Több éves spirituális tanácsadói és segítői munkám során rengeteg emberrel dolgoztam már. A legtöbben jóslást vagy energetikai tisztítást kérnek. A tisztítások alkalmával temérdek átkot, rontást, mágiát szedek le mindenkiről. Ahogyan én magam is fejlődöm, erősödöm, tanulok, egyre több negatív dologra kapok rálátást, és így többet is tudok leszedni ezekből. A nagy mennyiségű negatív energiákon sokan meglepődnek, pedig több energetikai támadás is érhet minket egy nap alatt. Ezekhez hozzákapcsolódnak azok a negatív hatások, amelyeket mi magunk hozunk létre az életünkben.

Önátkok és pokolbeli szerződések

A másoktól érkező negítív energiákat csak a saját szeretetünkkel tudjuk kivédeni. Hiszen ezek alacsony rezgésű energiák, a szeretet pedig magas rezgésű. Így gyakorlatilag az alacsony szintű behatások elsiklanak amellett az ember mellett, aki magas rezgésszinten, jó lelki állapotban és szeretetben éli az életét. Nyilván egy fekete mágus által készített fekete mágia, vagy egy nagyon erős átok, rontás, biztos, hogy be fog találni, és tönkre teheti az energia rendszerünket. Általában ezektől a támadásoktól az energia rendszer megsérül, szétesik, képtelen lesz a gyengébb támadásokat is kivédeni. Ezért célszerű az energetikai tisztításokat rendszeresen, kb. negyed évente megismételni.

Nem foghatod azonban mindig másokra azt, hogy energetikailag rossz állapotba kerülsz. Te magad is jelentős károkat tudsz okozni a saját energia rendszeredben és az egész életedben.

Szinte már elcsépelt dolognak tűnik, hogy mindig gondolkodj pozitívan és kerüld a negítív gondolatokat. Természetesen mindenkinek felszínre kerülnek időnként negatív gondolatok, érzések, amelyeket érdemes nagyon gyorsan kezelni. A pozitív gondolkodás valójában nem más, mint megoldásban gondolkodni. A pozitívan gondolkodó ember a nehéz élethelyzetben nem kezd el siránkozni, másokat hibáztatni a kialakult állapotért. Ezzel tulajdonképpen már felelősséget is vállal a saját életéért, döntéseiért, tetteiért. Felméri a nehéz helyzeteket és a gondolkodását azok megoldása felé irányítja. Majd saját felelőssége tudatában kiválasztja a számára legmegfelelőbb megoldást, dönt és cselekszik. A felszínre jövő negatív gondolataidat tehát ismerd fel, és kezdj el a megoldási lehetőségeken gondolkodni! A lehető legjobb megoldás megtalálása érdekében érdemes tanácsadóhoz fordulni.

Amikor a negatív gondolatokhoz önvád, saját maga iránt érzett harag, düh is kapcsolódik, akkor az illető saját magát átkozza meg. Természetesen nagyon fontos, hogy adott helyzetben felismerd, hogy hibáztál, rossz döntést hoztál, de emiatt nem kell, hogy haragudj saját magadra. Amikor döntést hozol, akkor egy adott lelki-szellemi fejlettségi szinten vagy, és ennek megfelelő döntést tudsz csak hozni. Közben fejlődsz, és visszatekintve ennek hatására tudod felismerni, hogy korábban hibáztál. De ezt már csak a fejlettebb állapotról visszanézve látod meg, tehát ne átkozd magad a korábbi döntésed miatt. Inkább örülnöd kell, hogy felismerted a hibádat, és légy bátor, ha meg kell változtatnod a korábbi döntésedet.

Komoly problémát okoz, amikor valaki a jelen életében a tudta nélkül pokolbéli szerződéseket köt az ördöggel. Ezeket elég nehéz leszedni, mert le kell menni értük a pokolba, ami rendkívül veszélyes művelet a jól felkészült spirituális szakembernek is. Nem kell a sötét oldalra átállnod ahhoz, hogy az ördöggel köss néhány szerződést. Aki a sötét oldallal, az ördöggel szövetkezik, annak sok száz ilyen szerződése jön létre. Tudtodon kívül úgy köthetsz szerződést az ördöggel, hogy kérsz valamit, és azt nem a Teremtő, az Isten fogja teljesíteni, hanem az ördög, és már kész is a szerződés. Ehhez az is kell, hogy minden áron meg akarod kapni azt a dolgot (pl. párkapcsolatot, munkát, házat, sikert, elismerést), akkor is, ha az valamiért nincs benne az életed tervében, nincs szükséged rá. Ezért nagyon fontos, hogy úgy kérj valamit, hogy „legyen a Teremtő szándéka szerint”. Így lehet, hogy nem fog úgy és akkor beteljesülni a kérésed, de legalább nem ártasz vele senkinek sem. Ilyenkor nem ragaszkodsz a kérésedhez, hanem elengeded azt, és a megvalósulását a Teremtőre bízod, és nem aggódsz, hogy az valójában beteljesül-e.

Ha úgy érzed, hogy az életedben sok a nehézség, akkor mindenképp érdemes megnézni, hogy ennek mi az oka. Az energetikai tisztítások érintik a testet, a lelket és a szellemi részeket is. Mindig személyre szabott, mert aktuálisan a tisztítás legfontosabb elemeit használom a lehető legjobb hatás elérésére. Az eredmény szempontjából nem mindegy, hogy egy nagyon rossz testi-lelki-szellemi állapotban lévő embert kell olyan állapotba hozni, hogy még életbe maradjon, vagy a jó állapotból magasabb szintre kell valakit emelni.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!