Küldetésemnek tekintem a lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, szeretetteljes, fénnyel teli világot hozzunk létre!

Tudati erővel a mágiák ellen

A Földre való lejövetelemkor arra esküdtem fel, hogy segítsem a hozzám fordulókat. Elsősorban az embereket, de akár az állatokat, növényeket is. Korábban más módszereket alkalmaztam, de már évek óta a spiritualitás eszközeit használom, hogy jobbá tegyem mindenki életét. Nem lehet mindenkinek támaszt nyújtani, és én sem lehetek mindenki segítője. Különböző tudati szinten lévő emberek keresnek meg, a nagyon magas lelki szellemi szinten lévőktől azokig, akiknek még sokat kell ezen a téren fejlődni. Valakivel könnyebb együtt dolgozni, valakivel nehezebb, és az elindított változások is másként hatnak mindenkire. Ezért nehéz előre megmondani, hogy az elindított változások milyen módon jelennek meg a fizikai síkon.

Valakivel csak egy általános tisztítási folyamatot lehet végigcsinálni, valakivel pedig nagyon nagy felismeréseket lehet felszínre hozni. A jóslásnál, tanácsadásnál is sokszor ütközünk a megértés akadályaiba, mert a lecsatornázott és közölt információk befogadására még sokan nem állnak készen. Valakivel pedig nagyon könnyű haladni, érti és érzi az összefüggéseket, és hajlandó felismerni a saját hibáit, az életének az elakadásait. Nagyon különbözőek vagyunk és sokféle fejlettségi szintet ad az előző életek száma és az azokból származó tapasztalatok mértéke. Munkám során igyekszem mindenkinek a számára legfontosabb tudást átadni, vagy a legmegfelelőbb energetikai eljárásokat elvégezni. Mégis az eredmény nagyon eltérő lehet. Ennek az oka általában az, hogy nem elég nekem „varázsolgatnom”, neked is bele kell tenned az energiádat.

Az átok, rontás, mágia tulajdonképpen negatív gondolatok, érzések halmaza, amelyet vagy te hozol létre saját magad számára, vagy más veled kapcsolatban. Ide tartoznak azok a rossz gondolataid, amit másokkal kapcsolatban megfogalmazol, tulajdonképp megátkozod ezekkel. Viszont a mások felé kiküldött negatív energia háromszoros energiával visszatér a teremtőjéhez, és hatással lesz rá is, így saját magadat is megátkozod. Ebből az következik, hogy a legfontosabb feladatod az életedben, hogy tudatosítsd a gondolataidat, az érzéseidet, és megtanuld kordában tartani azokat. Soha se gondolj senkire sem rossz szívvel!

Sokszor felmerül az a kérdés, hogy a leszedett negatív energiák visszatérhetnek-e ahhoz, akit letisztítottam, illetve újabbakat szedhet-e össze. A megszállók és démonok viszonylag hamar elkezdenek az aura körül gyülekezni, csak nem mindegy, hogy a számuk több ezer, vagy csak néhány száz. Az energetikai tisztítás után az energia szinted emelkedik, és ha ezt a szintet sikerül hosszú ideig megtartanod, akkor a megszállók és a démonok kevésbé tudnak megközelíteni. Ezt a magas energia szintet viszont nem könnyű önerőből elérni, ezért jó az energetikai tisztítás. Az átkok, rontások és mágiák olyan gyorsan jönnek vissza, amilyen gyorsan te magad vagy mások rád teszik. Ha valakinek van egy rosszakarója, aki folyamatosan haraggal gondol rá, az gyorsan el fog koszolódni. Azt a személyt vagy folyamatosan tisztítani kell, vagy megpróbálja rendezni a haragosával a helyzetet, hogy az ne gondoljon rá többé haraggal.

Előfordul, hogy valakit folyamatosan köt magához egy személy. Általában szerelmi kötések ezek, amelyeknek az a célja, hogy a párkapcsolatból kiragadja az egyik felet, és magához kösse. Ezekből is ki lehet lépni, de nagyon tudatosnak kell lennie annak, akit folyamatosan kötésekkel bonbáznak. Ilyenkor általában az a fél keres meg engem, akinek a társát elcsábították, és szeretné visszakapni a párját. Ha az elcsábított fél nem veszi észre a mágikus megvezetést, és ő jól érzi magát ebben a helyzetben, azzal nem sokat lehet csinálni. A segítséget mindig annak az érintett félnek kell kérnie, akin a kötéseket oldani kell! Senkinek sincs joga beleavatkoznia egy másik felnőtt ember energetikai rendszerébe, még akkor sem, ha emiatt tönkre megy egy házasság. Még akkor sem szabad a segítőnek az érintett akaratán kívűl beleavatkoznia, ha az illető halálosan szereti a másikat. Azt gondolom, hogy ilyen esetben mindenkinek használnia kell a tudatosságát. Semmilyen kötés nem lehet valakire hatással, ha ő erős jellem és tudatos, ilyen esetben magától is ki tud lépni ebből a kelepcéből. Nagyon fontos, hogy akivel dolgozom, az akarjon változtatni az életén, tevékenyen részt vegyen a folyamatban, és megértse a kialakult helyzet összefüggéseit. Ezért valamennyi energetikai munkában annak kell jelen lennie, azzal kell megbeszélnem a dolgokat, akin éppen dolgozom. Energetikai beavatkozást csak a saját gyerekedre kérhetsz 8 éves korig, de már egész kicsiként érdemes vele megbeszélni, hogy mi történik az életében.

Ha a kötést feketemágus csinálta, akkor nehezebb a helyzet, mert abból csak segítséggel lehet kilépni. Ebben az esetben is csak azon a személyen lehet dolgozni, aki segítséget kér. Az ilyen mágiák leszedése nagyon nehéz és veszélyes művelet, ezért ezek jóval többe kerülnek. Ide tartoznak a halált, balesetet, elmebetegséget okozó mágiák, amelyek hatására sajnos tényleg veszélybe kerül az élete annak, akire ráteszik. Én ilyen esetben nem az anyagiakat mérlegelném, mert ezek leszedése nélkül sajnos semmilyen más spirituális gyakorlat hiábavaló, és a segítő számára is életveszélyes! Fontos megjegyezni, hogy a nem fekete mágus által készített mágiák is okozhatnak halált, ha nagyon sok van belülük egy személyen.

Ezek a dolgok talán ilyesztőek vagy elkeserítőek számodra. Mit tehetsz, hogy boldogabb, sikeresebb, egészségesebb életet élhess? Elsősorban meg kell változtatnod a gondolkodásodat, az érzelmemviláodat, amelynek irányát mindig elmondom neked. Fokozatosan szemléletet kell váltanod, új életet kell kezdened. A legfontosabb, hogy szeretettel legyél mindenki felé, és saját magad felé is. Semmilyen spirituális gyakorlat nem fog működni, ha nem vagy alázatos, nincs elég hited, és nem kéred a kegyelmet a testi-lelki-szellemi gyógyulásodra. Ha másokat hibáztatsz a saját szenvedésedért, akkor semmi sem fog változni az életedben. Változás nélkül pedig nincs fejlődés, és nincs jobb élet sem! Engedd, hogy vezethesselek, szívesen segítek, ha készen állsz erre a változásra!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!