Egyéni esetkezeléseim, energetikai tisztításaim során a legtöbb ember meglepődik a róla leszedett átkok, rontások és mágiák darabszámán. Épp ilyen elképedést vált ki, amikor valakit 1 hónapja tisztítottam és ismét van rajta jó néhány átok, rontás, mágia. Ezzel a témával kapcsolatban szeretnék néhány fontos gondolatot megosztani most veled.

Harag és mágia

Mi tulajdonképpen az átok, rontás, mágia? Erősségükben ugyan eltérnek, és részben az elkészítés módja is, de bármelyiket létre lehet hozni rossz gondolatokkal, érzésekkel, amit saját magunknak, vagy másnak kívánunk! Igen, te is megátkozhatod saját magadat, ha valami kudarc ér, és haragszol saját magadra. Így aztán az életedben megjelenő nehézségek egy részéért csak saját magadat okolhatod. Ezzel azonban újabb átkot teszel magadra. Lásd be, ennek semmi értelme nincs!

Természetesen az energetikai támadások többsége – amely átfogó neve az átkoknak, rontásoknak, mágiáknak – valaki mástól érkezik. Jöhetnek ezek számodra ismeretlen emberektők, boszorkánytól, fekete mágustól, földönkívüliektől. Mégis, a legvalószínűbb, hogy olyan emberek küldenek rád energetikai támadást, akiket ismersz, sőt a kapcsolatotok konfliktusos, haragszanak rád. A veszekedések, viták, a hosszan elhúzódó haraggal teli helyzetek résztvevői folyamatosan támadnak téged, ahogyan te is őket. Mindez kihathat a családodra, az otthonodra, a munkádra, vagy bármire, ami hozzád kapcsolódik.

Az előbb felsoroltak csupán a jelen élet szintjéről érkező negatív hatások voltak. Ehhez még hozzájön az előző életekből mindaz a lerendezetlenség, harag, düh, rossz viszony, amit ebben az életedben rendezned kell. Ez a karma, vagy másképp az ok-okozat törvénye. Biztos észrevetted, hogy van, akivel első pillantásra ellenszenvesek vagytok egymásnak, pedig látszólag ennek  semmi oka nincs. Ilyen esetekben valami előző életi konfliktus lép életbe akár az első találkozás alkalmával is. Lehet, hogy ezek az előző életi emlékek csak később aktíválódnak, és megrontják ezzel a jól indult kapcsolatot. Tudom, most nagyon jó és kedves ember vagy, de ez nem minden életedben volt így. Háborúk, gyilkosságok, kínzások, nemi és egyéb erőszakok, fekete mágiák tarkítják minden ember korábbi életútját, és mindenki kipróbálta már a „jó” és a „rossz” szerepét egyaránt. Így aztán mindenkinek rengeteg előző életi lerendezetlen konfliktusa és haragosa van ebben az életében.

Amikor a harag, a düh és az ehhez kapcsolódó fájdalom olyan erős, hogy nem egy személyre, hanem egy egész családra irányúl, akkor létrejönnek családi mágiák is. A mágia létrehozásától számítva 7 generációra kihathatnak ezek a múltbéli elsemények. Lehet, hogy már senki sem emlékszik rá, mert mondjuk 4 generációval korábban történt a konfliktus, de kihat a jelenben élő családtagokra, és még azok unokáira is. Lehet, hogy valakinél nem lesz olyan erős, de a többi negatív hatással összekapcsolódva már tönkre teheti valaki életét.

Az átkokkal, rontásokkal és mágiákkal nem szabad játszani! A leszedett energetikai támadásokat senkinek sem szabad visszaküldeni, mert a többszörösét kapod vissza. Csak egyszerűen le kell tisztítani ezeket, és nem szabad haragudni azokra, akitől mindezt kaptad, függetlenül attól, hogy mennyire okozott ez nehézséget az életében. Ezért szükséges a rendszeres energetikai tisztítás 1-3 havonta, hogy – mint a hagyma héját, rétegenként – leszedjük ezeket a negatív behatásokat. Ezeket az alacsony szintű energetikai behatásokat csak úgy tudod enyhíteni, kivédeni, ha egyre tudatosabb vagy, önismerettel foglalkozol, magasabb szintre juttatva magadat. Ennek hatására emelkedik a rezgésszinted, és így már az alacsony rezgés nem ér el téged. Ehhez azonban eléggé magas szinten kell lenned, hogy meg tudd csinálni. Azt javaslom, hogy minden általad ismert és ismeretlen haragosodnak, a jelen és előző életek szintjén bocsáss meg, és kérd a bocsánatukat! Próbáld megérteni és elfogadni, hogy minden okkal történik az életedben, és tanulj ezekből a helyzetekből, ezért küldj nekik őszinte, szívből jövő szeretet energiát! Amennyiben mégis úgy érzed, hogy segítségre van szükséged, akkor bizalommal fordulj hozzám!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!