Az utóbbi hetekben az energetikai tisztítások során szinte mindenkiben találtam olyan elváltozást, ami arra utalt, hogy földönkívüliek ártottak neki. Ilyen hatások korra, nemre, fajra, hovatartozásra való tekinet nélkül mindenkit érnek. Így ezzel a blogcikkel szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy miért okoznak gondot a földönkívüli hatások.

Tudom, hogy sokaknak még az is hihetetlen, hogy van a Föld bolygón kívül is élet, és hogy léteznek földönkívüli életformák. Bár ezekről rengeteg film készült már, amelyek elég sok valós információt hordoznak. Én korábban nagyon sok ilyen témájú előadást hallgattam meg, számomra ez nem kérdés. Szóval hitem szerint vannak földönkívüliek, és mindenki azt gondol, amit csak akar. Én azért a saját hitemnek megfelelően fogom most ezt leírni neked.

Negatív és pozitív földönkívüliek

A földönkívüliek – ha egyáltalán az emberi faj a Földön született – már évezredek óta itt élnek a Földön, vagy vissza-vissza járnak. Tér-idő kapukon keresztül tudnak az űrhajóikkal közlekedni. Mivel ők minimum 4. dimenziós életformák – a mi 3. dimenziós életünkhöz képest, – sokkal nagyobb tudással, tudatossággal és fejlettséggel rendelkeznek, mint mi. Tudatuk és technológiájuk sokkal fejlettebb a miénkhez képest. Megkülönböztetünk pozitív és negatív földönkívülieket.

Van egy egyezmény, amely szerint nem avatkozhat bele senki az emberiség életébe, megtartva ezzel a szabad akaratunkat. Viszont a negatív földönkívüliek figyelmen kívül hagyják ezt az egyezményt. Joggal kérdezhetjük, hogy akkor a pozitív földönkívüliek miért nem tesznek valamit ez ellen? Mert a negatívak ún. „toplett bombákat” helyeztek el a Földön, és a bolygó felrobbantásával fenyegetőznek, ha a pozitívak szembeszállnak velük a mi érdekünkben.

A negatív földönkívüliek hatása

Ennél fogva a negatív földönkívüliek szabadon garázdálkodhatnak a Földön, és gátlástalanul használják az embereken a tudatmanipuláló eszközeiket. Ezt természetesen mi észre sem vesszük saját magunkon. Energetikai tisztítás során szokott kiderülni számomra, hogy olyan eszközöket helyeztek be az illető fizikai testébe, vagy akár a lelkébe, szellemébe, amellyel folyamatosan hatást tudnak rá gyakorolni, alacsony szinten tartva ezzel a tudatosságát.

Ezek általában tényleg eszközként jelennek meg előttem, miniatűr, mozgó alkatrészekből álló gépekként. Van, hogy csak egyet-egyet lehet találni, de a legtöbb esetben ilyen pici gépek egész hálózatát építik be, amelyeket össze is kötnek egymással. Nem egyszerű ezeket kiszedni, mert nem csak a gépeket, eszközöket kell eltávolítani, hanem az azokat összekötő vékony szálakat is.

És miért jó ez nekik? Azért, mert így a befolyásuk alatt tudják tartani az egyént, ill. mindenkit. Ezen eszközök jelenlétében nem tudsz fejlődni, magasabb szintre lépni. Pedig a tudati felemelkedés végső ideje vészesen közeleg számunkra. Ha nem sikerül a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba lépnünk az elkövetkező 1,5 évben, annak súlyos következményei lesznek ránk nézve! A negatív földönkívüliek pedig továbbra is az uralmuk alatt tudják tartani az embereket.

Nem elég, hogy más emberektől, haragosaidtól különböző energetikai támadásokat kapsz (átkot, rontást, mágiát), még a földönkívüliek is folyamatosan támadnak! Ezért nagyon fontos a rendszeres energetikai tisztítás, hogy minden ártó energiát, hatást eltávolítsak rólad, hogy megfelelően fejlődj, magasabb szintre lépj! Természetesen nem lehet mindent egyszerre kiszedni, és folyamatosan érnek újabb támadások is, de minden tisztítással javul a helyzet. Amúgy is csak rétegenként lehet egyre mélyebbre jutni a tisztítás során.

Gyere el te is, és javítsunk a az életeden, egészségi állapotodon!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu

tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!