Az írás első felében elolvashattad, miért értékes minden teremtmény a Földön, sőt az Univerzumban. Hiszem mind ugyanarra a Teremtőre vagyunk felfűzve, az ő energiáját hordozzuk magunkban.

Megérdemled az örömteli életet! 2. – Romboló élethelyzetek

A hibázás: jogodban áll hibázni! Bármely helyzetben előfordulhat, hogy hibát követsz el. Ez még nem tragédia. A hibák azért kellenek, hogy tanulj belőlük, ez segíti a lélek fejlődésedet. Akkor van baj, ha nem tanulsz a hibáidból, és ugyanazt a tévedést többször is elköveted, illetve, hogy nem vállalod a tévedésed következményeit. Más emberek felhívhatják a figyelmedet arra, hogy tévedsz, vagy hibázol. Ezt azonban csak szeretettel, elfogadással és támogatással tehetik meg. Aki csúnyán letámad, bánt egy ilyen helyzetben, abban az emberben nem sok szeretet van feléd, és ez tulajdonképpen egy energetikai támadás, amit érdemes energetikailag kitisztítani az asztrális teredből, különben bajt okoz. Ezekből a helyzetekből is lehet tanulni, de ne engedd, hogy mindez rombolja az önértékelésedet!

Mivel a Teremtő szemszögéből mindig tökéletes vagy azon a fejlettségi szinten, ahol épp vagy, más ember nem ítélheti ezt meg. Nem mondhatja rád a párod, a főnököd, a barátod, hogy te értéktelen vagy, mert ő ezt nem döntheti el. Ezek azok a romboló emberi kapcsolatok, amelyekben nem szabad benne maradni. Tudom, nem könnyű a lépés, és csak akkor sikerül, ha már lélekben felerősödtél, és meg mered tenni, érzel magadban elég erőt, bátorságot. A szeretet és annak gyakorlati megvalósítása szempontjából azok az emberek, akik másokat bántanak, megaláznak, lehúznak nagyon alacsony szinten vannak. Általában a bántalmazó személy olyan sérüléseket szenvedett el, hogy ilyen módon szocializálódott, és nem képes szeretni. Tulajdonképpen ő is segítségre szorul, de ez nem jogosítja fel arra, hogy valakit bántson, a sérelmeit máson verje le!

Sok megfigyeltem, hogy – álalában a nők – szeretnék az ilyen embereket megmenteni, kifogásokat keresnek a durva, bántó, megalázó viselkedésükre. Pedig ennek a mentegetőzésnek és megmentésnek semmi értelme nincs. Hiszen a bántalmazó személy pont abból nyeri az erejét, hogy van egy áldozata, akit bánthat, akinek sérült az önértékelése, és tűrni fogja ezt neki. Az ilyen ember nem kér a megmentésből, hanem a lehető legtovább szipolyozza az áldozatát, és közben fenntartja a saját áldozatiságának a látszatát a másik ember felé. Akit bármilyen szóbeli, lelki, fizikai, szexuális bántalmazás ér, tudjon róla, hogy az önértékelésével van baj. A másik ember csak áldozatot keres, ha te erős vagy, akkor távább megy, másik „alanyt” keres. A sorozatos bántások viszont tovább rombolják az amúgy is alacsony önértékelésű emberek önbizalmát, így egyre kiszolgáltatottabbak lesznek, és egyre több fájdalmas helyzetet fognak megélni.

Értsd meg, hogy te is értékes vagy, és jogod van a boldog élethez! Senki sem teheti ezt tönkre, csak a te engedélyeddel. Az engedélyt azzal adod meg, hogy tovább folytatod a romboló kapcsolatot, és nem lépsz ki belőle. Tudom én, hogy ezt félelem motiválja, de hát a félelem nem szeretetalapú! Aki az élete bármely területén ilyen kapcsolatokat él meg, és szeretne ezen változtatni, annak helyre kell tennie az önértékelését. Az önismeret, önmunka pedig nem nagyon megy segítség nélkül, érdemes megkeresni egy szakembert. Az önismeret, a saját működésünk feltárása amúgy is fontos a lelki-szellemi fejlődéshez és spiritualitáshoz is. Ez mindig jó befektetés! A fejlődést segítik a felismerések, a rossz energiák levágása, megszüntetése, a lélek felerősítése. Ha ilyen, vagy más jellegű problémád van, várlak szeretettel egyéni konzultációimra!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra