Örömteli, hogy egyre többen foglalkoznak a spiritualitással, az ezotériával és bátrabban kérnek segítséget az emberek. Valakinek nem könnyű megnyílnia egy másik embernek, más pedig szívesen elmeséli az élete történéseit. Mindenki más, másként működik, és nekünk segítőknek pedig érdemes igazodni a hozzánk fordulók igényeihez, mentalitásához. Hiszen csak úgy lehet valakit támogatni, ha ráhangolódunk és szeretettel fordulunk feléje.

Mégis most szeretném néhány olyan helyzetre, gondolkodásmódra, hitrendszerre felhívni a figyelmedet, ami félre viheti a segítő munkáját. Nem kell ezeket hibaként elkönyvelni, de figyelj oda, hogy te ne ilyen módon gondolkodj!

Önámítás és téves hitrendszerek

A probléma alapvetően a téves hitrendszerekkel és a saját magad ámításával, az önbecsapással van. Ez nem nekem okoz problémát, hanem neked, mert jelentősen csökkenti a munkám hatékonyságát. Melyek ezek az önbecsapások és téves hitrendszerek?

 • Amit össszeszedtél 20-30-40-50 év alatt érzelmi blokkot, negatív energiát, átkot, rontást, mágiát, félelmet, azt általában nem lehet egyetlen energetikai tisztítással feloldani, leszedni. Azzal még csak a felszínt kapargattam meg. Azért, hogy az életed jelentősen változzon, ahhoz sokkal több tisztítás, munka kell. Csak rétegenként lehet haladni, egyre mélyebbre, és nem lehet mindent egyszerre feloldani, mert nem tudná a fizikai tested követni a változásokat.
 • A tanácsadásnál, jóslásnál, energetikai tisztításnál, oldásnál nem ér véget ott a munka, ahol én befejeztem. Neked is tenned kell magadért! Jóslásnál, tanácsadásnál általában javaslok olyan gyakorlatokat, amelyek közelebb visznek a boldogsághoz. Ezeket érdemes elvégezned. Tisztításnál, oldásnál is éppen azért van a tanácsadás, hogy felhívjam a figyelmed olyan dolgokra, amelyeken változtatnod kell.
 • Én általában 2 órát dolgozom egy emberrel, havonta egyszer. A hónap többi napján, a fennmaradó időben neked kell magadon dolgoznod folyamatosan. Kérhetsz ebben segítséget, lehetőség van arra, hogy folyamatosabban nyomon kövessem az életedet, segítselek. A döntéseket azonban mindig neked kell meghoznod, amiért felelősséget is kell vállalnod. Az életedet neked kell irányítani és szervezni.
 • Ne másokat hibáztass az életed nehézségeiért, mert azzal kiadod a kezedből az életed irányítását! Annak sincs van értelme, hogy azt viszgáljuk, ki ártott neked, ki tett rád fekete mágiát, mert ezzel sem jutunk előrrébb. Azzal foglalkozz, hogy a nehézségeket megold, hogy fejlődj, szeress és magasabb rezgésszintre kerülj! Az energetikai támadásokat a folyamatosan fenntartott magas rezgésszinttel lehet kivédeni. Minden más védelem csak időleges és más által tönkre tehető.
 • A gondolataiddal, az érzéseiddel teremted meg a saját világodat. Ezért nagyon fontos, hogy a tanácsadást vagy a tisztítást követően átalakítsd a gondolkodásodat. Hiába segítek neked, szedem le a negatív energiákat, ha pár nap alatt a félelmeiddel, a gondolataiddal újra teremted azokat. Ezért mindig igyekszem másféle szemléletet adni a hozzám fordulóknak. Az új gondolatokat, nézeteket azonban mindenkinek be kell illesztenie a saját világába, hitrendszerébe, és ki kell szednie azokat, amelyek már nem szolgálják őt.
