A vállalkozók általában racionálisan gondolkodnak, hiszen az anyagi világban élnek. Mégis most elsősorban a vállalkozókhoz szeretnék szólni, és azokhoz, akik vállalkozást indítanának. Hiszen a világban megjelenő energiák őket sem kerülik ki, a negatív és pozitív hatások befolyásolják a sikerüket vagy akár a kudarcukat. Ha nem vagy vállalkozó, akkor is hasznos lehet Neked ez a cikk, mert sok minden más, akár a család is ennek az analógiájára működhet.

Legyen jól működő vállalkozásod!

A vállalkozók és a vállalkozások alapvetően az anyagi világhoz, a bika minőséghez köthetőek, ezért általában nem nagyon érdeklődnek a spiritualitás iránt. Persze, van aki személyiségénél fogva mégis fogékony erre a területre. Ez általában azért jó, mert az ilyen emberek képesek a földi és az égi világban is működni. Két lábbal állnak a földön, ugyanakkor mernek nagyokat álmodni, bízni, hinni a felsőbb világok támogatásában.

Amikor létrehozol egy vállalkozást, annak a bejegyzésével gyakorlatilag egy élő lényt, entitást hozol létre, amely hasonló egy gyerek születéséhez. A születés ideje szerencsére a rendszerbe való regisztrálással már percre pontosan látható, így akár asztrológiai képletet is lehet rá felállítani. Ha ebben tudatos vagy, akkor a vállalkozásod típusának megfelelően előre megnézetheted egy asztrológussal, hogy mikor érdemes a vállalkozást „világra hozni”. Hiszen lehet olyan időpontot választani, ami segíti annak a működését. Ahogy létrehoztad a vállalkozásodat, azzal egyidőben egy energetikai entitás is megszületik. Energetikailag ezzel az entitással lehet majd dolgozni. Akinek több vállalkozása is van, annak azokat külön-külön kell kezelnie energetikai szempontból, de lehet, hogy hatnak egymásra, mint a testvérek.

Ha a vállalkozásodat te magad hoztad létre, akkor te leszel egy személyben az anyja és az apja is. Te fogsz érte felelni, minden a te döntéseden fog múlni. Hiába kapsz te jobbnál jobb tanácsokat, csak azt valósítsd meg, amivel te magad is azonosulni tudsz, különben a legjobb tanács sem fog működni! Ha többen hozzátok létre, társas vállalkozásod van, akkor minden alapítónak energiát kell beletennie, hogy működjön, és érdemes együtt döntéseket hozni. Tehát nem jó ilyenkor, hogy valamelyik fél úgy gondolja, hogy ő csak a nevét vagy a pénzét tette bele, a másik pedig működtesse. Ilyenkor ugyanis mindenki felelős lesz ezért a kis entitásért. Nehézséget okozhat, ha nagyon különböző személyiségek alkotnak céget, és a világról is különbözően gondolkodnak. Előfordulhat, hogy éppen kiegésztítik egymást, de valószínűbb, hogy az energiák széthúznak, nem egy irányba tartanak. Ezért a vállalkozás nem tudja, merre is akar valójában haladni.

Ha munkatársaid is vannak, vagy csak szerződéssel együtt dolgozol valakikkel, az megint csak hatást fog gyakorolni a vállalkozás entitására. Az ő gondolataik, szándékaik is kapcsolatba kerülnek vele, ezért nagyon meg kell válogatni, hogy kivel dolgozol együtt. Egy alulmotivált, kedvtelen dolgozó az egész légkört lehúzhatja, és megakadályozhatja az inspiráló gondolatokat. Természetesen a vezető hozhat olyan intézkedéseket, amitől mindenki a magáénak érzi a vállalkozást, és boldogan tesz érte. Minden gondolatával, érzésével és cselekedetével annak javát szolgálja. Azt is érdemes megnézni, hogy te hogyan tudsz együtt  dolgozni az új dolgozóval, de azt is, hogy a többi kolléga közé hogyan tudod beilleszteni és megfelelő lesz-e az együttműködésük.

A vállalkozásodat rengeteg energia fogja érni amint megjelensz vele a piacon, a nagyvilágban. Lesz aki támogatni fogja, amitől növekedni és erősödni tud. Lesz olyan, aki leszólja, vagy azt mondja, hogy ezzel nem fogsz semmire sem menni. De hiszen ez a te gyereked! Épp úgy meg kell védened, mint ahogyan a gyerekedet védenéd meg a szomszédtól vagy az iskolai piszkálásoktól. Ráadásul az ilyen vélemények rombolják a te önbizalmadat is, és a vállalkozás sikerét, mert nem mersz majd nagyot álmodni. Érdemes tehát kiállnod saját magadért, a terveidért, az álmaidért. Hiszen te tudod, hogy mi jó neked, mi az életfeladatod, és csak te tudod beteljesíteni azt.

A vállalkozásoddal nagy felületen jelensz meg, sok ember látja a hírdetésedet, a közösségi médiában megjelenő írásaidat, gondolataidat, képeidet. Ezért a vállalkozásod és te magad is ki van téve a negatív energiáknak. Az átok, rontás, mágia tulajdonképpen negatív gondolatok és érzések halmaza, egy információs csomag, amit célzottan neked és a cégednek szánnak. Mindegy milyen termékkel, szolgáltatással jelensz meg, az irigység, a rosszindulat működni fog. Sajnos vannak, akik meglehetősen alacsony tudatossági szinten működnek, és nem gondolják végig, milyen energiákat küldenek ki a világba, másokra. Ha sok ilyen energia tapad meg rajtad és a vállalkozásodon, akkor mindketten elkoszolódtok energetikailag. Az energetikai problémák hatására elmaradnak az ügyfelek, csökken a bevétel, és a legjobb ötleted is kudarcra van ítélve.

Szerencsére ezeket az energiákat le lehet szedni energetikai tisztítással. Sőt más pozitív „varázslatokat” is lehet létrehozni, ami nem árt senkinek, de növeli a vállalkozásod sikerét. Azt is meg lehet nézni, hogy a vállalkozáshoz kapcsolódó személyek, munkatársak milyen személyiségűek, és hogyan lehet őket jól kezelni. A tisztításkor feljöhetnek olyan szimbólumok, színek, formák, amelyek a vállalkozás entitásához kapcsolódnak. Ezeket érdemes a vállalkozás szimbólumrendszerében, logojában, web oldalán megjeleníteni. Ez ugyanis erősíti a vállalkozást, olyan tudattalan szimbólumok ezek, amelyek a vállalkozás létrehozásakor kapcsolódtak össze vele. Mivel én is a saját vállalkozásomat vezetem, ezt a tisztítást a saját vállalkozásomon alkalmazva hoztam létre és tökéletesítettem. Erről a témáról bővebben itt olvashatsz:

https://noraalelkeksegitoje.hu/vallalkozas-spiritualis-szemmel/

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!