Amikor megszületünk, egy gyönyörű, társakkal teli világot kell otthagynunk, ahol minden fény és tisztaság. A születésünket hozzánk hasonló lelkek segítik, mellettünk állnak és támogatnak. Sokszor valamilyen sérülés miatt ők nem tudnak visszatérni az otthonukba, valahol a két világ között rekednek. A megszületett kis ember pedig keresi őket ebben az idegen világban, ahol minden hideg és hangos. Ezért mindenkinek a szívében van egy kis magányosság, hiányérzet, mert a társai nincsenek mellette, úgy érezheti, hogy magára hagyták.

Létezik-e hozzád hasonló lélek?

A földi élet nem könnyű, hiszen ez egy tanító bolygó. Számos feladattal érkezünk ide, amelyeket a leszületéskor elfelejtünk, mégis valahogy teljesítenünk kell. A fizikai testünk nehézkes és viszonylag könnyen elromlik, ez sok mindenben korlátoz minket. A lélek és a szellem örök, határtalan képességekkel rendelkezik, hiszen a Teremtő lelkének egy részét hordozza magában. Viszont a testbe zárt lélek jelentősen korlátozott, de a képességei kitágíthatóak a szellemi, lelki fejlődés, tanulás, a spirituálitás segítségével. Segítőként vagy éppen megoldandó feladatként, tanítóként társulnak hozzánk az előző életekből ismert más emberi lelkek. Mivel az előző életekre nem látunk rá, ezért sokszor nehézséget okoz, hogy nem tudjuk, milyen megoldandó feladatot hozott magával a másik ember, mit kellene vele rendezni.

A Földön élő lelkek sokfélék, különböző lélekcsaládokhoz tartoznak, ezért valakivel könnyebben tudunk összekapcsolódni, és jobban megértjük magunkat vele. Másokkal viszont nem tudunk közös nevezőre jutni, és a földi síkon konfliktusok egész halmazát hozzuk létre ezáltal. Sajnos az ilyen rendezetlenségek ismét karmává válhatnak a következő életek tekintetében. Előfordul, hogy nem, vagy csak kevés olyan lélekkel találkozunk, aki velünk azonos hullámhosszon van, és emiatt jól érezzük magunkat a társaságukban. Ezért úgy érezheted magad, hogy magadra maradtál ebben a világban, nincs aki megértene, és az ilyen emberek magánya határtalan. Adódnak persze mindig olyan lelkek, akik sokban hasonlítanak hozzád, és a kisebb eltérések könnyen kezelhetőek. Érdemes az ilyen lelkekkel mélyebb érzelmi kapcsolatot kialakítani, szövetségre lépni velük.

Előfordul, hogy folyamatosan olyan emberekkel kerülsz kapcsolatba, akik nagyon másként működnek, akár ellenséges is a viszonyod velük. Ez mindig nagyon nehéz helyzetet teremt. Ha valamelyik családtagod ilyen, az hatalmas feszültségeket hozhat létre kettőtök között, és akár az egész család energetikai rendszerét is tönkre teheti. Ilyen helyzetben a gyengébb, sebezhetőbb lélek önértékelése, önbecsülése is megsérül, mert folyton vesztes lesz. Nincs értelme ilyen helyzetben harcot indítani. Nehéz dolog, de fontos ilyenkor inkább az elfogadást elsajátítani, és spirituális eszközökkel feltárni és feloldani a jelen életi és előző életi konfliktusokat. A benned dúló vagy a kifelé megjelenő háborús vagy éppen látszólagos tűzszünet felemészti az erődet.

Aki nagyon magányos, mert úgy érzi senki sem érti meg, az se keseregjen! Biztos, hogy vannak olyan lelkek itt a földön, akik vele azonos minőséget, lélekcsaládot képviselnek. Nem szabad tehát feladni a keresést, előbb-utóbb biztosan meg fogja találni őket. Érdemes tehát megbecsülni azokat az embereket, akik lélekben közel állnak hozzád, akik nem érdekből támogatnak és szeretnek. Minden lélek egyedi és ennél fogva nagyon értékes, te is az vagy! Emellett mindenkinek megvan a párja, vagy éppen azok az emberek, akik vele azonos hullámhosszon rezegnek. Néha „meg kell elégednünk” azokkal a kapcsolatokkal, akik csak részben hasonló rezgésűek. Ezen a bolygón a lelki, szellemi fejlődés, a tanulás a legfőbb feladat, így aztán a lehető legtöbbet érdemes megtanulni az emberi kapcsolatokból. Nem szabad elfelejteni, hogy mindig azokból az emberi kapcsolatokból lehet a legtöbbet tanulni, amelyek a legnehezebb megéléseket hozzák számunkra. Persze nem kell emiatt életre szóló szenvedésre és mártírságra ítélni magunkat, csak egyszerűen lássuk meg ezekben a fejlődés lehetőségét. Amint a leckét megtanultuk, már tovább is tudunk lépni egy másik helyzetbe, kapcsolatba.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!