 • Mindenkinek a feltétel nélküli elfogadás és szeretet újtán kell előre lépdelnie. Aki haraggal, dühvel, félelmekkel, bosszúval akarja a nehézségeket megoldani, az egyre nehezebb, fájdalmasabb megéléseket fog megtapasztalni. Aki pedig fekete mágiával, szerelmi kötéssel, vagy egyéb varázslattal próbál előnyhöz jutni, vagy a helyzetét javítani, az nem csak erre az életére fog negatívan kihatni.
 • A legjobb kommunikációban is lehetnek félreértések. Igyekszem figyelni arra, hogy az adott információt mennyire érted, mennyire tudod beilleszteni a saját gondolkodásodba. Mégis sokszor tapasztalom, hogy az elmondottakat úgy értelmezik, ahogy az adott helyzetnek megfelelelően jó nekik. Ezért mondok nagyon sok példát, elsősorban a saját életemből, hogy ne mást „bezséljek ki”, még ha név nélkül is mondanám. Ha a kapott információt valaki a saját igényének megfelelően átfordítja, az az egyik legnagyobb önbecsapás. Amikor az illető azt hallja meg az elmondottakból, amit akar. Ami nem erősíti a hitrendszerét, azt kiszelektálja.
 • Van olyan, hogy egy adott helyzetre még nincs megoldás, nem vagy döntési vagy lépési helyzetben. Az is előfordul, hogy Tarot kártyával sem lehet egy helyzetre egészen pontosan rálátni, mert még valami tanulságot meg kell élned, ezért nem fedik fel előttünk. Ilyenkor várni kell, és a lehető legjobban kezelni a többi helyzetet, amire információt kaptál.
 • Az emberi kapcsolatok, és főleg a párkapcsolat nagyon nehezen befolyásolható terület. Abban ugyanis minden félnek akarnia kell azt, amit te akarsz. Lehet oldani, tisztítani arról az oldalról, ami téged érint, de a msáik ember energia rendszerébe, gondolkodásába, érzelmeibe beleavatkozni nincs jogunk, mert az fekete mágia lenne. Így az emberi kapcsolatokban biztos dolgokat kijelenteni nem könnyű, mert sok tényező befolyásolja és változhat. Ha nincsenek pozitív eredmények a párkapcsolatban, akkor vagy nem azzal az emberrel kell együtt lenned, vagy még nincs itt az ideje.
 • Rendkívül fontos, hogy az egész életed során összegyűlt érzelmi blokkokkal, fájdalmakkal, traumákkal folyamatosan foglalkozz. Felszínre kell ezeket hozni, és fel kell oldani. Ez nagyon összetett és nehéz munka, ehhez mindenképp kell szakember segítsége. Ezek kezelése nélkül a lelki fejlődésed egy helyben toporog, és azt fogod tapasztalni, hogy az emberek folyamatosan bántanak téged. Pedig ez nem így van, csak nem lettek még kiszedve azok a „tüskéid”, amelyek fájdalmat generálnak benned. Az önismeretben ez a legfontosabb feladatod!
 • Az energiák folyamatosan változnak, és a folyamatokhoz idő kell. Van, ami gyorsan látható eredményeket hoz, van, ami nem. A te hited is szükséges hozzá, hogy az általam elindított folyamat ne akadjon el. Hittel és pozitív gondolatokkal, érzelmekkel kell nyomon követned az életed eseményeit. A hitetlenség és a negatív gondolatok rombolják az elindított pozitív folyamatokat. Ha hosszú időt vesz igénybe, akkor se csüggedj, mert ezek a folyamatok évekig is elhúzódhatnak. Valamit meg kell fejlődnöd ez idő alatt, fel kell ismerned, azért nem jön olyan gyorsan a pozitív eredmény.

Kérlek, vizsgáld meg, jellemző-e rád ebből valami, és gondold át ezeket. Mindig jó, ha pozitívan gondolkodsz, ami nem jelent mást, mint hogy az adott helyzetben, problémával kapcsolatban a megoldásokat keresed. Egyedül viszont nagyon nehéz rálátni ezekre a megoldásokra.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Merj segítséget kérni, és varázsold teljesebbé az életedet!