A tudósok szerint a kézzel fogható, látható világ csupán 4%-a a világnak. Ez meghökkentő és elgondolkodtató számadat, ha jól belegondolsz. Mi tartozik bele a 96%-ba, amit nem látunk, és talán nem is érzékelünk? Véleményem szerint ide tartoznak a szellemlények, entitások, energiák. A szellemlények közé tartoznak a meghalt emberek itt ragadt lelke, ami sem az élőknek, sem az itt maradtaknak nem jó. Az állatoknak csoportlelkük van, ezért ők nem ragadnak itt, visszatérnek a csoportjukba. Csak az emberek, vagy annál magasabb dimenziós lényeknek van önálló lelkük.

Meghalt lelkek elküldése

Mi okozhatja azt, hogy a test halála után a lélek és a szellem a Földön, a 3. dimenzióban ragad?

 • nem természetes módon távozott az élők sorából, megölték, öngyilkos lett, háborúban esett el, baleset érte, szörnyethalt, túl sok volt a  méreganyag a szervezetében
 • fekete mágia okozta a halálát
 • valamit nem tudott lerendezni, igazságtalanságot élt meg
 • nagyon kötődik egy vagy több személyhez, aggódik, hogy tudnak-e nélküle boldogulni
 • szerettei nem akarják elengedni, azt akarják, hogy mindig velük maradjon
 • nagyon kötődik az anyagi világhoz, a vagyonához, az otthonához, erős a birtoklási vágya
 • valamiért nem hiszi el, hogy meghalt

Ha jól belegondolunk, a mai világban szinte mindenkire igaz lehet a felsorolás valamelyik tétele. A földi síkon, a 3. dimenzióban rekedt lelkek több száz évig is itt maradhatnak. Amikor meghal valaki, akkor kinyílik egy „kapu”, amelyen keresztül elhagyhatja ezt a dimenziót, hogy átléphessen a köztes térbe. A köztes térben 49 napig marad, ez idő alatt szembenéz az életével, és elbírálják, hogy hová fog kerülni. A döntést követően újabb kapu nyílik, és a megfelelő helyre kerül. Ezek a kapuk csak rövid ideig vannak nyitva, és ha akkor nem megy át rajtuk, akkor itt ragad. A kapu bezárulása után már csak segítséggel tud átjuni, mivel az újbóli kapunyitáshoz nagyon sok energia szükséges.

A meghalt lelkeknek nincs ennyi energiájuk, így nem képesek saját maguknak vagy akár társaiknak kaput nyitni. Ezt csak élő emberek tudják megtenni, és csak azok, akiknek erre képességük van. Energetikai tisztítások során volt olyan, aki szerette volna, ha a meghalt szerette szelleme mindig vele marad, és kérte, ne küldjem el. Sajnos ez elég káros az élőkre nézve, mert az itt rekedt lelkek az élőktől vonnak el energiát. Mindegy, hogy egy személyre, vagy a házra kapcsolódnak rá, az ott élők energiát fognak veszíteni.

Honnan tudhatod, hogy egy szellemlény, egy itt rekedt lélek van a közeledben?

 • fáradékonyság, levertség, kedvtelenség
 • irreális félelmek, szorongások megjelenése
 • feszült emberi kapcsolatok, veszekedések
 • hideg érzet
 • valaki jelenlétének az érzése
 • irreális fájdalom érzések
 • irreális betegségek, elhunyt családtag betegségének megjelenése az élő hozzátartozón

Mindenkinek fontos, hogy az itt rekedt lelkek a nekik legmegfelelőbb helyre kerüljenek, ezért nem elég felismerni a jelenlétüket, hanem azt kezelni is kell. Számtalan alkalommal választottam már le emberről, házról itt rekedt szellemet, és küldtem a megfelelő helyre. Novemberben néhány temetőt is megtisztítottunk, ami érezhető energetikai változásokat hozott a területre.

A lelkek elküldése nem olyan bonyolult dolog, de mivel égi és pokolbeli kapukat kell megnyitni és bezárni, ezért ne kezdjen hozzá senki, ha nem tudja, hogyan kell csinálni. Előfordul, hogy csak abban az esetben lehet a meghalt hozzátartozót átjuttatni másik dimenzióba, ha előtte letisztítom a lelkét. Ez kb. 1 órás energetikai munka, de ennek hatására a lélek letisztul, és kevesebb terhet, karmát visz át a következő életekbe. A haldokló embereknél is hasonló hatást lehet elérni. Sajnos, a lélek és a szellem a halál előtt 9 hónappal már eldönti, hogy elmegy, így a haldoklás fázisában már nem lehet itt tartani.

Ha úgy érzed, hogy az elhunyt hozzátartozód nem tudott eltávozni, vagy rád akaszkodott egy vagy több meghalt lélek, akkor mindenképp kérj segítséget! A fent felsorolt tünetek jelentkezhetnek, de ezeken túl még komolyabb problémákat is tudnak okozni az életedben.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!