Nehéz helyzeteket hoz az éledbe a ragaszkodás. Észre sem veszed, de a saját csapdádba esel bele ilyenkor. A ragaszkodásnak, mint olyan sok más problémának a hátterében a rossz önértékelés áll. Önmagad hibás értékelése, a saját magadról alkotott kép önismerettel javítható. Rendkívül fontos lenne, hogy mindenki, te is foglalkozz önmagad mélyebb megismerésével.

Ragaszkodás

A ragaszkodás abból fakad, hogy úgy érzed, ha azt a dolgot, helyzetet, személyt nem tudod birtokolni, akkor te értéktelen vagy. Pedig ez nem így van. A ragaszkodással tulajdonképpen energetikai kötéseket, kötő mágiákat hozol létre saját magadon és az adott személyen, dolgon. Energetikai tisztításokon látható is ez a sok kötő mágia. Viszont hiába oldom fel ezeket, ha te a ragaszkodásoddal újakat gyártasz. A veszteségtől való félelem helyett inkább javítsd az önértékelésedet, hogy a másik személy, tárgy, helyzet birtoklása nélkül is értékesnek ítéld saját magadat.

Az univerzum úgy működik, hogy ha valami jár neked, ami az érdekedet szolgálja, azt meg fogod kapni ragaszkodás, könyörgés nélkül is. Ha valamire még nem vagy felkészülve, pl. egy párkapcsolatra, akkor azt nem fogod megkapni, mert nem tudod még megfelelően kezelni. Minél szorosabban akarsz valamit a markodban tartani, birtokolni, az annál inkább kifolyik az ujjaid közül. Ezért birtoklás és ragaszkodás helyett jobb lenne, ha hálát adnál mindazért, ami a tiéd!

Rengeteg olyan kapcsolatot látok, ahol az egyik vagy mindkét fél ragaszkodik a helyzethez, de valójában semmilyen szeretetalapú kapcsolat már nem létezik kettőjük között. Csupán a megszokás, a változástól való félelem miatt nem hajlandóak kilépni a kapcsolatból, a helyzetből. Ezért szenvednek együtt, és igazából nem tanulnak az együttélésből. A legdurvábbak azok a ragaszkodások, ahol már valós kapcsolat sincs, csak az egyik fél azt hiszi, hogy majd összejönnek, vagy újra együtt lesznek. Pedig a másik fél már mással van, vagy legalábbis vele nem akar semmilyen kapcsolatot. Ennek a hátterében lehet egy karmikus kapcsolat, az előző életek energiája, vagy csak egyszerűen erre fogják. Karma oldással lehet ezen a helyzeten javítani, de csak akkor, ha a ragaszkodó fél hajlandó a ragaszkodásának a „tárgyát” elengedni.

A karmikus kapcsolat mellett szokták még ezt arra fogni, hogy „szegénynek nagyon meg van sérülve a lelke”. Ez lehetséges, de te tényleg szeretnél együtt élni egy nagyon sérült lelkű emberrel, aki ráadásul nem is akar ezen a sérülésen javítani? Az is kifogás lehet, hogy „egy másik ember elvette tőlem, de engem szeret”. Hidd el, csak azt lehet elvinni, aki hagyja, akarja ezt. Ha valóban akarata ellen él egy másik emberrel, akkor az az ember gyenge akaratú, jellemtelen lenne. Szeretnél egy ilyen emberrel élni? Persze ilyenkor az jön, hogy „a másik kötő mágiát tett a páromra, azért tudta elvinni”. Úgy gondolom, hogy ehhez semmilyen kötő mágia nem elég. Tehát, ha valaki nem téged választ, akkor fölöslegesen ragaszkodsz hozzá, nem ő a te társad. Engedd el, és merj új életet kezdeni!

Mostanában sokan keresnek meg azzal, hogy valamit el akarnak érni, vagy valakivel együtt szeretnének lenni, és ehhez valamilyen mágiát szeretnének felhasználni. Rendkívül fontos, hogy felelős vagy azért, amit teszel, így felelős vagy a magad által csinált, vagy mágustól megrendelt mágiádért! A szerelmi kötés is fekete mágia, még akkor is, ha te szereted az illetőt, hiszen az ő akarata ellenére szeretnéd őt magadhoz láncolni. A szerelmi kötés egyébként sosem hoz létre szerelmet, és csak megmérgezi a kapcsolatot. Ráadásul a fekete mágia háromszorosan tér hozzád vissza, így háromszorosan mágiázod meg saját magadat. Ezek az erők rendkívül veszélyesek, nem szabad velük felelőtlenül bánni!

Véleményem szerint nincs semmi értelme a ragaszkodásnak. Ami már nem szolgálja az életedet, nem okoz örömöt, azt engedd el. Amit megkaphatsz az univerzumtól, azt meg fogod kapni. Szelíden és szeretettel vágyhatsz valamire, de ne ragaszkodj hozzá, ne légy görcsös. Fogalmazd meg a vágyaidat, aztán engedd el őket, hogy szabadon érkezhessenek meg hozzád, amikor annak itt van az ideje. Légy elfogadó a helyzeteiddel, kapcsolataiddal, ne akarj mindent te irányítani és megváltoztatni. Úgyis minden változásban van, ezért a változás jön magától. Örülj mindannak, ami a tiéd, légy hálás és boldog ezekkel. Foglalkozz minél többet önmagad megismerésével, kérj segítséget egy szakembertől, hogy felismerd, mit kell elengedned és miért ragaszkodsz olyan dolgokhoz, amelyek már nem szolgálnak téged.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Merj segítséget kérni, és varázsold teljesebbé az életedet!