Egyéni konzultációim, tanácsadásaim során nagyon sok jó, értékes emberrel találkozom. Mégis kiderül, hogy valami gond van vagy a párkapcsolatában, vagy a munkahelyén, vagy az emberi kapcsolataiban, vagy a családi kapcsolataiban, vagy az életének más területén. Miért van ez így? Egyetlen mondatban megfogalmazva, a háttérben szinte mindig az önbizalom hiánya, az alacsony önértékelés áll. Nézzük meg ezt egy kicsit részletesebben.

Megérdemled az örömteli életet! 1. – Értékes vagy!

A legfontosabb alapelv: Minden emberi lélek egy bizonyos céllal születik ide a Földre, egy fogaskerék a Teremtő tervében. Ezt a feladatot, amit a Teremtő rábízott, csak ő tudja úgy beteljesíteni, ahogy kell. Ennél fogva minden ember különleges, egyedi és értékes! TE IS! Tehát senki sem értéktelen, hiszen a Transzcendens tudatmező, a Teremtő szikráját, részecskéjét hordozza magában. Ezért a Teremtő részeként mindenki tökéletes, úgy ahogy van. Ezért senkinek sem kellene magát azzal ostorozni, hogy miért nem ilyen, vagy olyan.

Az emberi élet feladatai: 1. tapasztalások során önmagát megismerni, eközben lélekben, szellemben fejlődni, 2. boldog lenni. Mivel egyek vagyunk a Teremtővel, és minden élő és élettelennek tűnű teremtményével, így az ömegismerés egyenlő a Teremtő megismerésével. Mivel a Teremtő nem tud a fizikai világban tapasztalni, ezért létrehozta a teremtményeit, akik tapasztalásokat szereznek, és ezeket továbbítják a Teremtőnek, aki ez által fejlődik. A fejlődés természetesen egyfelől tudás, gondolkodás beli, megérteni a világ működését, másfelől pedig személyiségbeli, a szeretet gyakorlati megvalósítása felé kellene haladni.

Boldognak lenni könnyűnek tűnik, mégis a velünk együtt tanuló emberi lélektestvéreink és mi magunk is gondoskodunk fájdalmas és örömteli megélésekről is. Na persze, ez oda-vissza történik, ezért senki se gondolja magát szentnek. A gondolatainkkal és érzéseinkkel folyamatosan létrehozzuk és fenntartjuk a mennyet és a poklot. A gondolatok és érzések betöltődnek a kollektív tudattalanba, és ebből az energiamezőből újra és újra le is töltjük ezt az információt. Ezért kár másokra mutogatni, hogy „miattad vagyok boldogtalan”. Hiszen az adott érzelmi állapotunk függvényében mi magunk hívjuk le és töltjük vissza a tudattalanba az éppen akutális érzéseket, szituációkat. Ezért a boldogság tulajdonképpen döntés kérdése, mi döntünk, hogy milyen érzéseket és gondolatokat engedünk meg magunknak, miket hívunk le, vagy töltünk bele a „közösbe”.

A fejlődés igénye szerint mindenkinek törekednie kellene arra, hogy a saját személyiségét, gondolkodását, érzelemvilágát csiszolja és a lehető legjobbat hozza ki magából. Ez nem csupán a hivatásra értendő, hanem az emberi tényezőkre is. A fejlődés pedig mindig fokozatos, egyik lépést követi a másik, és azért sem kell magadra haragudnod, ha ez a haladás nem olyan látványos. Egyszerűen most épp ezen a szinten vagy, de törekszel rá, hogy előbbre lépj. Közben pedig értékeled azokat a lépéseket, amiket már megtettél, és légy büszke magadra, sőt, szeretsd magadat emiatt! Minden apró lépésnek jelentősége és értéke van.

Sose várd, hogy majd valaki megoldja az életedet, egy csettintéssel elvarázsolja a problémáidat! Sem az anyalok, sem a pozitív földönkívüliek, sem más ember, sem más látható vagy láthatatlan entitás nem fog téged kihúzni a „gödörből”. A magasabb denzitásba lépést sem fogja helyetted senki megcsinálni. Viszont segítséget mindig kérhetsz, emberektől és más segítőktől is. De a lépéseket mindig neked kell megtenni. Neked kell az életed irányítását a kezedbe venni, döntéseket hozni, cselekedni! Senki sem teheti ezt meg helyetted. Ha úgy érzed, hogy sok a nehézség az életedben, nem vagy az utadon, nem fejlődsz, nincs boldogság az életedben, akkor keress meg egy szakembert, aki segít neked az önértékelésedet megfelelő irányba mozdítani.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra