Azt gondolom, hogy minden terápiák közül, amelyet megismertem vagy használok, ez a legfontosabb! A rajtad lévő negatív energiák ugyanis az élet minden területére kihatnak.

Az energetikai tisztítás során minden negatív energiát igyekszem levenni rólad, de ezt egy tisztítással nem lehet megoldani. Egy felnőtt emberen ugyanis olyan sok lelki, szellemi és testi sérülés van, olyan sok energetikai támadást kapott már, hogy képtelenség lenne egyszerre megoldani az összeset. Ezért a tisztítást többször meg kell ismételni. Sőt, az is lehet, hogy folyamatos támadásnak vagy kitéve, akkor a negatív energiák újra keletkeznek.

Energetikai támadások

Az energetikai tisztítás során igyekszem az energetikai támadások hatásait helyrehozni. De mik is tulajdonképpen az energetikai támadások? Minden olyan lelki, szellemi vagy fizikai behatás, amely az egységes energetikai, vagy a védelmi rendszert rongálja. Ide tartozhat akár egy veszekedés, másoktól feléd irányuló rossz gondolatok, önostorozás, átok, rontás, mágia, megszállók, démonok, szellemlények, nyitott kapuk, és még nagyon sok minden.

Sajnos ezeket az energetikai támadásokat elég könnyű létrehozni, erre mindenki képes, viszont helyrehozni annál nehezebb. Nem tudlak megnyugtatni, hogy ez rajtad nincs, ki tudod védeni, mert ez nem így van, ez téged is érint! Csak az a kérdés, hogy ezek az energetikai támadások milyen számban vannak jelen rajtad, milyen életterületet érintenek, milyen erősségűek, és milyen régóta vannak rajtad.

Az energetikai tisztítás során ezeket a negatív hatásokat távolítom el rólad, és helyrehozom a csakráidat, az aura rétegeidet, a lelki sérüléseket, a lélekkristályt, és a fizikai betegségek lelki, energetikai hátterét is igyekszem rendbetenni. Ez azért is hosszabb folyamat, mert amit évek, évtizedek alatt összeszedtél, azt nem lehet 2 óra alatt helyretenni, több tisztítást igényel.

A tisztítás hatásai

Mivel kitisztítom a lelki részeket, az agyat, így a tisztítást követően a lélek megkönnyebbül, a gondolkodás kitisztul. Az energetikai tisztításnak rengeteg eleme, részterülete van. Személyre szabottan döntöm el, hogy adott helyzetben neked mire van szükséged. A tisztítást energetikai rétegenként lehet csak csinálni, ezért a legfelsőbb réteget lehet először leszedni, és szépen lassan lehet egyre mélyebbre haladni.

Az energiákra nem egyformán vagyunk érzékenyek, így nem mindenki érzi az energiámat munka közben, csak később a hatását. Figyelmesnek kell lenni ezekre a változásokra, de mindig örülök a pozitív visszajelzéseknek. Én, amióta folyamatosan tisztítom magamat – saját magam letisztítása nélkül el sem kezdhetek dolgozni -, azóta nem voltam beteg. Néha itt-ott fáj, mert engem elég sok energetikai támadás ér, főleg, ha egy fekete mágus ártó energiáit távolítom el rólad, de pár perc alatt helyre tudom hozni magamat.

A tisztítás során látok bizonyos elakadásokat, élethelyzeteket, érzelmi problémákat, amelyeket meg is osztok veled. Ezek azért fontosak, mert neked is tenned kell a saját fejlődésedért, gyógyulásodért! Ha csak én teszem bele az energiámat, de te nem változtatsz az életeden, akkor pár nap alatt visszaforgatod a pozitív változásokat, és a munkám semmit sem fog érni. Ez nagyon fontos!

Rendkívül fontosnak tartom, hogy folyamatosan dolgozzunk a saját lelkünk fejlődésén, és ehhez az én módszereimmel igyekszem hozzájárulni. Gyere el, tárjuk fel együtt a testet, lelket, szellemet negatívan befolyásoló erőket, hatásokat, és tisztítsuk is ki ezeket! Próbáld ki ezt a fantasztikus módszert, hogy segítsem a fejlődésedet. Ne félj, együtt könnyebb! Foglalj időpontot. Segítek! Várlak szeretettel!