Az élet időnként nem könnyű itt a Föld bolygón. Minden nap több, kisebb-nagyobb döntési helyzettel találkozunk, amelyek fejtörést okozhatnak nekünk. Biztos, hogy ennek így kell lennie? A megfelelő úton járok-e? Aggódnunk kell a döntéseink miatt? Valóban egy-egy helyzeten olyan sok minden múlik? Miért nem lehet könnyen választani? Miért találkozunk ilyen jellegű nehézségekkel? Miért nem élhetjük az életet lazán és könnyedén?

Dönts, és haladj az utadon!

Még számos hasonló kérdés megfogalmazódhat benned, hiszen a mindennapi döntéseink vezetnek és tartanak rajta az életutunkon. Időnként egy jelentős változás felülírja az addigi életünket. A döntési helyzet olyan, mint egy útelágazás, ahol az éppen aktuális lelki-szellemi fejlettségednek megfelelően választasz. Aki nem szeret dönteni, éppen ezért halogatja az ilyen helyzeteket, vagy egyzerűen nem hoz döntést, az kiadja az élete irányítását a kezéből. Ilyenkor is megtörténik egyfajta választás, hiszen senki sem topoghat az útelágazásban hosszú ideig, de ilyenkor az élet, a „sors” dönt helyette. Ezért mindig érdemes valamilyen döntést hozni. Úgysem tudsz jobbat annál, mint amit a addigi életed során megtanultál, megtapasztaltál, inkább csak a bejárandó út minősége fog csak változni.

Fontos elgondolkodni azon a kérdésen is, hogy az emberi élet mennyire előre meghatározott, determinált, és mennyiben számít a személyes döntés. Úgy gondolom, hogy az életünk fő eseményeit már a leszületés előtt megírtuk, és inkább az a kérdés, hogy A pontból B pontba milyen úton fogsz eljutni. Nehéz, küzdelmes út lesz-e, vagy csak néha bukkan fel egy-egy nehézség, vagy könnyedén végigsétálod. Minél magasabb lelki-szellemi fejlettségi szinten vagy, annál több mindenben hozhatsz szabadon döntést, és ilyenkor időnként kiléphetsz a determinizmus, az eleve elrendeltetés fogságából. Ehhez azonban rendkívül fontos az önismeret, az önfejlesztés!

Tudom, vannak, akik már nagyon unják ezt az önfejlesztés témát, mert mindenki erről beszél. Nincs jó hírem, nekik van erre a legnagyobb szükségük. Szerencsére sokan vannak, akik örömmel fedezik fel a saját belső világukat, hogy ez által felismerésekhez és sikerekhez juthassanak, amelynek hatására boldogabban, kiegyensúlyozottabb lelki állapotban élhessenek. Ha szeretnél a döntéshozatal terén fejlődni, akkor a figyelmedbe ajánlom az Önfejlesztő tréningemet, amely a Fókuszban a döntéshozatal címet viseli! Ezt a tréninget Budapesten már 2020. január 18-án megtartottam.

Most újra elővettem ezt a tréninget, leporoltam, és ismét megtartom, most online változatban, hogy minél többen részt tudjanak rajta venni!

A tréning időpontja: 2022. 04. 09. (szombat) 14. óra

A tréning időtartama: 4 óra

A tréning témakörei:

  • felelősségvállalás
  • változás
  • döntéshozatal

A tréningre való jelentkezésedet itt tudod leadni:

https://noraalelkeksegitoje.hu/onfejleszto-trening-fokuszban-a-donteshozatal/

Ne maradj le erről a remek lehetőségről! Jelentkezz a tréningre, vedd a kezedbe az életed irányítását, hogy pozitív változásokat élhess meg! Várlak szeretettel az online tréningen!

https://noraalelkeksegitoje.hu/

nora.lelkek.segitoje@gmail.com tel:+36-30/314-06-61

Bátran kérj segítséget, és varázsold teljesebbé az életedet!