Az új év új reményeket szokott hozni az emberek számára. A remények, a vágyak nagyon fontosak, hiszen erős hajtóerőt biztosíthatnak az életünkben. A jóslások során most nagyon sok embernél megjelent az a Tarot kártya, amely a vágyakat szimbólizálja, ez a 17. Csillag.

Útmutató a vágyak valóra váltásához

Ez egy nagyon szép, női energiájú lap, tele érzelemmel, erővel, harmóniával. A vágyak, álmok valóra válását jelenti, ez maga a remények csillaga. Amikor ez a lap megjelenik, akkor mindig nagyon fontos a vágyainkkal foglalkozni. Azt szoktam javasolni az ügyfeleimnek, hogy írják le a vágyaikat, az álmaikat. Valódi, szívből jövő vágyakat érdemes feljegyezni, ami örömöt okoz számukra, és nem olyat, hogy legyen sok pénzem. A pénz önmagában nem okoz örömöt, nem boldogít. Az tehet boldoggá, amire a pénzt felhasználod.

A feladat tehát az, hogy vegyél elő egy tiszta lapot, esetleg egy különleges tollat, és írd fel:

„Drága Teremtőm / Istenem / Angyalok / Égiek!” Valamelyik megszólítást írd le, de akár mindegyik megszólítást is felírhatod. „Kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem abban, hogy ezek a vágyaim valóra váljanak a következő 6 hónapban / 1 évben / 2022.12.31-ig!” Ha fél évnyi intervallumot adsz meg, akkor ne írj le olyat, ami valószínűleg 3 évnyi kemény munkával fog megvalósulni, mert akkor elég nagy csalódás fog érni. Olyan időkeretben gondolkodj, ami neked megfelelő, de a vágyaid megvalósítására is elég legyen. Ezt követően érdemes témacsoportonként leírni a vágyaidat.

Témacsoportok, érintett életterületek lehetnek:

  • családi élet, párkapcsolat, gyerekek
  • egészség, nyugalom, béke
  • barátok, társak, emberi kapcsolatok
  • munkahely, új munka, előléptetés, karrier, vállalkozás, hivatás
  • alkotás, teremtés, kreativitás, művészi tevékenységek, hobbik
  • anyagiak, megélhetés
  • új otthon, ház, házfelújítás
  • utazás, küldöldi út, nyaralás
  • szórakozás, programok, rendezvények

Természetesen más életterületekről is írhatsz, az legyen benne, ami neked fontos. Minél részletesebben írsz, minél több érzelmet teszel bele, annál jobb. Közben képszerűen is képzeld el, hogy az a dolog már meg is van, és örömmel tölt el a megléte. Ezeket a pozitív érzelmeket ne csak az írás alatt tartsd fenn, hanem minden nap gondolj rá úgy, hogy ezt az örömöt érezd.

Ahogy ezzel készen vagy, akkor írd az aljára, hogy „Hálásan köszönöm a segítségeteket!” Írj rá dátumot, és írd alá a teljes nevedet. Mivel ez a papír pozitív dolgokat tartalmaz, ne égesd el, hanem tartsd meg. Ez nagyon erős teremtés, és fontos, hogy az ehhez kapcsolódó pozitív érzelmeket a megvalósításig fenn tartsd. Soha ne kezdj el csüggedni, hogy nem fog sikerülni, ne legyél hitetlen! Ezzel tönkre is teszed az egész teremtésedet. Természetesen a vágyaid idővel változhatnak, mert rájössz, hogy nem is pontosan arra vágysz, vagy már nincs is szükséged arra a dologra, helyzetre. Ez nem baj. Akkor azt a dolgot engedd el, és esetleg írj egy újabb listát.

Ne felejtsd el, hogy a vágyak leírása cselekvés nélkül csak puszta álmodozás. Mindig a lehető legjobbra kell vágyni, de annak megvalósulásáért tenned kell! Az Égiek nem fognak mindent megcsinálni helyetted, de segíthetik a munkádat. Érdemes velük folyamatosan kapcsolatban lenni, kommunikálni, megfogalmazni a kéréseinket, és oda figyelni az általuk küldött információkra. Igaz, kevesen tudják a küldött információkat lefordítani, ezért érdemes nehéz  vagy döntési helyzetben, vagy rendszeres időközönként jós segítségét kérni!

Előfordulhat, hogy a dolgok nem olyan jól sikerülnek, vagy az életedben komoly problémák vannak. Ilyenkor úgy tűnik, hogy egyedül nem tudod megoldani a nehézségeidet, a teremtésed sikertelennek tűnik, akkor annak lehet valamilyen érzelmi vagy energetikai akadálya. Akkor keress meg, és legjobb tudásom szerint igyekszem neked segíteni abban, hogy a nehézségek csökkenjenek, eltűnjenek, és az életed pozitív irányba forduljon. Sok sikert kívánok mindenkinek a vágyai valóra váltásához!

UI.: Aki csak a sült galambot várja, az legalább nyissa ki a száját, mert különben amikor megérkezik, arcon vágja!smileinnocent

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!