Spirituális, ezotérikus, tudatossággal és felébredéssel foglalkozó körökben sokszor használt fogalom az életfeladat. Nagyjából mindenki sejti, hogy mi is ez, és hogy jó lenne megtalálni. Na, de hol is keressük, mit is keressünk életfeladatként? Hogyan lehet rábukkanni arra, amit nem is tudunk pontosan, hogy mi az? Egyáltalán ne legyenek rossz érzéseid, ha ezekre a kérdésekre nem tudod a választ.

Életfeladat – az út, amin járni érdemes

Minden emberi lélek a Földre való leszületésekor megtervezi az életét. Különböző égi, kozmikus segítők vesznek részt ebben a folyamatban. Az elkészült rendkívül aprólékos tervnek összhangban kell lennie a Teremtő magasabb szintű elképzelésével. Amikor a lélek vállalja, hogy leszületik a földi síkra, és felvesz egy emberi testet, akkor az a feladata, hogy ezt a tervet végrehajtsa. Minden emberi lélek mellé rendelnek egy vagy több őrangyalt, aki segíti a terv kivitelezését. Ha azonban eltérsz a tervtől, akkor épp az őrangyalod fog kisebb-nagyobb pofonokkal visszatessékelni a megfelelő útra. Ugyanis a testbe való belépéskor legtöbb ember elfelejti, hogy milyen tervet írt meg a magasabb dimenziókban.

Olyan ez, mintha lejegyeztünk volna egy kottát, vagy megterveztünk volna egy házat, csak mindezt láthatatlan tintával tettük volna. Fel-fel sejlik egy-egy apró részlet a tervből, de az is csak a szívünkben jelenik meg. Mindig csak a következő lépés rajzolódik ki halványan, és ebből kell egy komplett képet összerakni. Így aztán minden leszületett lélek nehéz feladatot vállal. Kisebb mértékben el lehet térni a tervtől, többféle úton is eljuthatsz ugyanoda, de mindennek egyeznie kell a Teremtő legfőbb tervével. A Teremtő terébe pedig csak kevesek kapnak bepillantást, jósok, spirituális mesterek, akik beleolvashatnak ennek egy részébe, de az egészet egyben ember nem foghatja fel.

Az életfeladatot sok esetben a munkával, a tevékenységgel azonosítjuk, de ez ennél sokkal összetettebb dolog. Lehet ez egy eszme, egy elvont dolog képviselete, a szeretet kifejezése, vagy akár az anyaság magas szintű megélése is. Annyi segítséget kapunk, hogy az életfeladatunk megjelenik az asztrológiai képletünkben, ezért érdemes elemzést kérni saját magunkra. Az előrelátó szülők a pici gyermekükre is kérnek elemzést, mert így megtudhatják, miként neveljék, milyen irányba tereljék. Persze az asztrológus sem tudja egészen konkrétan megmondani, hogy „legyél pék” vagy „asztalos”. Az irányultságokat mutatja meg a képlet, hogy milyen terülten jók az illető képességei. Ne akarjon pl. emberekkel foglalkozni az, akinek nem jó a kommunikációs készsége, vagy nem fog vonzódni a spiritualitáshoz az, aki az anyagi világba van beleragadva. Persze az asztrológiai képletet is sokféleképpen lehet értelmezni, de azért a nagy vonalakat megmutatja.

Érdemes odafigyelni arra, hogy miben vagy jó, milyen készségeid, képességeid magasabbak az átlagnál. Mindenkinek vannak olyan képességei, amelyek kimagaslóak, de ezt figyelni kell, és a fejlesztésük is fontos. Ezeket éppen azért kapjuk, hogy az életfeladatunkat minél könnyebben megtaláljuk és beteljesítsük. Előfordulhat, hogy teljesen átlagosnak érzed magad, azt hiszed, hogy amit te tudsz, azt mindenki más is tudja. Pedig ez biztosan nem így van. Semmit ne értékelj le, amiben egy picit is másként látod a világot, amiben ügyes vagy, esetleg örömödet leled! Igaz, hogy azért jöttünk a Földre, hogy lélekben és szellemben fejlődjünk, tapasztaljunk, és az Isteni tervet beteljesítsük. Emellett azonban az öröm megélésére, a boldogságra is jogunk van, és olyan dolgokban bontakoztassuk ki magunkat, ami örömöt okoz számunkra.

