A mai világban sajnos mindenki küzd legalább egy, de inkább több betegséggel. Már 1980-ban felfedezték, hogy a betegségek hátterében mindig lelki, érzelmi okok állnak, kivéve a mérgezés, sugárzás, baleset hatására kialakult fizikai elváltozások esetében. Azt is tudjuk már, hogy ha a betegségek kialakulását előidéző konfliktusokat, érzelmi elakadásokat, traumákat feltárjuk és gyógyítjuk, akkor az fizikai síkon is gyógyulást hoz. Erről bővebb információkat tudhatsz meg a biologika és az új germán medicina anyagaiból.

Öngyógyítás

Az is közismert, hogy a gondolataink és az érzéseink hozzák létre azt a világot, amelyben élünk. A saját kis belső, szűkebb környezeted világát is te teremted meg, és kollektív szinten pedig mindenki hozzájárul a jelenleg érzékelhető világunkhoz. Hogy a jövőben jobb világunk legyen, az egész emberiség boldogabban élhessen, ez a te gondolataidon és érzéseiden is múlik, felelős vagy érte! Nyilván nehéz globálisan gondolkodnod, ha rengeteg probléma, nehézség nyomasztja az életedet. Ezzel mindenki így van, pedig a gondolkodás és a hozzá kapcsolódó érzelmek megváltoztatásával szépen lassan a jövődet is meg tudod változtatni olyanná, amilyenné csak szeretnéd. Ha mindazt, amit el szeretnél érni el is képzeled, és képekben látod, az a legjobb!

A betegségek is épp ilyen módon javíthatóak, gyógyíthatóak. A gyógyító erő, és főleg az öngyógyító képesség mindenkiben benne rejlik. Hosszú évek alatt kialakított, berögzült, és jól begyakorolt gondolkodási sémákat azonban rendkívül nehéz letenni. A szemléletváltás nem könnyű, de mégis érdemes vele foglalkozni. Tanácsadásaim, jóslásaim, de akár még energetikai tisztításaim során is igyekszem a hozzám fordulók szemléletét átalakítani. Nem azért, mert csak én tudhatom a „tuti megoldást”, hiszen több jó megoldási lehetőségünk is van egy problémára. Egyszerűen csak kívülállóként jobban rá tudok látni egy helyzetre, nem vagyok belevonódva érzelmileg, nem blokkolja semmi a gondolkodásomat.

Energetikai tisztítások során feloldok blokkokat, letakarítom a negatív energiákat, helyre hozok problémás területeket, és látom a pozitív képeket. Ehhez a tevékenységhez mindig jó, ha van tanácsadás is, mert ilyenkor elmondom, hogy mit és milyen módon javítottam meg. Ezt az egészséges képet érdemes neked is vizualizálnod minden nap! Én finom energetikai változásokat indítok be a szervezetben, amelyek 3 nap alatt már jelentős változásokat tudnak kifejteni. A változások még 21 nap és 3 hónap múlva is nyomon követhetőek, még ekkor is okozhatnak változásokat benned. Én ebben az esetben katalizátorként működöm, egy nagyobb energetikai lökéssel újra indítok sok mindent, vagy épp a helyes irányba terelem a fizikai tested, lelked, szellemedet.

Vannak olyan emberek, akik a hitetlenségükkel, a félelmeikkel 3 nap alatt teljesen tönkre tudják tenni a munkámat a gondolkodásukkal, a labilis érzelmi viágukkal. A gyógyuláshoz hit kell, enélkül semmi sem működik! Ezt sajnos egyáltalán nem tudom én kivédeni, ez csak rajtad áll. Vannak olyan emberek, akik már a tisztítás alatt, vagy az azt követő rövid időn belül érzik a bennük lezajló változásokat. Megkönnyebbülnek, terhektől szabadulnak meg, könnyebbé válik a gondolkodásuk, eltűnnek a félelmeik. Így egyszerűbb számukra a pozitív gondolkodás és nyugodt érzelemvilág megtartása is. Egy energetikai tisztítás nagyon kevés, mert épp hogy csak a felszínről tudok ilyenkor egy réteg problémát leszedni. A hatásos eredményért ezt rendszeresen kell csinálni, mert a mélyebb rétegekből is felszínre kell hozni az elakadásokat.

A valóban és hatásos pozitív változások akkor fognak bekövetkezni az életedben, ha te magad úgy döntesz, hogy jobbra fordítod az életedet! Ehhez nagyon erős elköteleződés szükséges, és minden nap ennek a szellemében kell gondolkodnod, érezned és cselekedned! Az önsajnálat, a nyavalygás, a felelősség másra hárítása, a megoldásra törekvő cselekedetek hiánya semmit nem fog neked segíteni, ettől nem fog az életed megjavulni. Sem én, sem más segítő nem tud folyamatosan istápolni, minden nap arra ösztönözni, hogy akarj jobban, boldogabban élni. Sőt, a párod sem tudja ezt tenni. Ezt csak te tudod saját magad megtenni.

Azt tapasztalom, hogy a legtöbb ember nincs kapcsolatban a Teremtővel, még akkor sem, ha egyébként vallásos. Munkám során ezt a kapcsolatot igyekszem helyre hozni, összekapcsolni az illetőt a Teremtővel, a felsőbb világokkal, de utána ezt a kapcsolatot már neki kell ápolnia a hit segítségével. Az utóbbi időben többször volt olyan helyzet, hogy valakinek nem segíthettem, nem nyúlhattam bele az energetikai rendszerébe. Ennek az egyik oka, hogy valamit meg kell tanulnia a szenvedéséből, másik pedig, hogy valami olyan előző életi, karmikus tehet hordoz magában, hogy ez az élete „vezeklő élet”. Nem avatkozhatok bele, mert akkor én átveszem a karmáját, és mind a ketten cipelhetjük az ő terheit.

Nagyon fontosnak tartom, hogy akár tudjuk, akár nem, hogy milyen karmikus terheket cipelünk, igyekezzünk jó cselekedeteket véghez vinni, „vezekelni”. Jelen életi gondolataink, érzéseink és tetteink egy része is olyan, hogy nem árt őket rendezni jó cselekedettel. Elsősorban embertársainknak kell segíteni, de a Föld minden élő entitását óvhatjuk, szerethetjük. Sajnos, aki csak állatbarát, és az embereket elutasítja, elkerüli, megveti, az nem igazán oldja ezzel a karmáit, sőt jelen életi hibákat halmoz fel. Karmák ugyanis ember és ember között jönnek létre, így ezek feloldását is az emberi társadalomban kell véghez vinni! Minden véghez vitt jó cselekedetet pedig őszinte szívvel, szeretettel és örömteli felajánlásként kell megtenni, hogy az valóban „vezeklésként” hasson.

Összefoglalom, hogy az öngyógyításhoz mi szükséges:

  • hit és a Teremtővel való kapcsolat
  • szemléletváltás, pozitív gondolatok, érzések, képek, cselekedetek
  • minden nap abban a tudatban lenni, hogy mindig jobb jön, és képes vagy az életedet jó irányba változtatni
  • az érzelmi konfliktusok, blokkok, traumák feltárása és kezelése
  • segíteni minden embernek és élő entitásnak, hogy a jelen éleit és a karmikus hibás tettek feloldódhassanak

Higgy önmagadban, a benned lévő belső erőben, a Teremtőben, és ha a szíved tiszta, őszinte szeretettel vagy minden iránt, akkor testben, lélekben meggyógyíthatod saját magadat! Sosem vagy egyedül, és minden, amit teszel, hatással van rád és a világra is!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Merj segítséget kérni, és varázsold teljesebbé az életedet!