A skorpió időszakában járunk, amely a halálról, az elmúlásról szól. Nem véletlen, hogy ilyenkor van halottak napja is. A halál, az elmúlás, a veszteség mindig mély és szomorú érzéseket ébreszt bennünk. De valóban a halállal véget ér minden számunkra, vagy inkább ez egy átlényegülés, egy új kezdet?

Halál vagy átlényegülés?

A halállal a test valóban meghal, felbomlik, visszatér a természethez. Aki csak testben él, és nem gondolkodik a test-lélek-szellem hármasságában, annak valóban hatalmas veszteség lehet a szerette halála. Nyilván, ezek hitbéli kérdések, és senkinek nem szeretném a hitét megtámadni, megkérdőjelezni, csak leírom, én hogyan látom ezt. Miként lehet erről a nehéz témáról másként gondolkodni.

Aki hisz abban, hogy nem csupán anyag, test, hanem ennél sokkal több, lélek és szellem is, annak könnyebb a megnyugvás. A lélek és bizonyos értelemben a szellem örök, halhatatlan. A lélek ráadásul a Teremtő, az Isten egy apró kicsit része. Ha így gondolunk rá, akkor érthetővé válik Isteni teremtő énünk, hiszen belőle származunk. A saját teremtő mivoltunk tudatában egyértelművé válik az, hogy mindenki a saját életét teremti meg a gondolataival, az érzéseivel, és nem hibáztathat érte senkit. Ilyen módon a halálunkat is mi magunk teremtjük meg.

A halál után a test valóban elenyészik, a lélek pedig 49 napig a közes térben van, majd más dimenziókba jut. A halál után a lélek először is átesik valamilyen oldáson, tisztításon, „tisztítótűzön”, amely segíti a további útjában. Vannak lelkek, akik lefelé kerülnek, a többség azonban felfelé száll. Előfordulhat, hogy a lélek valamiért a 3. dimenzióban reked, és 49 nap után saját erejéből már nem tud átkerülni máshová. Olyankor nem képes eltávozni, ha nagyon ragaszkodik az életéhez, vagy a szerettei nagyon nehezen engedik el, vagy hirtelen és borzalmas körülmények között halt meg. Ezért nagyon fontos, hogy aki meghalt, azt gyászoljuk el a 49 napon belül, aztán szeretettel engedjük el.

Ha valaki itt ragad, az kénytelen az élők energiájából létezni, és leszívja annak az energiáját, akire rákapaszkodik. Ezeket a lelkeket le kell választani az élő személyről, és tovább kell küldeni. Ezt csak megfelelő tudással rendelkező szakember tudja megtenni. Senki se álljon ennek neki, ha nem ért hozzá, mert olyan dimenziók, átjárók, kapuk nyílhatnak ki, amelyeket utána nem tud kezelni, bezárni. Pár napja egy temetőben az összes itt maradt lelket átsegítettük a neki megfelelő helyére. Érezni lehetett a lelkek megkönnyebbülését, a temető pedig kiürült.

Aki átkerült a neki megfelelő dimenzióba, szembe fog nézni az élete hibáival. Lélek szinten sokkal bölcsebbek vagyunk, és fájdalmat érzünk akkor, amikor ez a szembesülés megtörténik. Ilyenkor látjuk a saját hibáinkat a másik ember szemével, és rájövünk a tévedéseinkre. Aki élete során a lelkében tiszta, az látja ezt már akkor is, és nem okoz sérelmet a másik ember, vagy más élő entitás számára. Itt újra felismerjük, hogy mind a teremtő részei vagyunk, és ennél fogva mind egyek vagyunk, és ha a másikat bántjuk, tulajdonképpen saját magunkat is bántjuk ezzel.

Ebben a dimenzióban mindenki különböző földi időt tölt el, így valakinek a következő leszületése 1 éven belül megtörténik, valakinek pedig csak 50-100 év múlva. Emiatt a lelkek különböző fejlettségre tesznek szert annak függvényében, hogy mennyi tanuló évet töltöttek már el a Föld bolygón. A Földnek 26.000 éves ciklusai vannak, és egy ilyen cikluson belűl 700-800 életet is megélhetünk. Aki elég sokat fejlődött lélekben, annak a ciklus végén módjában áll kilépni a karmikus körförgásból, és dönthet úgy, hogy nem születik le többé, hanem a magasabb dimenziókban marad. Ezek a magasabb dimenziók gyönyörűek, tiszták, örömteliek, de nem adnak lehetőséget a földi szintű tanulásra. Aki mindent megtanult, annak erre már nincs is szüksége, de dönthet úgy, hogy leszületik tanítani a többieket.

A halál tulajdonképpen csak a test halála. Lélek szinten egy átlényegülés, amely hatalmas felismeréseket hoz a lélek számára. Ilyenkor újra visszatérhet a Forráshoz, a Teremtőhöz, az Egységhez. Ez hatalmas öröm a lélek számára, ilyenkor megszűnik a kirekesztettség, és létrejön a várvavárt egység. Ne búslakodj sokáig egy szeretted elvesztése kapcsán, vagy ne félj a saját halálodtól! Ő mindenképp jó helyre kerül. Ha úgy érzezed, hogy ez nem sikerült, a 3. dimenzióban rekedt, akkor kérj segítséget, és át lehet juttatni a neki legmegfelelőbb helyre. Természetesen tiszteld az emlékét, a földi életének az értékét, de tudnod kell, hogy valahol még biztosan fogsz vele találkozni, akár egy újabb földi életben, akár egy másik dimenzióban.

Ha érdekel ez a téma, félsz a saját halálodtól, vagy úgy érzed, hogy valaki itt rekedt, akkor szívesen segítek neked! Beszélgetés kapcsán az életnek és a halálnak mélyebb összefüggéseit is el tudom neked mondani. Energetikai tisztítás, oldás során tisztítható a lelked fájdalma, rendezhetővé válnak konfliktusok, így kevesebb terhet kell magaddal cipelni. Az előző életek megnézésével összefüggéseket lehet találni a jelen élet problémái és az előző életek között, és így az onnan hozott blokkok oldhatóvá válnak. Meghalt szeretteid lelkét is meg lehet tisztítani, és át lehet őket küldeni egy magasabb dimenzióba. Várlak szeretettel, vagy segítek neked távban is!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!