Aki már régebb óta figyeli a munkámat, az talán tudja, hogy állandóan és folyamatosan tanulok. Ezt eléggé széles körben igyekszem gyakorolni. Voltam egy művészettörténeti előadáson a napokban, amely megint felismeréseket hozott számomra. Tudom, ez egy kicsit nehezen emészthető írás lesz, senkinek a hitét nem szeretném bántani, ez az én szubjektív véleményem, és mindenki úgy gondolja ezeket a dolgokat, ahogy neki tetszik.

A lelkek segítője

Nem véletlenül vagyok a „lelkek segítője”, ezt a nevet azért választottam, mert lelki síkon dolgozom a hozzám fordulókkal. Mindegy hogy ezt valamilyen feltáró tevékenység (tanácsadás, önismeret, jóslás), vagy valaminek a levétele, oldása (energetikai tisztítás, oldások), én lélekből olvasok ki információkat, és a lélek sérüléseit gyógyítom. Mivel azonban a lélek sérülései vezetnek fizikai és lelki problémákhoz, betegségekhez, ezrét ennek gyógyulása pozitív hatással van a fizikai testre is.

Eladott lelkek

Nem akarok konkrétan az előadóra hivatkozni, de ő áttételesen arról beszélt, hogy a magyar népnek lelke van. Mi egyszerűen nem árthatunk másoknak, más nemzeteknek, még akkor sem, ha minket mások két lábbal is tipornak. Ez nem jelenti azt, hogy minden magyar embernek megvan, a helyén van a lelke. Az egyházak több száz évvel ezelőtt kivették a test-lélek-szellem hármasságából a lelket, és csak a testtel és a szellemmel foglalkoznak, mintha a lélek azonos lenne a szellemmel, pedig nem az.

Nekem azonnal bevillant, mint amikor fentről kapom az információkat, hogy valahol menet közben a lelkünket eladták.  Nem az egyes emberekét, hanem az egész emberiségét! Kinek kell az emberek lelke? A Sátánnak, az Ördögnek.  Ez úgy értendő, hogy persze van mindenkinek lelke, csak nem a mi saját fennhatóságunk alatt van. Ezért olyan könnyű rosszat tenni, bántani más embereket, élőlényeket. Már csak az a kérdés, hogy ki adta el? Hát, erre inkább nem is válaszolok, mert eretnekség miatt elégetnek máglyán.

A karmikus csapda

Ezeket azért írtam le, mert minden mindennel összefügg. Korábbi  élő adásaimban  már beszéltem arról a Facebook csoportomban, hogy egy 26 ezer éves karmikus csapdába vagyunk ide bezárva. Ha a lélek ez idő alatt eléri a megvilágosodást, akkor kiléphet a karmikus mátrixból, ha nem, akkor újabb 26 ezer éves kör következik. Ezért lenne fontos a Föld és a rajta utazó lelkek felemelkedése! Egyáltalán nem vagyok benne biztos, hogy ezt önként vállalták a Földre született lelkek, és itt kapcsolódik ez össze az eladott lélek kérdésével.

Ez így elég sötéten hangzik. Fel is tehetjük a kérdést, hogy van-e akkor ebből kilépés, vagy mit lehet ilyen helyzetben tenni? Én abban hiszek, hogy mindenki saját maga felel önmagáért. Ezért azt tudja tenni a lélek, hogy folyamatosan fejlődik, tanul, hogy ki tudjon lépni a karmikus mátrixból, így tudja visszaszerezni az eladott lelkét. Ehhez kell az önismeret, mert aki nem ismeri önmaga működését, az más ember működését sem érti meg, és folyamatosan újabb karmikus helyzeteket hoz létre. Fontos lenne a lélek tisztítása, ezt én energetikai tisztítással érem el. Lehet terápiára járni, meditálni is, de ahhoz nagyon tiszta energiájú meditációs anyagok kellenek, és csak egy bizonyos lelki fejlettség felett működik igazán.

Én a magam részéről nagyon igyekszem a lelkemet visszaszerezni! Ezért tartom annyira fontosnak azt, hogy mindenki foglalkozzon a lelkével, az önismerettel, vegyen részt tisztításokon, terápiákon, tréningeken. Ilyen szempontból is fontos lesz majd a két helyszínen is megrendezésre kerülő Önfejlesztő tréningem. 2020.01.11-én Balassagyarmaton, 2020.01.18-án Budapesten várlak a Fókuszban a döntéshoztatal című fél napos önfejlesztő tréningemre! Most még nagyon kedvezényesen tudsz rá jelentkezni!

A tréning pontos leírását itt találod meg:

https://noraalelkeksegitoje.hu/onfejleszto-trening-fokuszban-a-donteshozatal/

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!