Ha feliratkoztál már a hírlevelemre, bizonyára megkaptad a Honnan tudhatod, hogy átok, rontás, mágia van rajtad, otthonodon? című e-book-omat. Azt gondolom, hasznos elolvasni, mert leírom benne ezeknek az energetikai támadásoknak a jellemző tüneteit. Ha nem tetted meg, akkor olvasd el. Ha már elolvastad, remélem, tetszett.

Most figyelmedbe ajánlom a másik két e-book-omat is. Mind a kettőben csatornázott, a Teremtőtől kapott információk egész sorát találod, ezért érdemes ezeket is elolvasni.

  1. A döntéshozatal spirituális útja
  2. Kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és  megoldása

Február 6-án a Facebook oldalamon erről a három e-book-ról beszéltem élő adásban. Az ebből készült videót itt tudod megnézni!

Ha tetszett, felkeltette az érdeklődésedet, rendeld meg az e-book-okat a weboldalon keresztül! A döntéshozatal spirituális útja c. e-book-ot ezen a linken keresztül érheted el:

https://noraalelkeksegitoje.hu/hogyan-hozz-jo-donteseket/

A kiút a gödörből – avagy az érzelmi elakadások 10+1 oka és 3 megoldása c. e-book-ot ezen a linken keresztül érheted el:

http://noraalelkeksegitoje.hu/kiut-a-godorbol/

Rendeld meg az e-book-okat, és elküldöm a számlát, és a számla kiegyenlítését követő 3 napon belül elküldöm neked a megrendelt e-book-ot az e-mail címedre! Örömteli olvasást és fejlődést kívánok neked!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!