Már karácsony előtt is reklámoztam az éves jóslást, ami most az év elején még inkább időszerűvé lett. Csináltam is most néhányat, és én magam is meglepődtem. Számomra is új felfedezést hozott ez a kirakási mód.

Előrejelzés és önismeret

Természetesen a saját 2020-as évemet is megnéztem, és rájöttem, hogy nem csak mint előrejelzés működik. Fontos lehet az önismeret kapcsán is, ugyanis az év fontosabb személyiségbeli elakadásait is megmutatja. Mivel kell foglalkozni, mit kell feloldani az év folyamán, hogy lelkileg, szellemileg, spirituálisan magasabb szintre juthassunk. Ezért nagyon ajánlom azoknak, akik komolyabban foglalkoznak önismerettel, és részt vesznek különböző terápiákon.

Az itt szerzett információkat nem csak a magánéletre lehet használni, hanem akár a munkára, vállalkozás fejlődésére is. A Tarot kártyával amúgy is meg lehet nézni nem csak a személyiséged működését, hanem a hozzád kötődő elvont személyiségű dolgok, fogalmak helyzetét is, pl. munka, siker, karrier, anyagiak, vállalkozás, emberi kapcsolatok, párkapcsolat. Ez igaz az éves jóslásra is.

Azt is tudnod kell, hogy ezeken az elvont fogalmakon is lehetnek negatív energiák, átok, rontás, mágia, amit le lehet tisztítani, és a nehézségek feloldódnak. Így az ott megjelenő elakadások feloldódnak, az élet újból beindulhat azon a területen is.

12 lap, 12 hónap

De visszatérve az éves jóslásra, ennél a kirakásnál 12 lapot kell húzni, csak a nagy arkánumból, amelyek személyiségjegyeket képviselnek. Minden kártya egy hónaphoz kapcsolódik, és a 12 lap megmutatja az egész év folyamatát. Ezt a kirakást így év elején érdemes megcsinálni, vagy születésnap körül, ha valaki lemaradt a januári kártyavetésről.

Úgy gondolom, hogy ha érdekel ez az éves előrejelzés a 2020-as fejlődésedről, nehézségeidről és lehetőségeidről, akkor január 15-ig érdemes ezt a jóslást elvégezni. Természetesen, ez nem jelent szigorú időhatárt, de azt tudd, ha ezt mondjuk áprilisban csináljuk, akkor áprilistól a következő év áprilisáig szól a kirakás.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, akkor gyere el hozzám, vagy csináljuk meg távban ezt az előrejelzést! Ne hagyd ki, mert sok információt kaphatsz az előtted álló egy évről! Ha más dologban, tisztítás, oldás területén is együtt dolgozunk, akkor ez külön jó lehet, mert akkor én is tudom, hogy miben kell neked intenzívebben segítenem, mikor mit kell feloldani.

Várlak szeretettel! Legyen sikeres, boldog 2020-as éved!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!