Látható, kézzel fogható földi világunkat körülveszi, átszövi egy láthatatlan sík, az asztrális világ. Ebbe a dimenzióban rengeteg élő entitás, lény helyet kap, akár jó szándékú, akár rossz szándékú az itt élő emberekkel szemben. Vannak olyan emberek, akik látják, érzékelik ezt az asztrális síkot, ami rendkívül megterhelő számukra. Vannak, akik bele is tudnak avatkozni a láthatatlan világ energiáiba, az entitások tevékenységébe, és képesek hatástalanítani őket. A többség számára azonban ez a világ nem fedi fel magát, bár apróbb jelekben megnyilvánulhat, de ennek sokszor nem tulajdonítanak nagy jelentőséget.

Rosszindulatú szellemek, asztrális lények

Az asztrális lények, entitások olyan élőlények, vagy meghalt emberi lelkek, vagy más dimenziós lények, amelyek a 3. dimenzióban nem képesek fizikai testet ölteni, ennek ellenére hatást gyakorolnak arra. Nagyon sokféle ilyen lény él itt velünk együtt, ha tudomást veszünk róluk, ha nem. Ide sorolhatjuk a tündéreket, manókat, koboldokat, vagy más segítőket is. Az asztrális lények nagy csoportjába tartoznak a megszállók, démonok, meghalt szellemek, teremtett lények is. Emellett megjelennek még az asztrális síkon nagyon magas rezgésű lények is, mint az angyalok, megvilágosodott mesterek, de őket nem sorolnám az aztrális lények közé, mert ők képesek emberi testet felvenni. Emellett még rengeteg földönkívüli faj él itt a bolygó felszínén és annak belsejében is, sőt ürhajókon a Föld légkörében és a galaxisban. A földönkívüliek többsége rendelkezik valamilyen fizikai testtel, csak nagyon jól álcázzák magukat, ezért nem látjuk őket. Úgyhogy nagyon nem vagyunk egyedül itt a Föld bolygón.

Az asztrális lények jelenléte gyakorlatilag állandó, de nem mindig fejtenek ki ránk hatást, vagy nem vesszük észre. Egyéni érzékenység függvénye, hogy mennyiben és milyen formában érzékeljük őket. Az állatok, kutyák, macskák lovak érzékelik az ilyen élőlények közelségét. A kisgyerekek többsége is látja, érzékeli ezt a világot, amiről be is számolhatnak a felnőtteknek, akik sokszor nem hisznek nekik. Legtöbbször láthatatlan, kitalált barátként kezeljük őket, pedig a gyerekek nem nagyon találnak ki ilyet maguktól. Érdemes odafigyelni a kisgyerekekre, ha olyan ember, vagy „valami” jelenlétéről számolnak be, amit mi nem látunk! Ez a képesség kb. 5-8 éves korig aktív, keveseknél marad meg tovább is. Nagyon fontos, hogy jól kezeljük ezeket a helyzeteket, érdemes ez ügyben spirituális szakembert felkeresni.

Elsődorban gondolatokat, érzelmeket indítanak el bennünk, félelmet, szorongást generálnak, és érzetek, megérzések formájában érzékeljük ezeket a lényeket. Gyakori a hideg érzet a jelenlétükben, fény és hanghatásokat is létre tudnak hozni. Test hiányában nem könnyű nekik a fizikai síkon a tárgyi világra hatást gyakorolni, amelyik erre képes, az nagyon erős és veszélyes is lehet! Eshetnek le, tünhetnek el tárgyak, zajonghatnak, kopoghatnak, nyílhatnak ki és csukódhatnak be ajtók, okozhatnak fájdalmat a fizikai testünkben is.

A megszállók, démonok, meghalt emberek szellemei minden esetben rácsatlakoznak egy vagy több élő emberre, vagy házra, hogy energiához jussanak. Arra is képesek, hogy az aurarétegek, vagy a fizikai test megsérülésekor, be tudnak kerülni az aura rétegei közé és a fizikai testbe is. Bárhol is vannak, elkezdenek szaporodni és egyre nagyobb területet elfoglalni maguk számára. A szervek szintjén betegségeket hoznak létre, emellett rövidebb, hosszabb időre, de akár véglegesen is át tudják venni az irányítást a megszállt ember gondolkodásán és érzelemvilágán. Ez rendkívül veszélyes, mert képesek pszichés problémákat előidézni, de akár komoly pszichés kórképeket, elmebajt is. Hatásuk a számuktól és az erősségüktől függően változik. Szerencsére energetikai tisztítással ezek az entitások eltávolíthatóak, de idővel visszaszivárognak az emberre, ezért kell a tisztítást rendszeres időközönként elvégezni.

Sokan azt gondolják, hogy jó, ha az elhunyt szerettük itt marad, hogy kapcsolatban tudjanak lenni egymással. A meghalt lélek 49 napig a köztes térben van, eddig van lehetősége más dimenzióba jutni, ha ezt elmulasztja, akkor már csak élő ember segítségével tud átjutni. Egy darabig még talán jó számára és az élő hozzátartozó számára az „együttlét”, a jelenlét, de hosszú távon ez mind a kettőnek káros. Az élő nem tud megnyugodni, lezárni a kapcsolatot, nem tudja élni az életét, a múltba, a közös életükbe ragad bele. A meghalt lélek energiát vesz el tőle, de idővel elkoszolódik ebben a dimenzióba, haragos, dühös lesz a kilátástalan helyzete miatt. Van, aki életében sem volt túlságosan jóindulatú az emberekkel, az ilyen lélek ittrekedése sok bajt tud okozni. Ezért aki itt reked, azokat minél hamarabb át kell küldeni a számára legmegfelelőbb dimenzióba!

Az asztrális világ jelenléte sok láthatatlan problémát tud okozni számunkra. A mozgásuk elősegítése érdekében átjárókat, kapukat nyitnak ki falakon, házakon, de még az emberi testen is. A nyitott kapuk energia vesztességet idéznek elő, konfliktus helyzeteket generálnak, betegséget alakítanak ki, és a rajtuk közlekedő entitások félelmet keltenek. Az asztrális világgal csak spirituálisan magasan képzett szakember akarjon szembeszállni, mert akár a fizikai teste, akár a lelke, a szelleme is megsérülhet a velük való küzdelemben! A meghalt lelkeket meg kell békíteni, és megszüntetni az itt maradásuk okát, és el kell őket küldeni magasabb dimenziókba. A többi asztrális lényt energetikailag kell letisztítani az emberről, házról, de még rácsatlakozhatnak autóra, házi kedvencre, vállalkozásra is. Nem kell miattuk rettegésben élnie senkinek sem, de ha valaki furcsa dolgokat tapasztal, rossz testi, lelki, szellemi állapotban van, vagy az otthonában fél, zajokat hall, akkor érdemes energetikai tisztítást kérnie.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!