Az egész emberiségre nézve egy hosszú próbatételes időszak vár, illetve ez az időszak a vírussal elkezdődőtt már. A próbatételek azért kellenek, hogy a mese főhőse fejlődhessen, bizonyítani tudja rátermettségét, emberségét. Ezek a próbatelek most egyéni, emberi szinten és kollektíven, kisebb-nagyobb közösségi, sőt az egész emberiség szintjén is megjelennek. Amint egy feladatot valaki jól teljesít, egy magasabb szintre léphet és a korábbi probléma megszűnik. A feladat teljesítése azonban nem olyan könnyű és sokszor nem is egyértelmű.

Hétköznapi feltámadás

Az én hitem és tapasztalatom szerint ez a próbatétel a „Jézusi értékrend” felismerése felé vinné az emberiséget. Nem egyszerű ezt az értékrendet beazonosítani, mert a különböző vallások részben már félre vitték ezt az eszmét. Mivel én dolgozom Jézus energiájával, ezért bízom benne, hogy érzem a szívemben a szándékát. Még így sem merném kijelenteni, hogy teljes mélységéig értem és alkalmazni is tudom az üzenetét. Hiszen ebből mindenki annyit tud felfogni magának, amilyen érzelmi-, erkölcsi fejlettségi szinten van éppen. Nyilván még nekem is van tanulnivalóm és nem szeretném magamat nagy guruként feltüntetni. Igaz, hogy Jézussal és más fényes, tiszta energiákkal való munkám során sokat tanultam, tapasztaltam ebből a szellemiségből.

A Jézusi értékrend legfőbb gondolata a feltétel nélküli szeretet és elfogadás. Ez könnyűnek tűnik, de valóban el tudunk fogadni minden eseményt, eszmét, gondolatot, véleményt? Valóban tudjuk szeretni azt is, aki támadólag, haraggal lép fel velünk szemben, aki ármánykodik a hátunk mögött, esetleg elárult, becsapott? Ugye, ez már így nem is olyan egyszerű! Pedig a Jézusi értékrend szerint őket is el kell fogadni, meg kell érteni, és szeretettel kell feléjük fordulni, és mindezt a cselekedeteinkkel kell valóra váltani. Úgy gondolom és úgy is tapasztalom, hogy a negítív megéléseket, az energetikai támadásokat, átkokat, rontásokat, mágiákat is csak szeretettel lehet felülírni és kezelni. Aki már előre haladt a szeretet útján, magasabb rezgésszinten van, őt a negatív, alacsony rezgésű energiák nehezen tudják elérni, megsérteni.

Nagyon fontos gondolat, hogy Jézus a halálával megváltotta a bűneinket és lehetőséget adott a karma letételére. Az egyiptomi hitrendszer szerint a halál után a lélek mérlegre kerül, és a súlyának könybbnek kell lennie egy tollpihénél. A bűnök, a fájdalmak természetesen elnehezítik a lelket, így a súlyos lélek nem tud a mennyországba kerülni. Jézus viszont lehetőséget adott arra, hogy az adott életben, vagy akár a következő életekben az illető jó cselekedetekkel, szeretettel kiegyenlítse a tartozásait, a bűneit. Amint a karmában hordozott tanulságot az illető felismeri és magáévá teszi, feloldhatóvá válik ez a karmikus helyzet, és a terhek letehetővé válnak. Ehhez is kell azonban a saját és a másik fél hibáinak, bűneinek elfogadása, és szeretettel való feloldása.

Az a véleményem, hogy a mostani időszakban éppen az a feladatunk és tanulnivalónk, hogy egyéni és kollektív szinten is a Jézusi értékrend, a szeretet útján haladjunk előre, fejlődjünk. Aki lépseket tesz ez ügyben, az egyfajta feltámadást, lélek szintű megújulást élhet meg, magasabb szintre léphet. Akinek sikerül fokozatosan magasabb lépcsőfokra lépni, annak fokozatosan könnyebbé válik az élete, a hétköznapi nehézségek csökkennek, vagy legalábbis könnyebben tudja elviselni azokat. Jézus hatalmas tudással és isteni képességekkel rendelkezett és rendelkezik ma is. Mi is a Teremtő lelkének apró szikráit hordozzuk a lelkünkben, így képesek vagyunk az isteni minőségekbe lépni. A szeretet útján való elindulás és folyamatos fejlődés a mi hétköznapi feltámadásunk. Ez által új emberré válhatunk, tisztább és szebb jövőt tudunk létrehozni saját magunk számára. Lépj a szeretet útjára már ma, és haladj rajta felemelt fejjel minden nap! Ha így teszel, megéled a saját feltámadásodat a hétköznapok szintjén, és az Úr, a Teremtő oltalma fog kísérni téged!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!