• Tudatos vállalkozó vagy?
 • Nem elég számodra, ha csak az anyagi világ szempontjából szemléled a vállalkozásodat?
 • Szeretnéd tudni, milyen energiák hatnak negatívan a munkádra, cégedre, és mivel tudod pozitív irányba mozdítani a vállalkozásod jövőjét?
 • Szeretnéd tudni, hogy a kisvállalkozásod dolgozóit miként tudod inspirálni a jobb munkavégzésre, hogy hogyan tudsz egy aktív, sikeres csoportot kovácsolni belőlük?
 • Örömmel használnál olyan színeket, szimbólumokat a logódban, a vállalkozásod arculatában, amely pozitívan hat a sikerre?
 • Vállalkozást indítanál, de nehezen körvonalazódik benned, hogy igazából mit és hogyan szeretnél létrehozni?

Ha végigolvasod ezt az oldalt, megtudhatod, hogyan és milyen eszközökkel tudok neked segíteni, hogy egy jól működő, fejlődő vállalkozást működtess, amelyben mindenki  jól érzi magát!

Mikor érdemes segítséged kérned?

Úgy érzed, hogy rengeteg energiát, időt fordítasz a vállalkozásodra, a munkádra, mégsem vagy eléggé eredményes? Egy ideje kudarcokat élsz meg, nincs megfelelő megrendelésed, ügyfeled, bevételed? Vannak olyan dologok, energiák, amelyek tőled függetlenül működnek, nem tudod sem a munkáddal, sem a tudatotoddal befolyásolni. Ne várd meg, míg a helyzet megoldhatatlanná válik, inkább cselekedj! A racionális megoldások mellett tőlem spirituális segítséget kaphatsz!

A vállalkozás = élőlény, élő entitás

Amikor létre hozol egy vállalkozást, bejegyezteted, az önálló entitássá, élőlénnyé válik. Mivel nagy felületen jelenik meg, sok ember látja, rengeteg energiával kerül kapcsolatba. Vannak olyan emberek, akik örülnek a szolgáltatásodnak, a termékednek, és ők pozitív energiákat, gondolatokat és érzéseket küldenek a céged felé. Viszont vannak olyanok, akik irigylik a sikeredet, a bevételedet, a céged szép megjelenését, vagy elégedetlenek a szolgáltatásoddal, a termékeddel. Ők negatív gondolatokkal, érzésekkel fogják bombázni ezt a kis entitást, a vállalkozásodat. Az átkok, rontások és mágiák tulajdonképpen negatív gondolatok, érzések, információk, amelyek megsebzik a céget, és rossz hatással lesznek annak sikerességére és az ott dolgozókra. Ennek hatására csökken a bevétel, elmaradoznak az ügyfelek, a dolgozók rossz kedvűek lesznek, konfliktusok alakulnak ki, és ez egyre rosszabb lesz.

A céghez közeli személyek, a dolgozók, a beszállítók negatív gondolkodása is sokat árthat a sikernek. Hiába vannak nagy terveid, és teszel is azok megvalósításáért. Ha azokban a dolgozóid nem hisznek a sikerben, a feladatukat unottan, rossz kedvvel csinálják meg, és csak a fizetést várják, az rossz hatással lesz a cégre. Mivel ők többen vannak, mint te, sorra meghiúsíthatják a terveidet, még akkor is, ha te vagy a főnök.

Ha megvásárolsz egy céget, akkor az nem a te energiádra van hangolva, sőt lehet, hogy kicsit sem tud együtt rezegni veled. Az ilyen vállalkozást is le kell tisztítani, át kell hangolni, hogy együtt tudjon működni az új tulajdonossal.

Ha új vállalkozást indítasz, akkor már az elején, az indulás előtt mozgósíthatsz olyan energiákat, gondolatokat, amelyek segítenek neked. A vállalkozói gondolkodás, szemlélet kialakításában is segíthetek neked, hiszen a gondolataid, az érzéseid nagyban befolyásolják majd a vállalkozásod sikerét.

Szerencsére van megoldás!

Ezeket a negatív energiákat ugyanúgy le lehet tisztítani a vállalkozásodról, mint egy személyről vagy házról. Sőt fel is lehet tölteni pozitív energiával, hogy jó ügyfeleid legyenek, sokan rá találjanak a vállalkozásodra! Emellett rengeteg olyan információhoz juthatsz, ami hosszú távon segíteni fogja a munkádat.

Miben nyilvánul meg ez a segítségnyújtás?

 •  a cég energetikai tisztítása, átok, rontás, mágia levétel
 • a vállalkozás energetikai rendszerének javítása a siker érdekében
 • induló vállalkozás szellemiségének megalkotása, a vállalkozói szemléletmód kialakulásának segítése
 • a vezetőnek milyen szemléletváltásra van szüksége, hogy a vállalkozása jobb eredményeket produkáljon
 • a vezető személyiségében, gondolkodásában meglévő hibák, amelyek akadályozzák a vállalkozás sikerességét
 • a dolgozók személyének megvizsgálása, kit hogyan kell kezelni, hogy a lehető legjobbat hozza ki magából, és a többiekkel is együtt tudjon dolgozni, vagy esetleg szükséges megválni tőle
 • milyen szimbólumok segítik az értékesítészt, a cég fejlődését
 • megvásárolt cég áthangolása az új tulajdonos energiájára, szemléletére

Minden vállalkozás, cég más, ezért minden energetikai tisztítás, feltöltés, behangolás másként alakul. A munka során nagyon sok olyan információt kapok arról, hogy a cég, mint önálló entitás milyen szimbólumok, színek, energiák hatására „érezné jól magát”. Ha sikerül ezeket a web oldalon, a logoban, vagy bármilyen külső megjelenésben feltüntetni, az pozitív eredményeket hoz majd számodra. Ne várd meg, hogy a helyzet nagyon elromoljon, hanem keress meg bátran, hogy minél előbb lépéseket tehessünk az ügy érdekében!

Személyes tapasztalatok

2018. áprilisa óta vagyok vállalkozó, előtte alkalmazottként dolgoztam. Tisztában vagyok vele, hogy milyen nehéz ez a váltás, ezért ezen a területen is segítséget tudok nyújtani a kezdő vállalkozóknak. Fontosnak tartottam, hogy a sikeresség érdekében vállalkozási ismereteket is tanuljak, és ez rendkívül hasznos volt számomra. Szeretettel ajánlom ezen a téren mindenkinek Sánta Csabát, a Segítség vállalkozó lettem című könyv szerzőjét. Én természetesen nem ilyen jellegű segítséget akarok és tudok nyújtani a hozzám fordulóknak.

Azt tapasztaltam, hogy hiába tettem bele rengeteg erőt, időt a vállalkozásomba, időnként mégis nehézségekkel küzködtem. Felismertem, hogy a vállalkozást egy élő entitásként, egy élőlényként kell kezelni, és épp úgy szüksége van a rendszeres energetikai tisztításra, mint egy embernek, vagy egy háznak. Így a vállalkozóknak nyújtott segítségemet a tapasztalat hozta létre. Időközben jó néhány vállalkozónak segítettem már a tanácsaimmal és a vállalkozás energetikai helyrehozásával. Én úgy tapasztalom, hogy ez egy működő dolog, de mint minden spirituális segítségnyújtáshoz szükséges a te hited is. Próbáld ki, és légy figyelmes a változásokra!

Sinka Nóra

spirituális és életvezetési tanácsadó