Mindenki került már olyan helyzetbe, amikor valami komoly ügyben kellett döntésre jutnia. Ezek mindig nehéz megéléseket hoznak az egyén számára, hiszen mindenki tart attól, hogy rossz döntést hoz. Időnként a kisebb horderejű döntések is nehézségeket okozhatnak. A döntéshozatal terhe még nagyobb, ha valami komoly, az életedet érintő kérdésről van szó. Ebben a témában adok most segítséget számodra!

Hogyan hozzak jól döntéseket?

A döntési helyzetet el lehet úgy képzelni, mint egy útelágazás. Lehet, hogy csak kettő, de lehet, hogy három, vagy több dolog közül választhatsz. Ezek a választások az útelágazás különböző ösvényei. A választásod kihatással lesz a további életedre. Általában valamilyen változás hoz létre döntési helyzeteket, ezért fontos a változásokra figyelni. Semmi sem állandó, még ha úgy is tűnik számodra, mindig minden változásban van. Tudom, hogy a változásokhoz félelmek kapcsolódnak, de nem szabad félned tőlük, és ne menj szembe velük, hanem használd ki a változások adta energiákat.

Amikor döntési helyzetbe kerülsz, érdemes megviszgálni, hogy az egyes választásoknak milyen következményei várhatóak. Igaz, nehéz teljesen pontosan megjósolni minden választás kimenetelét, de az összefüggések sok mindent előre megmutathatnak. Ilyen helyzetben érdemes beszélni egy tanácsadóval, aki külső szemlélőként több mindent láthat meg, mint te magad. Az érzelmi feszültséget, terheket is csökkentheti az, hogy olyan valakinek beszélsz a problémáidról, a dilemmáidról, az adott helyzetről, aki nem fogja kibeszélni, mert titoktartás köti. Lehet, hogy olyan alternatív utakat is meglát a döntési helyzetben, amit te nem vettél észre.

Nagyon fontos, hogy amikor döntési helyzetbe kerülsz, mindenképpen hozz döntést. A nem döntés is egyfajta döntés, csak olyankor az életed irányítását átadod másoknak, az Égieknek, a Sorsnak. Hidd el, mivel nem vállalsz felelősséget a saját életedért, olyan kemény leckét fogsz kapni, hogy annál bármelyik út jobb lett volna. Igazából nem tudsz rosszul dönteni. Mindig mindenki az adott érzelmi, erkölcsi fejlettségének a szintjén tud döntést hozni, és ez így van rendjén. Annak a szintnek megfelelően fogja kapni a választott úton a következő tanulnivalókat.

Ha elindulsz egy úton, akkor is van lehetőséged esetleg visszafordulni, egy újabb útelágazásnál másfelé menni. Ezért egy-egy döntésnek nem mindig van olyan nagy súlya, mint ahogy azt gondolod. Azt javaslom, hogy a racionális átgondolás mellett mindig vizsgáld meg az érzelmeidet is. Az észnek és a szívnek együtt kellene döntést hozni. Ha ez a kettő ellentétes véleményen van, akkor érdemes a szívedre hallgatni. Az lesz a megfelelő út, amit úgy fogalmazol meg, hogy „szívem szerint azt csinálnám, hogy…”. Ezek nagyon mélyről jövő információk, érdemes odafigyelni az ilyen jellegű kijelentésekre, de a racionális átgondolást sose hagyd ki előle.

Ha válaszúton állsz, valami változásban van az életedben, akkor a változások hatását, kimenetelét nagyon jól meg lehet nézni Tarot kártyával. Az ilyen jellegű tanácsadás során nagyon sok fontos információhoz juthatsz, és az összefüggésekre is rá szoktam ilyenkor világítani. Ha többet szeretnél megtudni a döntéshozatalról, akkor ajánlom figyelmedbe A döntéshozatal spirituális útja e-book-omat! Ebben a könyvben részletesen kifejtem a gondolataimat a témáról, továbbá a karmáról, az életfeladatról, és a romboló emberi kapcsolatokról is írok benne. Bővebb információ és a megrendelés itt található:

https://noraalelkeksegitoje.hu/a-donteshozatal-spiritualis-utja/

A döntéshozatal témájában már meg tudod rendelni az online önfejlesztő tréningemet is! Ez a tréning a felelősségvállalás, a változás és a döntés témaköreit érinti. A megrendeléshez megkapod a tréninget  és 50 megerősítő mondatot hang anyag formájában, egy klassz munkafüzetet, és még néhány meglepetést! A tréninget itt tudod megnézni és megrendelni:

https://noraalelkeksegitoje.hu/onfejleszto-trening-fokuszban-a-donteshozatal/

Várlak szeretettel személyesen Szombathely környékén, vagy távban bárhol tudunk online együtt dolgozni. Mind a tanácsadást, önismeretet, jóslást, energetikai tisztítást, átok, rontás, mágia levételt, háztisztítást, karma oldást meg tudom távban is csinálni. Keress bizalommal! A munkámmal kapcsolatban sok információt találsz a web oldalon.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!