Az én életem, a mindennapi munkám a negatív energiák leküzdéséről, helyretételéről szól. Tudom, kevesen vannak így ezzel, és ez rendben is van. Viszont nagyon fontosnak tartom, hogy mindenki felismerje, érezze, hogy mikor szükséges szakemberhez fordulnia, mert túl sok energetikai támadás érte.

Ennek a blogcikknek az az apropója, hogy elkészült és elérhetővé vált számotokra a „Honnan tudod, hogy átok, rontás mágia van rajtad, otthonodon?” című e-book-om, amelyet megkapsz tőlem, ha feliratkozol a hírlevelemre.

Mivel A/4-es méretben készült, ki is nyomtathatod magadnak. Örömmel veszem, ha megírod róla a véleményedet e-mail-ben. A kritikából tudok tanulni, ami pedig tetszett, azt igyekszem máskor is úgy csinálni.

Nagyon kevesen érzékelik a rajtuk vagy az otthonukon lévő negatív energiákat, pedig ezek rontják:

  • fizikai, egészségi állapotodat,
  • mentális, érzelmi állapotodat,
  • annak fügvényében, hogy mire készül, rossz hatással van a munkádra, sikeredre, anyagi helyzetedre, emberi kapcsolataidra, párkapcsolatodra és még sok mindenre.

Az egyik kedves ügyfelem elmondta, hogy ő sem tudta, hogy mi a baja, addig, amíg le nem tisztítottam. Az energetikai tisztítást követően viszont sikerült az életét megfelelő kerékvágásba terelnie, nagyon sokat fejlődött és változott. Igazán büszke vagyok rá, hiszen nem csak azt várta, hogy én oldjam meg a problémáit, hanem ő is elvégezte a maga feladatát az élete jobbra fordítása érdekében!

Iratkozz fel a hírlevélre, töltsd le majd olvasd el az e-book-ot, és ismerd fel a negatív energiákat magadon, vagy az otthonodon! A felismerést követően lépj minél hamarabb, és kérj egy energetikai tisztítást akár személyesen, vagy távban. Hiszen nincs értelme tovább szenvedni és hátráltatni a saját életedet. Ezt követően jöhetnek az új tervek, az új életkezdet!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!