Már többször beszéltem a félelemről, most a koronavírus kapcsán foglalkozom ezzel a témával. Úgy érzem, gerjesztett módon tömegszintűvé válik a félelem, a pánik, folyamatosan félelemkeltő információkkal bombáznak minket. Nyilván fontos az óvatosság, mégis azt gondolom, hogy vagy túlzott intézkedések történnek, vagy a nyilvánosságra hozott adatok nem fedik a valóságot.

A lélek és a félelem

Nem akarok itt politikai dolgokkal foglalkozni, hanem a lélek szempontjából hívnám fel a figyelmedet néhány dologra.

  • Aki fél az nem egész, és aki nem egész, az nem egészséges!
  • Az egység az egészség.
  • A félelem megteremti a félelem tárgyát!
  • Ami bent, az kint, ami fent, az lent.
  • A gondolatoknak, érzéseknek, kimondott szónak teremtő ereje van.
  • A betegségek hátterében mindig lelki folyamatok húzódnak meg.
  • A magasabb tudatossági szinten lévőket kevésbé befolyásolják a külső hatások.
  • Csak te vagy felelős a saját sorsod alakításáért!

Ezeket bővebben kifejtettem 2020.03.13.-án a Facebookon lévő Nóra – a lelkek segítője privát csoportom élő adásában. Sajnos a téma miatt a Facebook ezt a videót automatikusan törölte.

Mit tehetsz ellene?

Alapvetően fontosnak tartom, hogy kezeld a félelmeidet, amelyhez önismeretre van szükséged. Az önismeret nem egy 5 perces munka, hanem egy igen komoly, évekig tartó folyamat, amelynek során az érzelmi problémáinkat felismered és kezeled. Ennek több eszköze lehet, én Tarot és OH kártyát használok, de egy beszélgetős tanácsadási folyamatban is lehet ezeken dolgozni.

A félelmek megjelenésének és széles körű elterjedésének egyik oka lehet a rajtad lévő negatív entitások és energiák jelenléte. Elsősorban a démonok felelősek a félelmek felerősödésében, és számuk folyamatosan növekszik az aurán és a szervezet belső részeiben is. A démonokat, és az őket létrehozó átkokat, rontásokat és mágiákat energetikai tisztítással el lehet távolítani.

Mindkét módszer alkalmas arra, hogy növeld a rezgésszintedet, tudatszintedet, de ebben neked is aktívan részt kell venned! Ne csak tőlem várd a megoldást, hanem minden nap tegyél magadért, a saját fejlődésedért! Az érzelmi labilitásodért, szorongásodért senki mást nem okolhatsz, csak saját magadat! Tudom, ezek kemény szavak, de én mindig őszinte vagyok, mert a mellébeszéléssel nem segítek neked semmit. Próbállak felrázni, és egyben minden tudásomat latba vetve segítek neked, ha ezt te kéred. Egyedül nagyon nehéz kilépni a saját gondolataink mókuskerekéből.

Várlak egyéni életvezetési tanácsadásomon, ahol a fent említett módszerekkel is segítek neked!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!