Egyéni tanácsadásaim során egyre többen keresnek meg azzal, hogy a jelenlegi munkájukban nagyon nem érzik jól magukat. Szeretnének valami mást csinálni, de igazából nem tudják, hogy mit. Vagy, ha tudják is, hogy mit csinálnának, nem tudják, hogy ennek van-e létjogosultsága, belevághatnak-e, vagy hogyan működtessék az elindított álmukat. Valaki alkalmazottként keres új munkát, de egyre többen vannak, akik valamilyen vállalkozásba szeretnének belevágni. Mivel én is vállalkozó vagyok, így végzek spirituális vállalkozói tanácsadást is, és átadom az ilyen irányú tapasztalataimat.

Merj nagyot álmodni!

A leszületésed előtt létre hoztál egy tervet, amelyben az is szerepel, hogy mit fogsz majd csinálni, mivel fogsz foglalkozni. Ezt a tervet azonban a leszületéskor elfelejted, amikor keresztül mész a felejtés fátylán. Időről-időre felsejlenek ennek a tervnek az éppen aktuális elemei megérzések, sugallatok formájában. Ezekre az apró jelekre, gondolatokra azonban nagyon nehéz odafigyelni, mert általában átsiklasz felette. Pedig, ha észre vennéd, és eszerint cselekednél, valóra tudnád váltani az álmaidat, és boldog lehetnél! A szívből jövő és átgondolt vágy, terv mindig jó, ezért merj nagyot álmodni! Egy idő után, ha nem az előre megírt terved szerint haladsz, elkezd egyre több nehézség belépni az életedbe. Minél később változtatsz az életeden, és nem térsz a saját utadra, annál több és keményebb nehézség zúdul a nyakadba! Ezért, ha a úgy érzed, hogy valami nincs rendben az életedben, akkor érdemes ezeket az okokat minél előbb feltárni.

Tanácsadás keretében akár csak beszélgetés útján, akár Tarot kártya segítségével fel lehet mérni, hogy hol van a probléma, mit kellene megváltoztatnod az életedben, és merre visz az utad. Mindig érdemes olyan tevékenységet választanod, amit szeretsz csinálni, és a munkát, a tevékenységet ehhez igazítani. Hiszen 8-10-12 órát is eltöltesz a munkahelyeden, ami a napod legnagyobb részét teszi ki. Ezért egyáltalán nem mindegy, hogy szereted-e azt, amivel ennyi időt eltöltesz. Emellett mindenki nagyon jó valamiben, amihez ő ért a legjobban, tehetsége van rá. A tehetséget pedig nincs értelme elpazarolni! Ez is a Teremtő tervének a része, és pont a te speciális tudásod, képességed szükséges a teljes terv végrehajtásához. Ha azt teszed, amiben a legjobb vagy, akkor sikeres leszel, az pedig növeli az önbizalmadat. Emiatt érdemes feltárni az életutat, amelynek rengeteg eszköze lehet, az asztrológiai elemzés is sokat segíthet ebben, én a beszélgetést és a Tarot kártyát használom ennek a kibogozására is. Ha az utadra kerülsz, természetesen akkor is jönnek majd nehézségek az életedben, de ezek már más jellegűek lesznek, más szinten jelennek meg, de ezek  is kezelhetőek.

A személyiség függvénye, hogy ki miben érzi jól magát, és az is, hogy vállalkozó kedvű vagy-e, vagy inkább a biztosabb alkalmazotti létet választod. Mind a kettő hordoz magában pozitív és negatív aspektusokat. Én 17 évet dolgoztam alkalmazottként, amelyből sokat tanultam, és már 2,5 éve vagyok vállalkozó, ami szintén rengeteg felismeréssel járt. Aki az egyikből a másikba akar átlépni, annak a személyiségén is változtatni kell, hiszen alkalmazotti szemlélettel, gondolkodással nem lehet vállalkozást vezetni. Ha már tudod, hogy mivel szeretnél foglalkozni, akkor is nagyon sok egyéb tényezőt meg lehet nézni Tarot kártyával, amely nem csak jós, hanem önismereti eszköz is. Aki alkalmazottként akar dolgozni, annak meg kell találni a a számára megfelelő munkahelyet, és a váltások körül lehet inkább segítséget nyújtani, illetve a nehézségek kezelésében.

Vállalkozói és vállalkozási tanácsadás keretében meg lehet nézni nagyon sok mindent. Ez nyilván attól is függ, hogy épp most akarsz vállalkozást indítani, vagy már van is vállalkozásod, ez milyen méretű, hány ember dolgozik benne. Itt is akkor szoktak segítséget kérni tőlem, ha valami gond van a vállalkozással, nem megy olyan jól, vagy egy nagyobb fejlesztés, változtatás előtt állnak. Mit is lehet kezdeni egy vállalkozóval, vállalkozással?

  • a vállalkozó személyiségében milyen tényezők akadályozzák a sikert, mit kellene megváltoztatni,
  • ha van munkatársa, akkor ők hogyan állnak a munkához, mennyire lehet rájuk számítani, kit milyen munkával lehet megbízni, jó vagy rossz hatással van-e az illető a cég helyzetére, fejlődésére,
  • a vállalkozóra sok átok, rontás, mágia kerülhet, amely hatással lesz a magánéletére és a munkájára is, ezeket érdemes letisztítani,
  • a vállalkozás nagy felületen jelenik meg, ezért rengeteg átok, rontás, mágia kerülhet rá, ezeket is le lehet tisztítani,
  • lehetnek érzelmi blokkok is a vállalkozóban és a munkatársakban is a munkával, a céggel kapcsolatban, ezeket is lehet oldani, rendezni,
  • megnézhető, hogy a vállalkozás, mint létrehozott élő entitás mit szeretne képviselni, milyen színek, formák, ábrák, logó kapcsolódik hozzá, amely az ügyfelekben pozitív hatást kelt.

Nagyon fontosnak tartom azt, hogy mindenki a neki legmegfelelőbb úton járjon, beteljesítse az életfeladatát, lélekben, szellemben fejlődjön. Bármilyen álmod is legyen, azt igyekezz megvalósítani, hogy elégedett és boldog ember legyél! Ebben minden tudásommal segítelek téged, mert a külső szemlélő segítsége rengeteget tud lendíteni azon, hogy belevágj, véghez vidd. Mindig őszinte vagyok, ha úgy érzem, hogy valami nem lesz jó, azt is el fogom mondani, figyelmeztetlek a nehézségekre, akadályokra, buktatókra. Merj nagyot álmodni, és mindezt meg is valósítani, mert ez a boldogság kulcsa!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!