Munkám során többször keresnek meg kétségbeesetten azzal, hogy a párjuk el fogja hagyni őket. Ez mindig nehéz érzelmi szituáció, sokszor fizikailag, anyagilag is. Néhány tanáccsal szolgálok most azoknak, akik ilyen élethelyzetben vannak. Akinek valamelyest is problémás a párkapcsolata, annak is érdemes ezt elolvasnia, megfontolnia. Tudom, hogy amit írok, azt egyesek nem fogják elfogadni, ezért mindenki kezelje belátása szerint.

Elhagy a párom!

Ha valakit el akarnak hagyni, annak biztos van valami oka. Azt javaslom, ha ilyen helyzetben vagy, akkor pakold össze a párod holmiját, engedd, hadd menjen! Senkit nincs értelme magad mellett tartani, ha ő menni akar, mert előbb-utóbb úgy is el fog menni. Fontos lenne, hogy átgondold, vagy megbeszéljétek, hogy miért akar elmenni, mi ennek az oka. Minden kapcsolat két emberen múlik, sosem csak az egyik a hibás. Ezért vedd számba, hogy neked mi a hibád ebben a kapcsolatban. Érdemes lenne átbeszélnetek, hogy kinek milyen sérelme van, miért haragszik a másikra, akár marad, akár elmegy a párod. Ezekből mindenképp tanulnotok kellene, hogy a következő párkapcsolatotok már jobb legyen, vagy esetleg a jelenlegi megmenthető legyen.

Nem javaslom, hogy bármivel is magadhoz próbáld kötni a távozót, esetleg szerelmi kötéssel, vagy azzal, hogy gyorsan teherbe esel, és a gyerekkel akarod magadhoz láncolni. A szerelmi kötés nem teremt szerelmet, nagyon súlyos fekete mágia, és hosszú távon mind a kettőtök boldogtalan lesz. Én nem csinálok fekete mágiát, szerelmi kötést, mert ez minden esetben ártó és sötét dolog, csupán feloldom azokat. Egy születendő gyerek sem tudja megjavítani a már tönkre ment kapcsolatot, ezért ez sem jó megoldás. Ráadásul az ilyen kapcsolatba beleszületett gyermek életét is tönkre teszitek.

Ha a párod el akar menni, akkor ez a kapcsolat már tönkre ment, ne áltasd magad azzal, hogy rendbe fog jönni. Ez önbecsapás és hazugság lenne, csak fölöslegesen húzzátok egymás idejét, és egyikőtök sem él boldogan. Tovább kell lépned, el kell őt engedned. Tudom, ez nem könnyű, mégis jobb, mintha egy összeomló kapcsolat süllyedő roncsaiba kapaszkodnál. Hosszú távon az ilyen nehéz döntések, illetve ezek helyes kezelése nagyon sok erőt ad, növeli az önbizalmat, és esélyed nyílik a boldogságra egyedül vagy mással.

Nem fogsz belehalni, ha elmegy, ezt csak az agyad, az egod mondatja veled. Ezek akkor merülnek fel benned, ha nagyon alacsony az önbizalmad, az önértékelésed. Ezen nagyon fontos lenne dolgoznod, helyre kell hoznod, különben minden kapcsolatod így fog végződni. Ebben tudok neked segíteni, de az ilyen fajta önmunka, a helytelen gondolatok, érzések helyre tétele mindig nagyon fájdalmas és rengeteg időt, energiát igényel. Ezért hosszú idő, amire valamilyen eredmény mutatkozik. Viszont muszáj az önértékeléseddel foglalkoznod, mert így csak egyre rosszabb lesz az életed. Az önbizalmat bátor tettekkel lehet erősíteni, ezért fontos lenne, hogy egy darabig (kb. 2 évig) egyedül élj, erősödj meg, és ne akarj egy másik emberre támaszkodva élni. Lépj ki a komfortzónádból, a megszokott életedből, és tegyél olyan dolgokat, amit eddig még nem próbáltál ki. A tetteidben lásd meg a sikert, az előrelépést, ez növeli az önbizalmadat.

Az életed annyit ér, amennyi energiát beleteszel abba, hogy minél jobb életet élj. Nem annak függvényében vagy értékes, vagy az életed nem attól értékes, hogy van párod! Te magadért vagy értékes! Minden ember teljesen egyedi, saját önálló feladattal születtél ide a Földre, és ezt kell beteljesítened. Ez a feladat senki mástól nem függ, csak tőled. Tehát az életed annyit ér, amilyenek a gondolataid, az érzéseid és a cselekedeteid! Ez nem attól függ, hogy a párod veled van-e, még akkor is, ha te adott helyzetben így érzed.

Senkinek sem kellenek a játszmák. A csiki-csukis, „se veled, se nélküled” kapcsolatok játszmákra épülnek, és ebben mind a ketten hibásak vagytok, hogy fenntartjátok ezt a szituációt. Ez egy szadista-mazochista kapcsolat, ahol az egyik kínozza a másikat, a másik pedig élvezi a kínzásokat. Persze mindig megy mind a két irányból az adok-kapok, felváltva bántják egymást. Ez egyáltalán nem szeretetalapú kapcsolat, még akkor sem, ha a felek azt hiszik, szeretik egymást. Az ilyen kapcsolat rombolja a benne lévők önértékelését, ezért ezekből mindenképp ki kell lépni.

Ha van rajtad valamilyen fekete mágia, kötés, akár jelen életből, akár valamelyik előző életből, azt fel tudom oldani, ebben is tudok segíteni, de ez csak a lezárást fogja elősegíteni, nem pedig azt, hogy együtt legyetek. Bár a kettőtök közötti feszültséget az energetikai tisztítás csökkenti, és segít tisztán látni a zavaros helyzeteket. A kötelékek feloldása segít kilépni a romboló kapcsolatból, elvághatóak a negatív érzelmi szálak, és csak a tiszta, szeretet alapú érzelmi kötelékek maradnak meg.

Szóval, azt javaslom, hogy ha valaki el akar menni, akkor pakold össze a holmiját, és küld el te, ne várd meg, hogy ő menjen el. Ez egy elég bátor tett, ő is meglepődne ettől, és sokkal nagyobb lenne a becsületed a szemében. Ha ezután elkezd visszaszivárogni az életedbe, vissza akarna költözni, akkor legalább fél évig hagyd őt könyörögni. Közben gondold végig, hogy tényleg ő kell-e neked, és ha fél év múlva is még nagyon szereted, akkor engedd vissza az életedbe. Ekkor fektessétek le újra az életetek alapjait, hozzatok szabályokat mind a kettőtök számára, pl. egyik sem csalja meg a másikat, minden problémát nyugodtan megbeszéltek, nincs kiabálás, durvaság, vagy ami mind a kettőtöknek fontos.

Ne gondold, hogy én egy kapcsolat vagy szerelem ellenes ember vagyok. Nagyon sokra értékelem a valós érzelmekre, szeretetre, elfogadásra épülő emberi kapcsolatokat. Viszont pontosan tudom, hogy  ha az elromlott kapcsolatotokat minden lehetséges módon megpróbáltátok megjavítani, de ez nem sikerült, akkor annak a kapcsolatnak már vége. Nincs értelme tovább fenntartani. Ha te is ilyen kapcsolatban élsz, akkor kezdj egy önálló, független életet! Sok sikert kívánok neked ehhez! Ilyen nehéz helyzetben mindig jól jön a segítség, keress bátran, örömmel támogatlak az életed helyre tételében!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Varázsold teljesebbé az életedet!