Mindig mindenkit arra bíztatok, hogy dolgozzon saját magán, a lelkén, a fájdalmai, elakadásai feldolgozásán. Ezt a tevékenységet – amelybe nagyon sokféle terápia beletartozhat – nevezem én önmunkának. Tágabb fogalom, mint az önismeret, mert ez lehet pl. energiagyógyászat is, vagy jóslás, kineziológia.

Az önmunka egy nagyon hosszú folyamatot igényel, években mérendő. Viszont a legtöbb ember azonnali megoldásokat akar, pedig ez nem így működik. Ami évek hosszú sora alatt elromlott, megbetegedett, az nem hozható helyre egy csettintéssel! Az eredmények sok munka után kezdenek megjelenni, ezért sokan feladják idő előtt.

Eredmények lelki síkon

Pedig vannak eredmények, de ezek először lelki síkon jelennek meg. Ennek jele lehet a lelked megkönnyebbülése, a kiegyensúlyozottabb élet, érzelmek, határozottság, nagyobb önbizalom, könnyedebb életszemlélet. Ezeket viszont nehéz észrevenni, mert esetleg napról-napra javul a lelki állapotod, de ezeket a napi kis lépéseket nem figyeled meg saját magadon. Legfeljebb, ha valaki megkérdezi, hogy fáj-e még az a testrészed, vagy van-e még azzal a dologgal problémád, akkor jössz rá, hogy jé, már el is múlt.

Eredmények fizikai síkon

Idővel azért fizikai síkon is megjelennek eredmények, ami már sokkal látványosabb és biztatóbb. Ilyen lehet egy pozitív munkahelyi váltás, kilépés a romboló párkapcsolatból, az emberi kapcsolatok javulása, egy boldog párkapcsolat kialakítása. Nálam most ez úgy jelenik meg, hogy nagyon sokat fogytam, ami persze egyfelől a diétának, másfelől a sok önmunkának köszönhető. Erről majd írok egy másik cikkben.

Az eredmények megjelenéséhez azonban rengeteg kitartás és tudatosság szükséges. Az is előfordul, hogy egy bizonyos helyzeten, problémán dolgozol, és először nem az fog megoldódni, hanem más, ami kevésbé zavar. Ezeket a változásokat is érdemes számba venni, akár fel is jegyezhetőek.

Sosem késő

Én azt gondolom, hogy sosem késő elkezdeni az önmunkát, az önfejlesztést, és érdemes sok időt és energiát belefektetni, mert hosszú távon csak ez fog eredményt hozni. Emellett pedig nagyon fontos lenne a lelki felemelkedés is, ami szintén ilyen módon érhető el. Önfejlesztés nélkül minden spirituális tevékenység hiábavaló.

Hogy segítsek neked ebben a munkában, ezért állítottam össze az első önfejlesztő tréningemet, amelynek a címe Fókuszban a döntéshozatal. A tréninget Balassagyarmaton és Budapesten fogom megtartani 6-6 fővel. A kedvezményes korán kelő akció viszont 2019.11.17-én lejár! Ne maradj le róla!

Itt tudsz jelentkezni a tréningre:

https://noraalelkeksegitoje.hu/onfejleszto-trening-fokuszban-a-donteshozatal/

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!