Sokan és hosszú ideje várjuk már a Föld és az emberiség felemelkedését és egy úttal az aranykor eljövetelét. Ezzel kapcsolatosan néha ellentmondásos gondolatok, vélemények látnak napvilágot. Bevallom, néha én is elcsüggedek, hogy ez az idő sosem érkezik el, és inkább a lesüllyedés felé halad az emberiség. Mégis azt gondolom, hogy muszáj ebben hinni, és ami még fontosabb, tenni is érte!

Út az aranykor felé

Milyen is lehet ez az aranykor? Én úgy érzem, hogy egy sokkal könnyebb energiákat hordozó világ lesz, amit a szeretet, a Jézusi értékrend képvisel. Ez némileg más, mint amit az egyházak hirdetnek, mert sajnos az ő tanítása eléggé kifordult mára. Feltétel nélküli szeretetnek szoktuk ezt mondani, de ha jól belegondolunk, nincs más típusú szeretet, csak a feltétel nélküli. Ami már feltételekhez kötött, az üzleti alapú, és így ez inkább biznisz, mint szeretet.

Talán ez az arany kori világ kicsit cukormázasnak tűnik, mint egy Hollywoodi rózsaszín siker film, de ezt nem így kell elképzelni. Hitem szerint évezredek óta itt élnek köztünk pozitív és negatív földön kívüli lények, akiket azért nem látunk, mert olyan fejlett technológiával és tudatmanipulálással rendelkeznek, hogy észre sem vesszük. Ők elég erős befolyással vannak az egész emberiségre. Sokan várják a pozitív földön kívüliektől ezt a felemelkedést. Pedig az aranykor, a Föld bolygó 3. dimenzióból 5. dimenzióba emelése az emberiség projektje! Csak rajtunk áll, hogy ez megtörténik-e, és ha igen, akkor mikor.

Mi szükséges ehhez a szintlépéshez? Minden embernek egyéni felelőssége, hogy letegye gyermekkori és egész jelen életében megélt sérelmeit, fájdalmait. Ezzel együtt tisztuljon a lelkéből a félelem, a harag, a düh, a gyűlölet, az agresszió, a szeretetlenség. Mivel vagy félelem van bennünk, vagy szeretet, e kettő nem fér meg együtt. Tehát kicsit sem tudunk szeretetteljesek lenni, amikor tele vagyunk félelmekkel, szorongásokkal! A hangsúlyt saját magunkban a szeretet irányába kell eltolnunk. Egyre több helyzetben kell elfogadónak, támogatónak, megbocsájtónak lennünk embertársainkkal szemben. Ez senki máson nem múlik, csak rajtunk, rajtad és rajtam is!

Tehát nem lehet ennek a felelősségét senkire sem áthárítani, csak saját magunk tehetünk érte. Évek óta várták, hogy összejöjjön az a 144.000 felemelkedett lélek a Föld bolygón, ami már egy olyan kritikus tömeg, ami el tudja indítani a felemelkedés folyamatát. Ez a tömeg 2020. januárjában már összejött, most itt az ideje, hogy a többi földlakó felzárkózzon ehhez a szellemiséghez. Ez kicsit sem könnyű feladat, hiszen hatalmas terheket kell letennünk magunkról.

Minden ember magában hordozz egy csomó érzelmi, lelki sérülést:

  • a fogantatást megelőző 9 hónap traumáit, amit a szülei megéltek,
  • a magzati kor traumáit, amit vagy ő, vagy a szülei éltek át,
  • a szülés, születés traumáit (nagyon optimális szülés esetén ez lehet csekély is),
  • a gyerekkor érzelmi sérüléseit, fájdalmait, konfliktusait, megaláztatásait, traumáit,
  • a felnőttkor feldolgozatlan sérüléseit, fájdalmait,
  • az öröklött családi mintákat, sorsokat, sérüléseket, háborús emlékeket apai és anyai ágon 7-ed íziglen,
  • a saját előző életeinek érzelmi rendezetlenségeit, karmáit.

Beláthatjuk, hogy ez egy hatalmas nagy csomag, amit mindenkinek más és más, de mindenki cipeli a sajátját. Nyilván nem lehetséges mindent teljes mértékben lepakolni, de törekedni kell rá. Ezért mindenkinek érdemes különböző alternatív terápiákon részt venni, és odafigyelni, hogy minél kevesebb sérülést okozzon a másik embernek, illetve a saját sérelmeit minél hamarabb letegye. Minél hosszabb ideig hordozunk egy fájdalmat, egy konfliktust, annál nagyobb kárt okoz, mert a tudattalanban ezek a fájdalmak összekapcsolódnak, önálló életet kezdenek élni.

Ha szeretnél megszabadulni fájdalmas terheidtől, új, szabadabb, tisztább és szeretet teljesebb életet akarsz élni, akkor keress meg bizalommal! A fentebb felsorolt valamennyi trauma feloldásával foglalkozom. Az oldás egy hosszabb folyamat, nem lehet mindent egyszerre kiszedni, hiszen te is hosszú idő alatt gyűjtötted össze ezeket. Viszont valahol és valamikor el kell kezdened ezekkel foglalkozni! Ajánlom figyelmedbe a Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és 3 megoldása című e-book-omat, amelyben hosszabban írok ezekről, a web oldalon keresztül tudod megrendelni. Jelentkezz be minél előbb egyéni esetkezelésemre.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!