarázása  és gyakorlati használatának megértése, gyakorlása érdekében ez a modul 2 alkalmat vesz igénybe.

8. A lélek és a szellem tisztítása

Mivel az energetikai támadások hatással vannak a lélekre és a szellemre, így ezeket is le kell tisztítani ahhoz, hogy megfelelő hatást érjünk el. A lélek tisztítása bonyolult, összetett folyamat, ehhez a Lélek tisztítása ingatáblát fogjuk használni.

9. Háztisztítás

A ház tisztításánál hasonló eljárást kell végigvinni, mint egy személy tisztításakor, de bizonyos elemek eltérnek. Ebben az esetben a Ház tisztítása ingatáblát fogjuk használni.

Személyes workshop

A tréningsorozathoz kapcsolódik egy kiscsoportos workshop is, amely személyes jelenlétet igényel. A 4-5 fős kiscsoportban a résztvevők megtapasztalhatják az elméleti részben elmondott energiákat, és gyakorolhatják a tisztítási folyamatokat egymáson. Ez egy hétvégi esemény lesz, amelyen mindenki sokmindent megtapasztalhat, kipróbálhat, felismerésekre juthat, emellett lélekben és szellemben fejlődhet, tisztulhat.

A tréningeket vezető személy bemutatása

Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a Fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre!

2008 óta foglalkozom a spiritualitással, 2018-tól működtetem spirituális tanácsadói és segítői vállalkozásomat. Több száz emberrel dolgoztam már együtt, akik tanácsadásban vagy energetikai problémák kezelésében kérték a segítségemet. Folyamatosan tanulok, képzem magamat, és elérkezett az az idő, amikor úgy éreztem, hogy át kell adnom a tudásomat másoknak. Mivel az energetikai tisztítás iránt a legnagyobb az érdeklődés, kidolgoztam a saját tréningemet.

Nagyon sokat köszönök azoknak az embereknek, akik segítettek felkészülni erre a nagy feladatra, hálás vagyok nekik! A sok tanulás mellett számos képességet hoztam át előző életekből, amelyeket használok a munkám során. Bizonyos eljárásokat már én dolgoztam ki, és a számtalan esetben teszteltem magamon és a munkám során másokon. Az ingatáblákat is a saját logikámhoz, gyakorlatomhoz igazítottam, hogy könnyebben tudják mások is használni.

Sinka Nóra
spirituális tanácsadó és segítő

A tréningsorozat és a workshop ára

A 2 órás online konzultáció ára 20.000 Ft-ba fog kerülni. Az egyes online alkalmakat a konzultációt megelőzően 3 munkanapal előtte kell a jelentkezőnek kifizetnie. Havonta 3 modul lesz, ezért érdemes ezeket egyben fizetni.

Aki egyben megrendel és kifizet 3 modult, az 10% kedvezményt kap! Így 60.000 Ft helyett csak 54.000 Ft-ba fog kerülni a 3 modul.

A 2 napos személyes workshop ára: 80.000 Ft.

A tréningsorozat és a workshop teljes kötségét a következő táblázat mutatja:

A tréningmodul neve A tréningmodul normál ára Kedvezményes ár
1. A spirituális munka és a segítő tevékenység alapelvei 20.000 Ft 3 modul egy összegben történő kifizetése esetén 60.000 Ft helyett

54.000 Ft!

2. Test, lélek, szellem 20.000 Ft
3. A spirituális munkát megelőző lépések 20.000 Ft
4. Segítők 20.000 Ft
5. Felkészülés a munkára 20.000 Ft 4 x 3 modul egy összegben történő fizetés esetén 12 x 20.000 Ft = 240.000 Ft helyett
6. Energetikai tisztítás 20.000 Ft a tréning teljes ára csak
7. és 8. Mágia levétel 1. és 2. 2 x 20.000 Ft 216.000 Ft!
9. Lélek tisztítása 20.000 Ft
10. Ház tisztítása 20.000 Ft
11. és 12. Gyakorló óra 2 x 20.000 Ft
Tréning összesen 2400.000 Ft 3 modulonként egyben 216.000 Ft
Workshop 80.000 Ft
Összesen 320.000 Ft 296.000 Ft

Ismétlő ár:

Aki már korábban részt vett az energetikai tisztítás tréningsorozaton, és újra szeretné meghallhatni a modulokat, lehetősége van az ismétlésre. Nekik a tréning elvégzett elméleti moduljai 50%-os kedvezménnyel vehetők igénybe! Ebben az esetben is érvényes a 3 modul egybeni kifizetésekor járó 10%-os kedvezmény! Bármely elvégzett modul korlátlan számban ismételhető. Az 50%-os kedvezmény nem vonatkozik a gyakorlati modulokra és a workshopra.

Az alábbi űrlap kitöltésével jeletkezhetsz az

Energetikai tisztítás

tréningsorozatra és workshopra!

Ha három modult kedvezményes áron szeretnél igénybe venni, akkor egyszerre hármat jelölj meg, vagy jelezd ezt felém a Megjegyzés rovatban!

Hogyan jelentkezhetsz a tréningsorozatra?

 1. töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod a szükséges információkat és a tréning adott modulának számláját, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges információk
 3. az utalást követő 3 munkanapon belül visszajelzést kapsz a tréningre való befogadásról, és egyéb szükséges információkat is
 4. az online tréningre e-amil-ben elküldöm a belépési linket

Köszönöm, hogy jelentkeztél az energetikai tisztítás tréningsorozatra!

Hogyan jelentkezhetsz a tréningsorozatra?

 1. töltsd ki a jelentkezéshez szükséges űrlapot (kérlek, figyelj rá, hogy pontos adatokat adj meg)
 2. e-mail-ben megkapod a szükséges információkat és a tréning adott modulának számláját, amelyen szerepelnek az utaláshoz szükséges információk
 3. az utalást követő 3 munkanapon belül visszajelzést kapsz a tréningre való befogadásról, és egyéb szükséges információkat is
 4. az online tréningre e-amil-ben elküldöm a belépési linket

Köszönöm, hogy jelentkeztél az energetikai tisztítás tréningsorozatra!

Az alábbi űrlap kitöltésével jelentkezhetsz az

Energetikai tisztítás

tréningsorozatra és a workshopra!

Ha három modult kedvezményes áron szeretnél igénybe venni, akkor egyszerre hármat jelölj meg, vagy jelezd ezt felém a Megjegyzés rovatban!