Munkám során egyénekkel és vállalkozásokkal foglalkozom a leggyakrabban, ezért általában egyéni szinten is gondolkodom és segítek. Emellett azért figyelni kell a kollektíven ható folyamatokra is, hiszen azok hatással vannak az egyének életére. Ezért most globális, az egész világra ható folyamatokról írom le a véleményemet. De senkit sem szeretnék meggyőzni, legyen mindenkinek hite szerint.

Új idők jönnek

Évek óta hangoztatják, hogy a Föld rezgésszintje meg fog változni, a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba emelkedik. Nekem ezzel kapcsolatban vannak elképzeléseim, de nem akarom ezeket jövendőmodás szerű kinyilatkoztatásokként használni. Egyszerűen érzem, látom ezt a folyamatot magam előtt.

Ezt a rezgésváltást általában összekapcsolják a „világ vége jövendöléssel”. Úgy gondolom, hogy ez a rezgésváltás már folyamatban van, és 3-5 éven belül be fog fejeződni. Sajnos valóban sok ember számára ez nem fog jót hozni, esetleg a haláluk sem lesz elkerülhető. Szerintem ez egyfajta szétválogatás lesz. Létrejön egy 5. dimenziós Föld bolygó, vagy ez a bolygó emelkedik az 5. dimenzióba. Azok az emberek, akik olyan módon fejlődnek lélekben, hogy azonosulni tudnak, vagy együtt tudnak rezegni az 5. dimenziós bolygóval, azok oda kerülnek. Akik nem, azok vagy meghalnak, vagy, ha lesz, egy 3. dimeniós Földön élhetnek tovább. A két rezgészint között jelentős lelki, szellemi, mentalitásbeli különbség lesz, és az 5. dimenzióban egy boldogabb élet-közösség jön majd létre.

Fontos megjegyezni, hogy mi emberek ne legyünk tétlenek ebben a folyamatban! Aki dolgozik a saját lelki, szellemi fejlődésén, magasabb rezgésszintre kerül. Ezzel segíti a folyamat könnyebb végbe menetelét. Mindenkinek meg kell értenie, hogy lélek szinten mind egyek vagyunk, és a mátrixon, a kollektív tudattalanra mind fel vagyunk fűzve. Minél többen emelkedünk, annál tisztább lesz a kollektív tudattalan, annál örömtelibb jövőváltozatokat tudunk letölteni onnan és a gyakorlatban megvalósítani. Ehhez a folyamathoz elengedhetetlen a feltétel nélküli szeretetre való rátalálás, és ennek jegyében való gondolkodás, érzés és cselekvés.

Természetesen lehet henyélni is, nem hinni ezekben a változásokban. De miről is szól ez a gyakorlatban, a te életed szintjén? Dolgozol a saját lelki fejlődéseden, elengeded a benned lévő dühöt, félelmet, elkezdesz pozitívan gondolkodni, érezni, teremteni. Így idővel egyre kiegyensúlyozottabb, teljesebb, boldogabb és szebb életet élhetsz. Ha igazam van, akkor ezzel a Föld és az egész emberiség felemelkedését is előre mozdítod. Ha tévedtem, akkor globális szinten nem történik semmi, viszont te akkor is boldogabb életet élhetsz. Érdemes ezen elgondolkodni.

Én legjobb tudásom szerint segítek neked azzal, hogy:

  • segítek neked feltárni az érzelmi elakadásaidat, tévutaidat, félelmeidet
  • megismertetem veled a felétel nélküli szeretet jellemzőit
  • elmondom, hogy adott helyzetben mi lenne a tiszta szándék, a feltétel nélküli szeretet legjobb megoldása
  • megtisztítalak azoktól a jelen életi és előző életi negatív energiáktól, emléksúlyoktól, amelyek gátolják, hogy a saját utadra találj, hogy felismerd a feltétel nélküli szeretetet.

Nem az a lényeg, hogy én ehhez milyen eszközt használok, hanem az, hogy te higgy magadban és bennem is, hiszen enélkül minden munkám semmissé válik pár nap alatt. Én örömmel elindítalak az úton, és rajta tartalak, ha erre a fajta támogatásra szükséged van. De az úton neked kell végig menned! Ezt senki sem csinálhatja meg helyetted. Kellenek azok az erőfeszítések, amelyeket te teszel bele, és a tanulságok, amelyeket ezek által szerzel. Hamarosan elidítom léleksegítő, lélekfejlesztő mentor programomat, amelyről a részleteket a web oldalon fogod megtalálni. Kezd el még ma! Én segítelek és támogatlak, keress bizalommal, várlak szeretettel!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!