Figyelemmel kísérem az asztrológiai előre jelzéseket, és több ilyen témájú előadást is meghallgattam, amely a 2021-es évről szól. Van, aki nehézkesnek, keménynek írja le ezt az évet, van, aki viszont a lelki megújulásról, a felemelkedésről, az Istenemberré válásról szól. Mondhatnánk, hogy akkor kinek is van igaza, és hogy össze-vissza beszél mindenki. Ezzel kapcsolatban arra jutottam, hogy egyéni szinten válik el, kinek, mit hoz a 2021-es év. Milyen tényezőkön múlhat az, hogy kinek lesz nehéz, borzalmas, vagy éppen sikeres egy adott időszak?

Elengedés a lelki megújulás jegyében

Globális szinten nézve az egész emberiség ellen folyik ez a vírus ármány, amely egyrészt egy félelem hadjárat, másrészt pedig annak a tervnek a része, ami szerint jelentősen le kell csökkenteni a Föld „rabszolga” lakosságát. A félelemhadjárat a médián és egyéb tudatmanipuláló feketemágiás hatásokkal folyik ellenünk, és a félelemmel megfertőzöttek könnyebben áldozatul esnek a vírusnak. Közben a Föld bolygó, Gaia a 3. dimenzióból az 5. dimenzióba igyekszik lépni, és ehhez a rajta utazó emberiségnek is magasabb lelki, szellemi szinteket kell átlépniük. Senkit nem akarok megsérteni, de úgy érzem, hogy azok, akik meghalnak ebben az időszakban két okból távoznak. 1. A fizikai testük nem alkalmas magasabb rezgésűvé válni, mert már öreg, sérült, beteg. 2. Nem akarnak, nem tudnak a gondolkodásukon, érzésvilágukon, cselekedeteiken változtatni, nem nyitottak az új energiák és új lelki minőségek felé.

A 2021-es év az lelki megújulás éve lesz. Aki ebbe az energiába beleáll, dolgozik saját magán, foglalkozik önismerettel, és a valódi Jézusi értékek, a szeretet, elfogadás felé veszi az irányt, az szárnyakat kap, és emelkedik. Aki nem képes mindezt felismerni, és inkább választja a haragot, a dühöt, a félelmeket, a szorongást, a hitetlenséget, azt az ármány hatására a világba szétszórt nehéz energiák a földbe fogják préselni. Hogy kinek milyen jellegű megélései lesznek, ez csak az adott személy lelki, érzelmi, szellemi fejlődésén fog múlni. Teljesen felesleges tehát másokat hibáztatni, hogy ő miattuk rossz az életünk. Itt az idő, hogy végre mindenki felelősséget vállaljon a sorsa iránt, és az élete nehézségeinek az okát kizárólag saját magában kutassa! Nem akarom senkiben sem az önvádat erősíteni, ez nem erről szól. Fel kell ismerni a hibákat, és változtatni kell azokon. Ez persze nem könnyű, ezért érdemes segítő szakemberhez fordulni, mert a saját elakadásainkra nem látunk rá.

Csillagászati szempontból az újév a tavaszi napfordulóval kezdődik, ami idén március 20-án lesz. Hogy ne temessen maga alá ez az év, a legfontosabb dolog, hogy elengedjük azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálnak bennünket.

  • félelmeket, haragot, dühöt, negatív gondolatokat, érzéseket
  • a múlt terheit, nehézségeit, a negatív megéléseket, fájdalmakat
  • rossz, nem szeretet és elfogadás alapú emberi kapcsolatokat, párkapcsolatot
  • rossz munkahelyet, a lélekromboló tevékenységeket
  • az anyaghoz, a tárgyakhoz való túlzott ragaszkodást

Az elénk kerülő nehézségek, problémák, az élet pofonjai azért vannak, hogy tanuljunk azokból. Nem könnyű felismerni, hogy mit akar mindez tanítani számunkra, de amint felismerjük, és a tanulságot magunkévá tesszük, beépítjük az életünkbe, a nehézségek eltűnnek. Ezeket a tanulnivalókat a Tarot kártya szépen megmutatja számodra. Az alap tanítás az, hogy szeretetben élj minden embertársaddal, az élő entitásokkal, és az egész bolygóval. Ne árts, hanem segíts, építs, gyógyíts!

Előző és jelen életünk lelki nehézségeit, fájdalmait ólomsúlyként cipeli mindenki magán. Sokszor megjelennek a fizikai testen is zsírpárnaként vagy betegségek formájában. Ezeket csak az elengedésük és az új élet iránti vággyal a szívünkben lehet nagyon tudatosan oldásokkal letenni. Sokan azt hiszik, hogy egy átok, rontás, mágia levétel, vagy egy érzelmi, karma oldás, energetikai tisztíáts elegendő 20-30-40-50-60 évnyi fájdalomcsomag lepakolásához. Ezt épp úgy fokozatosan lehet csak letenni, feloldani, amilyen fokozatosan magára szedte az illető. És a munka nem ér ott véget, hogy a szakember elvégzi az oldást. Neked is úgy kell döntened, hogy új életet kezdesz, és átalakítod a gondolkodásodat, az érzelemvilágodat, a világról alkotott képedet, és ennek megfelelően is cselekszel. Nincs mire várni, itt az idő! Jogod van az örömteli, boldog élethez, amelyhez a lelki fejlődésen, a megújuláson keresztül vezet az utad! A napforduló után sincs veszve semmi, de úgy gondolom, hogy aki már most elkezdi elengedni a terheit, a feleslegesen cipelt batyuit, annak könnyebben fog megindulni a tavasz és a 2021-es év is.

https://noraalelkeksegitoje.hu/

info@noraalelkeksegitoje.hu tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!