A napi munkában, rutinban, az emberekkel való kapcsolatban a lelkünk megterhelődhet. Nyilván vannak jó, kellemes, pozitív helyzetek, kapcsolatok, de a többségük inkább teherként nehezedik ránk. Ezért fontos, hogy napi tevékenységként a saját belső világoddal is foglalkozz!

Lélekápoló tippek

A napi munkában, rutinban, az emberekkel való kapcsolatban a lelkünk megterhelődhet. Nyilván vannak jó, kellemes, pozitív helyzetek, kapcsolatok, de a többségük inkább teherként nehezedik ránk. Ezért fontos, hogy napi tevékenységként a saját belső világoddal is foglalkozz!
Nem vagyunk érzelmek nélküli robotok, és a ránk ható körülmények, az emberi kapcsolatok nyomot hagynak rajtunk.  Ezek a fizikai testben valós vagy energetikai méreggé alakulnak át, és ha nagyon sok összegyűlt, mérgezés szerű állapotot hoz létre, amely betegségekhez vezet. Sokszor észre sem vesszük, mennyire telítetté válunk, talán csak azt érzezzük, hogy kimerültünk, ingerlékennyé váltunk, és mintha egy gödör alján ücsürögnénk, ahonnan nem tudunk kimászni. Fontos időről időre valamilyen módon kiventillálni magunkból a nehéz helyzetek megéléseit, feszültségeit, fájdalmait, csalódásait, ijedtségeit, sikertelenségeit. Hogy ez könnyebb legyen, és ki tudj mászni a gödörből, szeretnék megosztani veled néhány gondolatot.
  • Minden nap szánj egy kis időt magadra, ami csak a tiéd! Töltsd ezt az időt olyan tevékenységgel, amit nagyon szeretsz. Lehet ez egy kis csoki majszolás, egy meleg fürdő, keresztrejtvény fejtés, bármi.
  • Menj ki a szabadba, még ha hideg is van! Szívj friss levegőt, figyeld a természet apró képeit, jeleit. Hidd el, ha nem vagy egy nagy természetjáró, ez még akkor is pozitív hatással lesz rád. A természetben jól át lehet gondolni a dolgokat, más ötleteid támadhatnak, mint a négy fal között.
  • Mozogj, sportolj rendszeresen! Mindegy milyen mozgásformát választasz, de tölts el vele minimum 20 percet. Ez átmozgatja a testet, energetizálja az izmokat, még akkor is, ha elfáradsz közben. A mozgás a lerakódott méreganyagokat fellazítja, és a véráramon keresztül ki tudja üríteni a vizeletben, vagy a székletben kiválasztva.
  • Masszíroztasd meg a testedet! A mozgáshoz hasonlóan a masszázs is kiválóan alkalmas arra, hogy méreganyagokat, a testben lerakódott feszültségeket és szükségelen anyagokat kivezesse. Emellett lazítja a testet, a kellemes masszázs örömmel, boldogsággal tölti fel a testedet, lelkedet.
  • Hallgass meditációt vagy meditációs jellegű zenét! Lehet ez olyan kellemes muzsika, ami neked tetszik. Néha a kemény rock zene is jó, ha kitombolod közben magad, de általában az inkább felpörget, feszültséget kelthet benned. Olyan zenét válassz, ami megnyugtat. Jó hatásúak a mantrák is, azok még fel is oldanak bizonyos blokkokat. Mivel 1-1 mondat a szövege, akár énekelheted is.
  • Gondold át minden este a napodat! Nem javaslom, hogy ez arról szóljon, hogy „jaj, ezt nem csináltam meg”, „ez nem jól sikerült”, vagy hogy bárkit hibáztatnál vagy panaszkodj. Gondold át, és tudd, hogy minden úgy van jól, ahogy van. Fókuszálj a pozitívumokra, akár le is írhatod ezeket. A problémákból csak a tanulságot raktározd el, a szomorú, dühös érzelmeket pedig dobd ki az ablakon!
  • Írj hálanaplót! Minden nap írj össze legalább 10 dolgot, amiért hálás lehetsz. Pl. hálás lehetsz, mert egészséges vagy, vagy van hol laknod, de ez ennél sokkal konkrétabb is lehet. Törekedj arra, hogy napról napra valami újat találj ki, persze egy-egy gondolat ismétlődhet is a 10-ből.
  • Alkoss valami szépet, jót, használd a kreativitásodat! Ne gondolj nagy művészi alkotásra, rajzolj, színezz, vagy éppen főzz egy finom vacsorát, vagy állíts össze egy csokor virágot. A lényeg az, hogy valamit létrehozz, ami örömmel tölt el téged és a környezetedet.
  • Járj terápiába! Vegyél igénybe rendszeresen valamilyen blokkoldó szolgáltatást, pl: kineziológiát, Theta Healing-et, családállítást, energetikai tisztítást, érzelmi, karma oldást. Ezeket csak 21 naponként lehet ismételni, ezért csak havonta egyszer kell időt és pénzt szánni ezekre. Viszont ezek a tevékenységek nagyon hatékonyak az elakadások, blokkok feloldásában!
Ha felismerésekre szeretnél jutni a saját lelkeddel, érzelmi blokkjaiddal, elakadásaiddal kapcsolatban, akkor ajánlom figyelmedbe a Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+ 1 oka és 3 megoldása című e-book-omat. Ebben részletesen foglalkozom azzal, hogy milyen érzelmi blokkok alakulhatnak ki az életed során, sőt hogyan jöhetnek át előző életi megélések blokkjai is a jelen életedbe. Az e-book-ról bővebb információt és a megrendelést itt találod:
Próbáld ki ezeket, kíváncsi vagyok, milyen hatással lesz rád! Írd meg e-mail-ben, vagy a Facebook-on, hogy milyen eredmények születtek ebből! Mit próbáltál ki, és hogyan hatott rád? Ha segítségre van szükséged, akkor bátran keress meg! Együtt könnyebb kibogozni és megoldani a problémákat. Várlak szeretettel Szombathelyen, vagy távban is tudunk együtt dolgozni.

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!