Szeretnél elmélyedni a spiritualitásban? Szeretnéd bővíteni a témában a tudásodat, a képességeidet? Akkor remélem, hogy örömmel fogod olvasni a soraimat!

Újból elindítom energetikai tisztítás online tréningsorozatomat, amelyre mindenkit szívesen várok!

Fontosnak tartom, hogy minél többen megismerkedjenek az átok, rontás, mágia levétel alapjaival, hogy adott helyzetben azonnal le tudják magukról, az otthonukról, vagy akár a szeretteikről szedni ezeket a negatív energiákat. Emellett tudnod kell, hogy a mágia a spirituális tanulás legnehezebb témaköre! A tananyag nehéz, bizonyos képességek szükségesek az energetikai tisztításhoz, és nagyon sok gyakorlást igényel ez a tevékenység. Ha most kezdesz a spiritualitás felé fordulni, akkor ne ezzel a tréniggel kezd el!

A tréningről bővebben itt olvashatsz, a jelentkezési lap kitöltésével pedig elindulhatsz a belső világod kiteljesítése felé!

https://noraalelkeksegitoje.hu/energetikai-tisztitas-trening-workshop/

A tréningsorozat 9 elméleti modulból áll, amit 2 gyakorló óra egészít ki. A tréning 12 alkalmat fed le, mert a mágia levétel két alkalmat tesz ki. Ezt egy 2 napos gyakorlati workshop-pal fogjuk zárni. A tréningsorozatról készítettem egy videót, amit a web oldalon találsz meg.

Ha olyan kérdés merül fel benned, amire nem kapsz választ a web oldalon, vagy a videóban, akkor bátran kérdezd meg tőlem e-mail-ben.

A tréningre jelentkezők megkapják tőlem a tréningsorozat teljes írásos tananyagát, jegyzetét és a szükséges ingatáblákat e-mail-ben, és egyéb hasznos tudással is igyekszem szolgálni számukra.

A trénigsorozat kezdete: 2022. szeptember 5-i héten, a jelentkezőkkel egyeztetett napon.

Jelentkezési határidő: 2022. augusztus 31.

A tréning ára: 1 alkalom 20.000 Ft, aki 3 alkalmat egyben fizet ki, az 10% kedvezményt kap! Így 3 alkalom ára 54.000 Ft!

Minden jelentkező kap tőlem egy 1 órás online konzultációt, amit a tréning megkezdése előtti időszakban videóhívásban csinálunk meg. Jelentkezz minél hamarabb! Mélyedj el az ezotéria, a spiritualitás világában, és fejleszd ez irányú képességeidet!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

hello@noraalelkeksegitoje.hu

nora.lelkek.segitoje@gmail.com

tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!

Üdvözlettel:

Sinka Nóra