Előfordulhat, hogy elindulsz egy bizonyos irányba, majd az életed derekán úgy érzed változtatnod kell. Lehetséges tehát, hogy nem is egy, hanem több nagyobb feladatot is vállaltál, amelyek előidézik az életstílus, az életcél gyökeres megváltozását. Előfordul, hogy az őrangyalod rádkényszeríti ezt a váltást, mert pl. elveszíted a mukád, összedőlnek az emberi kapcsolataid, vagy más nehéz megélés késztet változtatásra. Mindez azért történik, mert saját magad nem léptél volna, benne maradnál egy olyan helyzetben, amely már nem szolgál téged. Rémisztő, de ilyenkor szinte kihúzzák a lábad alól a talajt, összeomlik minden, és nagyon nehéz megélések jönnek. Ez jelenthet egy jelentős életfeladat béli fordulatot, vagy azt is, hogy letértél az előre megírt útról. Ilyenkor érdemes Tarot kártyával megnézni, hogy mit rontottál el, vagy mi lenne a helyes út számodra. Ne ijedj meg, és ne állj ellen a változásoknak! Érdemes inkább a kivülről jött változások energiáit meglovagolni, és felhasználni a továbbhaladásodhoz.

Sajnos sok olyan emberrel találkozom, aki inkább szenved egy helyzetben, minthogy változtatna az életén. Tudom, változtatni nem könnyű dolog, hiszen a gondolkodásodat és az érzelmeidet kell először átalakítanod, hogy az hatással legyen az életedre. Úgy gondolom, hogy nincs értelme megvárni egy csomó pofont az élettől, és csak akkor lépni, amikor már nincs más megoldás. Amikor nehézségek jönnek szembe veled, akkor meg kell nézni, hogy ebből most csak tanulnod kell, vagy leléptél a számodra kijelölt útról. Sajnos előfordul, hogy aki teljes mértékben szembe megy a Teremtői tervvel, pl. önpusztító életet él, nincs tekintettel más emberekre vagy a Föld élőlényeire, azt egyszerűen visszahívják, fiatalon meghal. Nem véletlenül kapta és vállalta azt a feladatot, amit nem volt hajlandó teljesíteni. Így viszont kiesett az a „fogaskerék”, amelynek feladata lett volna az Teremtő terévben. Ezért másik lélekkel kell pótolni a hiányzó feladatot. Tudom, ez kegyetlenül hangzik, de ha az autódban nem jól működik egy alkatrész, akkor mit teszel? Elviszed a szerelőhöz, aki a hibás alkatrészt kiveszi, kidobja, és másikkal pótolja, hiszen nem állhat meg az autód. Ezért van valamennyi tétje annak, hogy az utadon jársz-e, vagy sem.

Az életfeladatok kapcsán még egy nagyon fontos dolgot meg kell említenem. Erről bővebben írtam A döntéshozatal spirituális útja című e-book-omban, amit a web oldalon megtalálsz. A szív szerinti döntések a legfontosabbak! Amikor válaszút előtt állsz, vagy amikor az életfeladatodat keresed, nem mindig tudod, hogy mi a helyes válasz. Ha benned kavargó kérdésekre az a válasz jön, hogy „szívem szerint azt csinálnám, hogy…”, és a válasz örömmel tölt el, akkor rátaláltál a saját utadra. Tudom, ez néha saját magad számára és a külvilágnak is képtelenségnek és megvalósíthatatlannak tűnik, de mindig ez a helyes út. Az életfeladat pontosításában tudok segíteni Tarot kártyával és tanácsadással. A boldog, kiegyensúlyozott élet megteremtéséért tenned kell! Rá kell találnod az előre megírt életfeladatodra, és bele kell állnod, azon az úton kell járnod, hiszen ezt te magad vállaltad a leszületésed előtt!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!