Egész életünk folyamán rengeteg érzelmi nehézséget élünk meg. Ezek a megélések, fájdalmas, érzelmileg megterhelő események, kapcsolati problémák és még sok minden más lehet. Ennek egy részét hamar fel tudjuk dolgozni, egy részére sokáig fájdalmas eseményként emlékezünk. A feldolgozás mértéke személyiség és lelki tudatosság kérdése is, illetve a fájdalom mértékének is jelentős szerepe van benne. Bármilyen lelki sérelemről is van szó, tennünk kell azért, hogy ennek a fájdalma a lehető legnagyobb mértékben és a lehető leghamarabb kiürüljön belőlünk. Ezek a lelki fájdalmak, bennünk zajló konfliktusok okozzák ugyanis a fizikai síkon megjelenő betegségeket.

Érzelmi blokkok, fájdalmak, elakadások feloldása

Amikor elszenvedsz egy érzelmileg megterhelő helyzetet (pl. megaláztatás, kiszolgáltatottság érzést, kirekesztettség érzést), létrejön az érzelmi, lelki konfliktus. Amikor még ez a konfliktus benned aktív, panaszkodsz róla másoknak, sírsz miatta, addig általában nem okoz betegséget. A konfliktus aktív szakaszának hossza hatással lesz a konfliktus feldolgozására és a betegség mértékére. Az a jó, ha minél rövidebb időt vesz igénybe ez az aktív szakasz. Amikor ez lezárul, következik a konfliktus megoldási szakasza, ami nagyjából azonos időt vesz igénybe, mint az aktív szakasz. Ebben a szakaszban jelenik meg a fizikai síkon a betegség. A konfliktus mértékének, intenzitásának és érzelmi töltetének függvénye, hogy a betegség milyen súlyosságú lesz.

Amikor a konfliktus helyzet hosszú ideg fennáll, akkor ki-be kapcsolgatsz a konfliktus aktív és megoldási szakasza között, ami rendkívül súlyos lelki és testi problémákat hozhat létre, mint pl. a daganatos, vagy más nehezen gyógyuló betegség. Ilyen állapotot okozhat a nem jól működő párkapcsolat, a konfliktusos munkahelyi légkör, vagy bármilyien magalkuváson alapuló helyzet. Tudom, hogy nem könnyű, de ha ilyen van az életedben, és nem akarsz egy súlyos betegséget kialakítani saját magad számára, akkor ajánlom, hogy lépj ki ezekből. Az életed, a lelked nem játék! Az ilyen helyzetek terhe nem csak a jelen életedet fogja agyonnyomni, hanem még az elkövetkezendő életeket is fájdalommal pecsételi meg, sőt 7 generációig kihathat az utódaidra is.

Nagyon sajnálatosnak tartom, hogy a mostani vírushelyzetben rengeteg félelmet építenek be az emberek tudatába a médián keresztül. A félelem érzés pedig a tüdőt támadja meg, nem csoda hát, hogy a légzőrendszer produkálja a legtöbb és legsúlyosabb tüneteket a megbetegedettek körében. A szakemberek ezt nem tudják, vagy éppen tudatosan folytatnak félelem kampányt az egész emberiség ellen? Az én hitem szerint nem lehet olyan betegségtől szenvedni, aminek az érzelmi konfliktusát nem éltük át. Ugyanis azt, hogy minden betegség hátterében egy bizonyos érzelmi konfliktus húzódik meg, ezt már 1980-ban az USA-ban dr. Ryke Geerd Hamer orvos professzor egyértelműen bizonyította.

Amikor megélsz egy érzelmi konfliktust, az egy ideig a tudatodban van, majd szépen lassan lesüllyed a tudatalattalanba, ahol már sok más típusú és hasonló konfliktus van. Az ott lévő konfliktusok összekapcsolódnak, és egy láthatatlan „fájdalomtestet” hoznak létre, ami kihat a kedélyállapotodra. Mivel nem dolgozod fel ezt a konfliktust, egyre gyakrabban fog ugyanaz az konfliktus helyzet az életedben megjelenni, egészen addig, amíg nem nézel vele szembe, nem oldod meg. A betegség megjelenése tulajdonképp a lelked segélykiáltása, hogy „foglalkozz már ezzel a problémával”! Nem kell megvárni a betegség kialakulását. Minél hamarabb elkezdesz dolgozni ezen az érzelmi blokkon, lehetőség szerint szakemberhez fordulsz, annál kevesebb problémát fog okozni, és a lelked megkönnyebbül.

A lélek ráadásul nem csak a tudatosan megélt érzelmi blokkokat, fájdalmakat tárolja, ezért az érzelmi oldások során több síkon kell egy adott érzelmi blokkot vizsgálni és feloldani.

  • jelen élet: fogantatás előtt, magzati kor, szülést követő időszak napjainkig
  • családi rendszer sérülései, generációs fájdalmak
  • előző életek
  • párhuzamos életek
  • jövőbeli életek

Az érzelmi blokkok, fájdalmak oldását a Teremtő terében és vele együttműködésben végzem. Tudatos szinten is felismeréseket hozhat számodara, de a lelki terhek, a fájdalomtest csökken, a lékek megkönynebbül, a fájdalmas érzelmek csökkennek. Elképzelhető, hogy a felszínre hozott érzelmek az oldás során fájdalmasak, akár sírást is kiválthatnak belőled. Ez nem baj, része a tisztulásnak, hiszen pont az a cél, hogy ezek a tudattalanból felszínre jöjjenek. Nem lehet eléggé időben elkezdeni az érzelmi oldásokat. A gyerekek is rengeteg sérelmet, fájdalmat élnek meg, amit minél előbb kezelünk, annál egészségesebb személyiségű ember válik belőle. Akár már egy 5-6 éves gyerekkel is lehet ilyen módon foglalkozni, csak nekik az ő megértési szintjüknek megfelelően kell ezt elmagyarázni.

Általában energetikai tisztítás keretében szoktam érzelmi blokkokat feloldani. Ugyanis az aurán lévő negatív entitások célja, hogy megakadályozzanak mindenféle érzelmi tisztulást, oldódást, ezért leblokkolják az illető tudatát. Ezért sokkal célszerűbb előtte ezeket eltávolítani, és csak ezt követően elkezdeni az oldást. Azt javaslom, ne cipeld sokáig a fájdalmas megéléseidet, mert az egész életedet megmérgezhetik! Inkább szabadulj meg tőlük, és ez által szabadulj fel, és élj boldog életet!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!