Minden ember rendelkezik egy finom energetikai rendszerrel, amely a fizikai testén kívül van. Ezt általában aurának nevezzük és sokféle érzelmet, energiát képes érzékelni. Az adott személy érzékenységén és tudatos odafigyelésén múlik, hogy miként érzékel ezzel a rendszerrel. Teljesen egyén függő, hogy valaki érzékeli-e a körülötte lévő energiákat, érzelmeket, vagy sem. Ettől függetlenül az energiák mindenkire hatnak, akár tudatosítjuk ezt magunkban, akár nem.

Élj tiszta térben!

Az egyik legmeghatározóbb energetikai behatást a minket körülvevő fizikai tér adja, elsősorban az otthonunk, a munkahelyünk. Mivel most sokan otthon dolgoznak, így eggyé válik ez a két terület, és a lakás, a ház energiája rendkívül meghatározóvá válik, hiszen itt töltjük el szinte az egész napunkat. Nagyon nem mindegy, hogy ez a tér milyen energiákat hordoz magában. Természetesen, amit az otthonoddal kapcsolatban itt leírok, ez ugyanúgy érvényes a munkahelyedre is.

Ha egy épületben, házban jól érezzük magunkat, akkor ott valószínűleg jók az energiák, vagy legalábbis hasonlóak a mi energiáinkhoz. Minden lakás energiája igazodik a benne élőkéhez, de az otthonunk energiája épp úgy visszahat ránk. Ezért, ha egy ház energiája fokozatosan leromlik, elkoszolódik, akkor azt a benne élők általában nem veszik észre, mert az ő energiájuk is fokozatosan romlik. Sokkal feltűnőbb, ha egy nagyobb energetikai támadás éri az otthonunkat, mert olyankor hirtelen változnak az energiák, és erre már könnyebb felfigyelni. Ilyenkor elromolhatnak háztartási gépek, leeshetnek dolgok, összetörhetnek tárgyak, vagy veszekedések törnek ki, szomorúak és elkeseredetté válhatunk.

A házakra épp úgy kerülhetnek átkok, rontások, mágiák, kinyílhatnak kapuk, átjárók. Beköltözhetnek szellemek, démonok és megszállók, mint az embereknél. Ezek a negatív energiák nem múlnak el maguktól, csak energetikai tisztítással lehet tőlük megszabadulni. Ezt a komplett tisztítást érdemes fél évente elvégezni, ugyanis a Hartmann zónákat és vízereket is lehet ezzel kezelni. Viszont ezek az energiák mozognak, és kb. fél évig maradnak a helyükön. Fél év alatt a ház is elkoszolódik, ezért nem érdemes évekig várni az újabb tisztítással.

A ház energetikai állapotát nem csak a kivülről jövő energetikai támadások rombolják, hanem a veszekedések, a rossz hangulat, a szomorúság, a rossz gondolatok és érzések. Emellett az úgynevezett „múltbéli mágiák” is időről időre kifejtik a hatásukat. A föld rétegei ugyanis tárolják és visszasugározzák az adott helyen történt negatív, fájdalmas eseményeket. Ez még akkor is hatással van a házra, ha a keletkezésésekor az épület még ott se volt. Ilyen események lehetnek halálesetek, balesetek, kínzások, lelki fájdalmak, veszekedések és veszteségek energiái, amelyek hatással lesznek az épp ott élő személyekre is. Szerencsére ezeket is lehet oldani a ház tisztításakor. Ha lakásban, társasházban élsz, és nem családi házban, akkor számolj azzal is, hogy az épületben élő más családok energiája, gondolatai, érzelmei is hatással lesznek az otthonod energiájára, és így rád is. A lakások tisztítása ezért még fontosabb és gyakrabban helyre kell hozni azokat, mint a családi házakat.

Néhány dologgal te is javíthatod az otthonod energiáját, illetve a tisztítást követően hosszabb ideig jó energetikai állapotban tarthatod. Ezekre figyelj oda:

  • mindig legyen rend és tisztaság, szellőztess gyakran
  • a felesleges tárgyaktól, régen nem használt holmiktól, ruháktól szabadulj meg, selejtezz rendszeresen
  • a megörökölt, régi tártyak, a régiségek nem mindig jók, mert tárolják a korábbi tulajdonos energiáját
  • tegyél élő, cserepes virágokat az otthonodba, ezek nem csak szépek, hanem a teret is tisztítják
  • ne engedj be mindenkit, aki nem szimpatikus, rossz érzésed van vele kapcsolatban, azoknak ne legyen bejárása
  • használj rendszeresen gyertyát, füstölőt, párologtatót
  • hallgass meditációs zenét, vagy olyat, ami megnyugtató, kellemes számodra

Igaz, ezek a praktikák nem elegendőek az átkok, rontások, mágiák ellen, de a megszállók, démonok kicsit hátrébb húzódnak ilyenkor. Az energetikai háztisztítás után a ház energiája, rezgése megnő, ami pozitív hatással van az ott élőkre, azok energiájára és egészégi állapotára. Ilyen térben könnyebbé válik a pozitív gondolkodás, a konfliktusok csökkenhetnek, a lakók nyugodtabbá és szeretetteljesbbé válhatnak. A félelmek csökkennek, és egy egészségesebb, jobb rezgésű térben élhetünk.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Kérj bátran segítséget és varázsold teljesebbé az életedet!